Pominjes iphone i M9 koji kostaju 600+ eura sa telefonima od 120-150 eura. Objasnjavanje nije potrebno. To se valjda podrazumijeva da nivo zavrsne obrade i kvalitet materijala nije na nivou ovih flagshipova, tu poredjenja nisu potrebna.
Stigao je novi update za global stable za redmi note 3
Sent from my Redmi Note 3 using Cafe Del Montenegro mobile app
this time next year...
I meni isto.
Primijetio sam da mi je slobodno RAMa oko 1.8GB, dok je ranije bilo oko 1.5, 1.6 GB.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Svako malo iskace da je com.android.snap prestala sa radom...Zna li mozda neko kako da maknem da mi ne iskace ovo? U pitanju je Blubloo Picasso
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Izbrisi tu aplikaciju "snap"
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
Meni je neko smece od aplikacije za skidanje melodija citavi sistem memorije pobrkala...faktory reset bi trebao da sredi stvar ako nisi brisao neke apk iz sistema za koje si mislio da ti ne trebaju a imaju neku funkciju nedje a bog te pita dje![]()
Rutuj telefon pa titanijumom zamrznes aplikaciju.
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
Je li ko probao Cyanogenmod 13 na Redmi Note 3?
Je li bolji od MIUI global stable?
Nešto se razmišljam da pređem na njega.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Na Mi4C Superluminal CM je ekstremno dobar po pitanju baterije. I MIUI Global Stable je sasvim OK, ali ne baš toliko dobar. CM je takodje malo fluidniji dok sa druge strane je kamera dosta bolja na MIUI.
TT
Trebam ocu dat Redmi 3 Pro. Jel bolje da mu ostavim xiaomi.eu rom ili da stavljam globalni oficijalni rom? Gubi li se bootloader unlock instalacijom oficijalnog roma?
Evo stigao u ponedeljak Xiaomi Mi5 od prodavca Goldway. Poslato Singapure post 12.09 u Budvu stiglo 26.09 ja zadovoljan isporukom.
E što se tiče telefona ovaj usrani prodavac je iako se reklamira Global Rom Ota update bez nekih gimnastika oko roma i otkljjučavanja mi je poslao telefon sa nekim custom Rom MIUI global 7.2.4.0.0 (MAACNDB) što je u stvari kineski Rom sa ubačenim jezicima. Sa tim je telefon prosto neupotrebljiv ako se ulogujete na Mi account onda ne radi pozivanje i imenik, svaki pritisak na home dugme vam pali neke reklame u browser-u, stalnio nešto krahira.
A telefon je naravno aključan kao i svi novi Xiaomi modeli tako da mi sad predstoji zezancija oko prebacivanja na global official ROM. A da bude još zanimljivije za tu operaciju treba da imate ili da napravite "deep flash cable". A tu je novi sport što u Budvi jedva naci neko ko to hoće da uradi iako je posao od 20min i treba vam ispitivač i lemilica nego sve kao da je cepanje atoma. Prosto mi dodje da odem do PG-a i da tamo to odradim mada ni tamo ne znam kome bi se obratio.
Nadam se da cu na kraju imak imati šta da koristim i da cu unormaliti telefon sad mi trenutno sluzi samo da ga gledam. A ovako gledano je lijep.
Ljudi kakva su vam iskustva sa Mi4c?
Na što bih trebao da obratim pažnju ako odlučim da ga uzmem, sa kojeg sajta da naručim itd?
Da napomenem da bih momentalno da ga unlockujem, rutujem, stavim custom ROM.Pa ako ne može bolje da njega ne naručujem, jer mi je brat uzeo neđe ranije Redmi 3 i nema trika da mu može otključat bootloader. Jedino što je uspio je da šalta između različitih MIUI romova, a ja nešto ne bih da koristim telefon bez CM-a i drugih sličnih.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Goldway,TopOne,Fantacy,Dreami(nisam siguran jel tacan naziv ovom zadnjem) ja sam kupio jedan kod Goldway i dva u TopOne ba sva tri je bio otkljucan bootloader to je bilo prije nekih tri mjeseca...Jedan sam koristio nekih dvadesetak dana,tel strava za smijesne pare..I ako bude zakljucan bootloader nije ga neki problem otkljucati,to sto ti burazer nije otkljucao bootloader na taj redmi 3 nije do tel nego do burazera ti![]()
Last edited by METZ; 28-09-16 at 13:37.
Kolege iz firme su narucile neki model "bluboo maya", ne znam tacno preko kojeg dilera.
Jedan je stigao posle 15ak dana, ja sam se odusevio da telefon od 75 eura tako dobro izgleda, ekran, boje, kamera, baterija.
Drugi dan smo počeli da mu nalazimo mane. Jačina zvuka kojim zvoni telefon ili alarm nije mogla da se promijeni, uvijek je istom jačinom zvonio. Dalje, baterija se pokazala kao slabija, telefon se baš brzo praznio. Treći dan je crkao skroz, ne znamo jel baterija ili nešto do telefona, jednostavno neće da upali.
Drugi telefon nije isporučen posle 40 dana i uredno je refundiran.
Ako nekome znači ovo iskustvo, mada vidim da je dosta korisnika zadovoljno sa nekim modelima (Redmi note itd.)
look right through me
Pošto ovaj majstor u Budvu me voza oko izrade ovog kabla. Molio bi vas za preporuku nekog servisa pre svega za mobilni u Podgorici gde bi mogao da odem da mi urade modifikaciju USB kabla (oprema potrebna skalper, ispitivac struje, lemilica) naravno neko sa znanjem.
Hvala,
Ogromna je razlika izmedju ovih telefona koje mi poručujemo i toga koji je drug kupio. Xiaomi, Meizu, Huawei, Leeco, OPO, OPPO, Vivo su top brendovi ogromne kompanije koje stancaju nevjerovatan broj telefona i imaju dobru kontrolu kvaliteta. Bluboo je takozvani odron, to jest telefon koji proizvodi mala fabrika, sa malo zaposlenih, tako da imaju skromnu kontrolu kvaliteta, softversku podrsku i rezervne djelove. Konkretno Maya model vecinom hvale, tako da je vjerovatno defektan primjerak, a inace za ulozen novac radi odlicno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks