Evo zena sad krenula na pjesacki i umjesto da ga predje ona krenu desno pored ivicnjaka i zaobilazi kola, e pa ne vjerujem
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Jeste ispred queen.
Ova 2 su vazda rezervisana. I jos 2 kod glavnog ulaza.
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Evo zena sad krenula na pjesacki i umjesto da ga predje ona krenu desno pored ivicnjaka i zaobilazi kola, e pa ne vjerujem
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Nemaš srca. Žena je samo prepadnuta i gleda da sačuva živu glavu.
Idealna tema za vlasnike golfova 3.
Degen ko god da je.
TAKUMI
bujrum
Em na crveno em kisa, dobitna kombinacija za sr...e
nista novo...ovo je kod nas postala redovnija pojava od prolaska na zeleno...
Ajde ga se ukljuci od palade na bulevar ispred 5 udovica poslije 11 uvece. Kao da nema semafora, posebno ovi koji dolaze od ekonomskog fakulteta
kako me osega neko po vratima majku mu krvnicku jeebem zanavijek
P9lite
Pa vidi ko vozi plavo auto, vjerovatno komso neki.
Moze li polirkom ili mora na farbanje?
TAKUMI
a zajedno sa nekim peckama od ranije bojim se kod limara
P9lite
siv
P9lite
Žena je očešala nečiji auto bijeli, mada mi se više čini da je neki zid bio u pitanju.
Dovoljno je poci do Delte i vidjeti masu degenerika na gomilu. Večeras, onaj prolaz za dostavna vozila izemdju garaže i Delte, kolona se napravila, kamion Volija, ne može da izadje tamo prema pumpi jer lijeni degenrici ne žele da potraše mjesto, nego ga tu parkiraju, em na prolaz, em zauzmu jednu cijelu traku za izlaz iz garaže. Nijesam imala broj pauka pri sebi, inače bi ga sigurno zvala. Ovaj sa kamionom je svirao i svirao, a onda je doletio još neki degenerik, mislim iz one praone ispod i počeo da udara ovoga u kaion, da lupa šakama u vrata...Koja smo mi zemlja primitivaca, pih, nikad sreće.
Mora poc ta starija generacija i ovi mladi "mafijasi".
TAKUMI
Bio nocas u deltu posle 100god i milion ljudi kao za novu godinu.
- na parking 20% plafon neka je bilo Pg tablica.
E da vidite te prekrsaje i to parkiranje - a sto je najjace sve nesto gledaju a pogotovo pjesaci e mozes misliti kako su puzali kad sam im gas dao pa su poceli da trče.
Pihnego sreca fabija pa sam unutra predpostavljas ti sto.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa gazda.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks