Znas onaj vic - kupi tiket, bolan.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Akcija 15minuta i mozda jedan eventualno dva puste na tu cijenu i sanse da ga ubodes su slicne dobijanju sedmice na loto i to onog Evropskog![]()
Znas onaj vic - kupi tiket, bolan.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
I can only say, there we have been: but I cannot say where...
Narucio sam sat iz Engleske, 363.50 eura je cijena, free shipping, dolazi preko Dhl express. Ocekujem 5% carine plus 19% pdv-a, sto jos od troskova mogu da imam?
Spediciju 30-60 eur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Do cega zavisi kolika ce spedicija biti pa toliko varira cijena?
Sent from my Nexus 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options:
- Check out with another PayPal method, like the one we're showing now.
- Select a different payment option.
- To mi pise stalno na ebay, u cemu je problem zna li neko? Uplatio sam 20e i kupio 12 $ nesto i nesto od 9dolara i ovo od 9 dolara je vraceno tj cancel jer ne vrsi dostavu u CG i javili su mi iz ebaya da su vracene pare 27sept, eo 7dana dana i danas da porucim sat od 6 dolara ne mogu no ovo pise
Mozda ti jos nije vraceno na racun. Provjeri sa bankom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Sale; 06-10-16 at 18:52.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ovaj Shipito preko Austrije ne valja boba....
Vise imam opcija i povoljnije da parfem iz UK ide nedje za Nevadu(USA) pa u CG nego iz Austrije u CG
![]()
Nedje je prije neko pisao da se eskivira ta austrijska adresa...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
imao si neki defektan model telefonakoristio sam mx5 pet mjeseci bukvalno nijedan problem.
Zeznuh se prilikom poručivanja na aliexpress pa nisam zamolio prodavca da mi pošalje paketić nekim artikulisanijim servisom da nije China post kad ono nesrećna China post kao servis.. svaki dan mu glavu otvaram porukama da bi mi prije stigla pošta nego da je pošalje nekom pticom. China post je imam utisak servis sa zaposlenima sličnim ovoj našoj pošti.
Ajde samo malo zamsilite koliko porudzbina se odradi dnevno, koje su to brojke i koji je to sve posa', i onda poručite sitnicu od euro, dva, i žalite se na besplatnu dostavu iz Kine toga. Strpljenja.
Hm. Zašto misliš da sam ovo jeftino platio? Naprotiv. I drugi servisi imaju sigurno ogroman broj dnevnih obrada pa su mnogo brže i profesionalnije. HK post, Singapore post itd... China post je smijurija.
a da ne postujem sad linkove na bench forum i zvanicni meizu forum, nije ovo tema. Posebno ako ljudima dodje sa Flyme softverom za kinesko trziste, koji recimo ni Play Store nema po difoltu, al zato ima nekog smeca kojeg je prilicno tesko maci (nemoguce bez root-a)
Flyt Express je smijurija, China Post je jos oke (china post ordinary small package je isto blah, ali njime su mi stvarno do sad samo slali gluposti). Al zato Flyt Express, e kako imaju obraza ono "express" da drze u imenu... Ni tracking pravi nemaju (samo do izlaska iz drzave)
(nečitko)
HK post jedini valja...stize brzo ko DHL
I singapore je gospodin
Sent from my D5803 using Tapatalk
Obicno najjeftinije stvari se salju yamwenom i drugim jeftinim i sporim servisima pa cak i takvi servisi, jeftine stvari, su uglavnom brze dolazile od china post-a.
Sent from my D5803 using Tapatalk
Ne isporucuju, i ja cekam posiljku, rekose da ako ne bude sjutra da ce mi dostaviti u ponedeljak.
Mene je u 7uvece paket krenuo iz srbije,kakvi su izgledi da sjutra ga dostave?
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
I oni su poceli da kilave,isti dan tesko bilo sta osporucuju..Ja saradjujem sa njima za neke mnogo ozbiljnije posiljke i to ide sve u sekundu a ovamo kilave za neke sitne stvari, i onda sam ih poprcao preko nekog sefa zadnja dva puta i donose mi isti dan cak ove 5e sto uzimaju su bile gratis..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks