Kako ce neko ovu maketu momka da istrese iz trojke pa onda i iz gaca svjestan nije
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Da ga oce banovat da odmorimo, idi kopaj, sadi, radi nesto
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
To je normalno jer nije jedini od muskaraca koji mi salje ponude ima tu u komsiluk njih dvoIca i on je treci.
-----------------------------------------------------------------------------------
Nego da se vratimo na temu moram ti se zalit.
Pripremio 70% para i kad sam ovo jutros vidjeo odustao sam.
Jer kad pocnu pjesaci i biciklisti da iskacu nagrdise mi kola.
#fakenews
Naseljeno mjesto pored magistralnog puta, dakle nema pješačkog, inače ograničenje je 80 km/h, a po saobraćajnim vještacima vozio je i manje prije nego je počeo da koči. Za slučaj znam jer sam kućni prijatelj sa porodicom od ove žene što je poginula.
Za taj slučaj što si naveo, prosto, najebo si ako ta osoba nije ostavila oproštajno pismo ili se ima neki drugi dokaz namjere.
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 03-10-16 at 16:26.
Hmmm čuo sam i ranije za takve slučajeve, al sam mislio da ljudi prećeruju... Ne znam meni nije normalno da bude kažnjen neko ako direktno nema udjela u krivici... Šta stoji u presudi znaš li...? Jedino mu mogu nakačiti da nije pazio na put, pa nije reagovao kako treba, ne vidim ništa drugo...
#fakenews
Ovo što wulfy priča, slična situacija se desila u NK prije možda dvije godine. Mislim da je 50kmh ograničenje.
Čovjek je autom ubio biciklistu koji mu je izletio na put i nije ležao ni dana. I to komšiju..a desilo se daleko od kuće.
Svašta se može nakačiti, samo kažem da po meni to ne treba da bude tako...
Prije par godina, na slavu kod tetke u Tološe, i odjednom čujemo frka napolje, izlazimo kad dijete od komšija stoji na sred ulice ispred auta... Oni nemaju ogradu, a pored njih malo visočija živa, srećom je auto bilo iz pravca grada i prošlo je ležeći koji je 10m odatle, inače bi je skupljali po asfaltu... U toj situaciji jedini koji treba da leže u zatvoru su roditelji od đeteta...
#fakenews
aoooooooooooooooo.
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=7QeHSVk6A_c
Ne znam ni sto kacite ovo, ka da nam nije dosta muke u nase dvoriste.
Vozac Volva odje ako je bio sam i pod uslovom da nije slomio vrat je i prosao bez tezih povreda mozda. Ovaj Q3 ga je okrenuo samo, uspori snimak na 0.25 pa pogledaj.
Ovaj u Q3 vjerujem da je zavrsio misiju.
Last edited by BiTrAtE; 03-10-16 at 18:09.
Sto je ovo na 0.25 pa ga jedva vidjeh.
Kako su se otvorili jastuci..
-------------------------------------------------
Ne moraš se čuditi, to i piše na CDM portalu, sramota.
"Naime, grom je udario u drvo koje je palo preko automobila "porše kajen" za čijim volanom je bio Željko Milić. U nezgodi je povrijeđena Šćekić i još jedan pješak.
Nadležni utvrđuju da li je djevojku udarilo drvo ili automobil čiji je vozač izgubio kontrolu nad volanom usljed udara stabla."
Hahahahaha… to… to… a prva je "vijest" bila da je vozila njegova trudna žena… pa su se zamijenili
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
A svo ovo huskanje novina samo steti njemu jer porodica nastradale moze to pogresno da protumaci tj kao njegovo zataskavanje ovoga.
f6
Jos jedan udes Tuzi, put zatvoren.
Sto je ovo sa ovim blesavim narodom.
Sad sam zavrsavao neke obaveze od siti kvarta do stare vatrogasne..
Pa nije ni cudo sto se gine ovaj narod je istraumiran a 75% ne zna da vozi.
Ko sve kod nas, ja sam 100 puta imao ubit (sebe i) kravu koju puste da ide po putu i to stoji u mrkli mrak bez ikakvog osvjetljenja a ne vidis je dok si na metar, ili po sred krivine bukvalno i to par stotina metara poslije granice...
rm -rf /
Kravama navuc prsluke pa pustit na livadu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks