Bilo je tu dosta faktora koji su im sjebali sezonu.
ja sam ove godine ocekivao da alisnonov bolid bude odlican, ali na neki nacin ovaj u kom je ucestvo 100% je izgleda gori od proslogodisnjeg... a ovo nije situacija samo u japanu...
Finac je rekao da je morao da se mnogo bori sa bolidom tokom prva dva treninga.
„Balans nije onakav kakav bih želeo da bude. Moje vreme je bilo prilično dobro, ali osećaj nikako nije bio kako treba. Bilo je mnogo podupravljanja u prvom delu staze. Osećaj jednostavno nije dobar i iskreno, iznenađen sam vremenom koje sam postavio. Pred kraj sesije je bilo nešto bolje, ali to i dalje nije ono što želimo. Ako uspemo da popravimo balans, bićemo u mnogo jačoj poziciji“, izjavio je Raikkonen.
Bilo je tu dosta faktora koji su im sjebali sezonu.
TAKUMI
Glavni je taj sto su nesposobni i nestrucni kako u pripremi bolida za ovu sezonu, tako i u pripremi strategije za bezmalo svaku trku...mislim da su samo jednu uboli...ili je to bilo prosle sezone...
Arivabene me vazda nasmije:
za proslu trku kaze: "kolizija sa Rozbergom ih je kostala podijuma."
a najfreskija, od danas nedje, u pokusaju da opravda to sto se raspadaju godinama: " ljudi podcjenjuju Mercedes i Red Bul."
ko ga postavi odje da mi je znat...prica mu je kao da je sef Minardija a ne jednog od najvecih ako ne i najveceg tima u istoriji F1.
A mora on tako zbog sefa i sponzora.
TAKUMI
ja ropustih kvalifikacije jer jutros nema struje od 5...ali na kraju dvije mecke, dva ferrarija pa dvije limenke....
niko brzi od luisa, kimi od seba a max od rikija...
seb ide iz limenki i jedne FI, mislim pereza
Pokupice ga Grozni.
Ferrari ne stoji lose. Ja mislim da idemo po pobjedu.
McLareni ocaj.
TAKUMI
Eo Arivabe poceo sa pricom kako Vettel mora tokom iduce godine da zasluzi svoje mjesto u Ferrariju za onu tamo sezonu.
Kao, "vozit ce za nas i iduce sezone jer smo pod ugovorom, za onu tamo cemo vidjet!"
Kakva vrana od covjeka.
A jebeni Italijani razapinju Vettela evo nedelju dana, kao da je namjerno napravio ono na proslu trku...
peglali su i kimija od kako se vratio u ferrari...pa vidji sad, ili je on odjednom postao brzi ili je seb pao
https://www.jamesallenonf1.com/2016/...ilton-failure/
Mercedes F1 boss Toto Wolff has said that the team was not able to run the engines on as ‘spicy’ a setting in today’s qualifying session as they would have liked, as the team continues to analyse why Lewis Hamilton’s engine failed in the Malaysian Grand Prix.
The Austrian added that they will also run the engine on a slightly less high performance setting in the Japanese Grand Prix tomorrow, but added that the ‘deficit will not be as large in qualifying.’
Ferrari’s Kimi Raikkonen was gratified after qualifying third, to note how close Ferrari were to the Mercedes. His team mate Sebastian Vettel expressed similar sentiments. They will be slightly dismayed to learn that the Mercedes engine was turned down, but teams have to deliver performance within sustainable levels and that is the competition.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Kazna za Kimija i Buttona.
Kimi 5 mjesta, Button 35.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
dizem se da gledam i vidim kimi 8, i samo komemtarisem na glas a sam gledam, sta osmi sta osmi....doslo mi da ugasim sve i da se vratim u krevet
da su zamolili ove iz red bulla da im vodentaktiku uporedo sa njima boljenbi ferrari prolazio...
Ovi sa skya su presmijesni, balave za Luisom kao po obicaju ali ovo prvi put cujem: Luis je peti ali je neto cetvrti jer Botas nije isao u box. Neto cetrvti???? Znam da se u F1 vrti sve oko para ali ekonomski termini za poziciju na stazi - WTF???
Јебо их Луис
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
O cemu razmisljaju ovi iz Ferrarija da mi je znat
Da idu do kraju?
Hahahahah
Dobra im je racunica...ka po obicaju.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks