Podgorica podgoričanima!
Jes, ove babe i djedove sto su navikli preko livade pa sad. Lagano preko 3,4 trake na sred ulice prolaze. Svasta se doselilo, svasta.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Podgorica podgoričanima!
Daleko od toga. Samo me nervira kako se stari ljudi ponasaju i kakav primjer daju mladjima.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Jes onaj opel karavan ima 5000 kubika...
Danas kod skupstine udes ispred mene.
dugacka kolona, iz suprotnog smjera se naredjali da sprecu lijevo u ulicu viseg suda i ne mogu od ovih koji im blokiraju skretanje, jer je red predugacak.
Kombi jedan napravi malo lufta da ih nekoliko moze skrenut, ovaj ispred mene skrece lijevo, al debil ne razmislja moze li se kome isprijecit iz trake do kombija. Kad samo baba leti puni u njega.
Vidio sam ga kako ga izbija iz auta i slijece mi u krilo...
edit: evo i na Belveder opet neko poginuo.
U BP opet udarena zena na pjesacki...
Prokletstvo je neko baceno, tu nema sto...
Last edited by DJuzla; 05-10-16 at 17:08.
AH kakve ce nas reforme samo docekat... a to nam i treba.
Da se kolaterala samo svede na minimum minimuma, pa ozezi! Pod time najvise mislim da se izbjegne besomucno kaznjavanje i sankcionisanje savjesnih vozaca i ljudi prije svega.
Jbt. prije izbora kao da svi imaju osjecaj da su prijeko bitni, bitniji no inace... toliko da im se to na bezobzirnost odrazava.
Popucalo se po savovima razuma, valja to sad zakrpit
Last edited by Xerxes; 05-10-16 at 18:57.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Chip lider ovoga mi
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Ako neko ima krvnu grupu A+ moze sjutra da donira krv za sestre Raonic: http://m.cdm.me#/article/447271
Ova Sicilia razbija dje god da otvori. Da se zovu drugacije ni upola posla ne bi imali kao sad. 3.30€ slane palacinke, a to ni dijete ne moze zasitit. E ako ne otvorim restoran s fensi nazivom Sardinija da i ja razbijam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Što su zabranili fejspalm odje na forumu?
Mrzim da mrzim a mrzim...
Eto tako se sprema![]()
Samo da vas upozorim, fotografije sadržaja koji je Phenix postavila ovdje su najstrožije zabranjene na CDM forumu i svako citiranje ovakvoga posta će nositi kao posledicu momentalni ban! Phenix ima sreću ovaj put što ne želim da prekršim obećanje koje sam joj dala, tako da je još tu, ali pozivam na razum, jer ovo je blago rečeno nerazumno! Hvala na razumijevanju i molim da se vratite temi i poštujete pravila ovog foruma!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Danas tetkina žuta prasica puni 2 godine...Tetkin junak, koji je jedva preživio porođaj...zajedno s majkom...zbog stručnosti dežurnih akušera i babica...
Sell the Vatican, Feed the World!
Nije mi jasno zasto se crnci tetoviraju kad se to ne vidi djavo popio...
There are currently 16 users browsing this thread. (1 members and 15 guests)
Bookmarks