Kad vec ima global nema potrebe xiaomi.eu (jedino zbog jezika ako mu to nesto znaci nisam siguran dal ga ima na global romu)
Neko kaze da mu ne zakljuca bootloader flesovanjem ali ti racunaj da ce ti ga zakljucati svako flesovanje official romom bio on developer,stable ili global.
Ako vec hoces ocu da ga ostavis ja bih flesnuo global i neka vozi, koji ce njemu djavo otkljucan bootloader..
Nema na čemu tu smo da pomognemo jedni drugima
Vjerovatno nije mogao jer mora biti na kineskom developer romu da bi mogao da ga otkljuca..
E to je drugo, ali cini mi se da je dosta krace vrijeme cekanja.
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
Trebalo bi ranije, ali si svakako trebao poslati zahjev cim si ga kupio kod kineza sad bi te cekao unlockStrpi se par dana meni su posle dva dana odobrili otkljucavanje..
Dzabe bi krečio😉
Ja sam dva puta trazio unlock posle dva dana odobreno i prvi i drugi put a nemam ni jedan post na forumu kod njih cak ne znam ni da li sam se registrovao, zaboravio sam..
Nema za njega nikakav cm da valja, ovo nije note nego obicni redmi.
Sad vidjeh na en.miui.com za miui 8, ima ovaj dual apps, njemu ce valjat jer ima viber na dva broja, samo ne znam kako funkcionise. A i sad provjerih, na moj miui nalog imam jedno otkljucavanje, tako da mi bootloader vise nije problem.
Tako da cu mu stavit ovaj global, a ako bude problema, mogu ga lagano vratit.
Meni je prije dva dana stigao le eco lemax2. Ne da sam zadovoljan, nego je telefon predobar, kvalitet materijala, zavrsna obrada, softver sve je odlicno. Kamera vise nego solidna.Baterija dan citav izdrzi, ali konstantnog maltretiranjq, kao ono kad stigne novi tel pa se cacka.
Sent from my HTC One using Cafe Del Montenegro mobile app
Evo today deal na Aliju, lijepo izgleda ali vidim kao i svi problem sa softwareom, kineski, samo zamaskiran, a trebalo je da ide global rom.
https://www.aliexpress.com/store/pro....0_32718260933
![]()
Uze mi drug ovaj http://m.gsmarena.com/leeco_le_2_pro-8052.php. Bruka kako je dobar fon, 200e.
Zaboravih napisati da mi je stigao telefon xiaomi redmi 3s 2/16gb u cetvrtak. Tacno 3 sedmice od dana narucivanja.
Od kupca dreami sa alija, trazio da stavi na njega global rom, i za sad sve perfektno radi, sve se moglo instalirati od ovih obicnih aplikacija. Nema kasnjenja notifikacija. Sa telefonom stigle kao poklon providna maska i zastita za staklo.
Jedina mana sto nema srpski ili hrvatski jezik...ako to nekom znaci...
Ovo ako ista valja je dzabe
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Zna li neko kakav je rom ovom lenovo vibe x3 lite... i generalno kakav je telefon?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Imam global beta na xiaomi note 3 pro.
Dali mogu preko updatera da instaliram global stable bez ikakvih posledica?
Novi sam na forumu i trebaju mi informacije.Kupujem novi telefon do 150-160 eura,razmisljam se o xiaomi-u(za te pare mogu kupiti neki puno boljih karakteristika nego ove poznate makre telefona),ili pak da kupim neku zvucniju marku ali losije karakteristike.Zagrijao sam se za Xiaomi i zanima me ima li nedje u CG da se moze kupiti,ima li garanciju,i sta je sa operativnim sistemom(nesto sam citao na forumu da nije android nego da se skida sa interneta i instalira)...nesto mi se ne narucuje telefon preko ali ekspresa,radije bih ga kupio u Cg.I osim Xiaomia koji drugi telefon preporucujete do 150-160.Hvala!!!
Xiaomi Redmi Note 3, za te pare nema bolje.
Xiaomi je kod nas 100e skuplji nego na Aliexpress.
Kupi Redmi Note 3 Pro ili Redmi Note 4, a možeš i Mi4c.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Prodaje na forum neko redmi note 3. 160 eura.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Svidja mi se Xiaomi Mi4,dobar je telefon.Ne znam,ako uzmem preko ali ekspresa bojim se da mi ne uvale neko smece....bez garancije.I ako kupim preko interneta pojasnite mi ovo oko operativnog sistema,vidio sam odje na forumu da treba nesto da se skida i instalira sa interneta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks