Wolf izgleda zabrinut, kao da ce riknuti motor Hamiltonu??? :-)
Trke Ferrarija su se svele na to da vidis do kog nivoa moze da ide njihova nestrucnost.
Frapantno je to sto ja i jos milioni ljudi koji prate ovo istog sekunda znamo da je pogresna strategija a njima djeluje (na neki nacin) da je dobra...
Wolf izgleda zabrinut, kao da ce riknuti motor Hamiltonu??? :-)
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Mozda je strategija Ferrarija bila da odkazu motori Mercedesima...a i Red Bulu pa da se prosetaju do prvog i drugog mjesta...
ma idioti....imaju sve da budu dobri i useru sve...
jedino da sam max bude bezobrazan pa da bude karambol neki
Al najjace je sto uvedose Raikkonena prijee Rikarda...i ja se mislim:jel mogice ovo da donose konacno pravu odluku!?!?
I ocekujem da ce odma sledeci krug da uvedu Vettela, kad ono...
Klasicno samoubistvo!
kakvi debili ovo je nevjerovatno
LPGTECH 067 854 548
max opet seta na kocenju
pitam se hoce li sad luis da govori ostavite momkanna miru da vozi
Last edited by E_K_V; 09-10-16 at 07:31.
Odličan Ferrari.![]()
Ali što radi Verstappen. Stvarno treba neko da zapuca u njega.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
inace njemci i hrvati prenose i svi se cude ferrarijevoj taktici....forume da ne pominjem...
Fora je što su svi završili trku. Niko nije bio out.
I najjače na kraju, Verstappen vozač dana.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Vidi, Arivabeme prica da Vettel treba da zasluzi svoje mjeto za onu tamo sezonu...pitanje je koliko ga zeli uopste kad vidis ko vodi ovaj tim.
Ako se nekim cudom otvori prozor za onu tamo sezonu u Mercedes mislim da ce on zapucat tamo i ni sekund se nece dvoumit...pa ovi nek angazuju Botasa da ih izvadi iz govana.
jedna od zanimljivijih trka ove godine..ferrari odlican,brz..i useru ovako sve..bas nema smisla nikakvog
Luis nestrpljiv, da je malo sačekao otresao bi Maxa..
Ferari odlična treća ekipa u f1..:icon_frown:
nije nestrpljiv...ulazak u zadnji krug...oce da pretekne kretena kocenju i ovaj mu na kocenju zatvori vrata...
Ako neko naleti nedje na Arivabeneovo objasnjenje strategije danas nek podijeli odje...znaci, zivo me intrresuje sta ima da kaze lik.
Objasnit cu ti ja sve, ali me muka da pisem. Ukratko, nema 5% ljudi koji prati ove propale trke vise. Tokom cijele trke su se igrali macke i misa. Nadmudrivanja, ali to ne moze da provali 5% ljudi. Ferari je mozda, ali MOZDA, ono MOZDA koje je 1% sanse da odrade bolje. Hamilton je bio prebrz, a ono sto je njih (ferarija) najvise zaebalo je onaj krug koji ih je usporio kad je Hamilton usao u boks i dosao ispred njih. To se desilo pukom srecom inace bi ih Hamilton pretekao lagano da je ostao iza njih, kao i sto bi Verstapenada je bilo jos par krugova, nego ne treba gledat sto bi bilo kad bi bilo, napravio je gresku htio je da ga iznenadi i zeznuo se.
Cekalo se da neko udje u box posle 10 krugova ali niko nije, na radio su rekli Hamiltonu da ostane sto duze na tim gumama, sto se moze pretpostaviti da nece tako biti nego ce on uci u box i cekat ce se Redbul ili Ferari da povuku potez i da Rozberg zadnji udje u box kad vidi na koje ce gume da voze, kao sto se cesto dogadja. Desava se neocekivano i rozberg prvi ulazi u BOX. Kako on ulazi vidi se na snimku kako posle njih ostali trce u pitu i izlaze sa istim setovima guma, TVRDJIM.
Sad prijatno i odgledajte jos koji put trku.
?
Trka fenomenalna, rezija TOP. Komentatori na SK uzas kao i svai put.
?
Teorija zavjere zašto je Luis slabo startovao (po sky-u) :
I jedna meni "realnija" varijanta
I ovo
![]()
Drug, ne znam o kojoj borbi macke i misa pricas kad smo danas gledali borbu macaka i magaraca.
Ne znam ja sta ti mislis da su ono mislili al je jasno da su ispali nevdjeni debili, ostavili su Vettela duze na stazi jedno 4-5 kruga u poziciji kad je imao komforno trece mjesto i na sekund od drugog da bi ga smjestili na cetvrto mjesto.
Zdrav razum je danas nalagao da se bore sa Maxom za drugu poziciju, da pokusaju da odu krug ranije na promjenu guma kad su bili na sekundu iza njega kao sto su Raikkonena odveli kad je bio iza Rikarda i da zavrse posao.
Ovo sto su oni uradili danas je vrhunac idiotizma...nadmasili su sami sebe!
Tvrde gume su danas bile obavezne, svako je morao makar jednom da ih koristi u toku trke.
Hamiltonov bolid nije bio na maksimumu, ali su ga u toku trke "ukljucili" da bi nadoknadio pozicije, zato su i bili zabrinuti u boxu da opet ne otkaže. Niko je ovo nakon starta odvozio lagano do kraja u safe modu. Zato je Ferari imao uporediva vremena po krugovima.
Luis je ovo uprskao na startu i vjerovatno lišio sezonu neizvjesnosti do kraja. Niko će biti "šampion sa starta", ako ne vodi u prvoj krivini - ništa od pobjede / titule.
Posle dužeg vremena, primio sam se na Mclarenov optimizam da mogu da naprave dobar rezultat ali su totalno podbacili ovog vikenda.
Ferari je bio brži od Red Bulla ali ako su pogodili undercut sa Kimijem, sa Sebom nisu. Osim toga u zadnjem stintu su ga stavili na meke gume i borio se sa Luisom par krugova, pretpostavljam da im je to bio startegijski pokušaj u ovoj trci.
Stoji to za Ferrari (mada je i to upitno) ako je njima cilj bio trece mjesto i borba sa Hamiltono...premda bi i tu ispali budale...
Problem je sto su oni bili u borbi za drugu poziciju, imali bolji i brzi bolid od Maxa i sve sto je trebalo da urade je to da smisle kako da Vettela stave u bolji polozaj...ono, ako ne da kroz pit preteknu Max-a onda makar da ne izgube previse vremena i ostave mogucnost Vettelu da na stazi makar pokusa da dodje do drogog mjesta.
Sebastian Vettel has blamed tyre degradation and not a botched strategy for his failure to reach the Japanese GP podium.
Despite spending much of the grand prix running in third place, Vettel fell off the podium when he was undercut by Lewis Hamilton in the second of two pit stops.
That immediately raised questions about Ferrari’s strategy as all afternoon the undercut had been working, allow other drivers to take positions or at least close the gaps.
Vettel, though, has refused to blame Ferrari, saying they were undone by tyre degradation.
He told BBC Radio 5 live: “It’s been a positive weekend.
“With penalties for both drivers, it was harsh but we managed to come back and then looked like we might get a podium.
“I think it was a right thing to do (to stay out when others pitted) but then the tyres didn’t hold up.
“We just had more tyre degradation to fight with than we expected.”
a naravno da ce da stane u odbranu strategije. nece izac sa pricom kako su ga za'ebali za drugo mjesto.
jasno je bilo da su imali ritam za drugo mjesto...to sto su zavrsili na cetvrto mjesto moze samo da zahvali toj istoj strategiji koju sad brani.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks