brzina zvuka je otprilike 350 metara u sekundi po tome možeš okvirno odredit koliko daleko je udario, ako zvuk dolazi sekundu nakon bljeska onda je oko 350 metara itd.
brzina zvuka je otprilike 350 metara u sekundi po tome možeš okvirno odredit koliko daleko je udario, ako zvuk dolazi sekundu nakon bljeska onda je oko 350 metara itd.
She is only here to annoy herself!
Ali dzip stoji okrenut za 90 na sred bulevara. Bice da je on pokosio nesto
f6
Otvoren je airbag pa je sigurno nesto zestoko udario.
Ovo drvo je visoko slomljeno za udar auta, cini mi se?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni izgleda (ovako sa slike) da je drvo puklo metar izviše krova auta. Previsoko nešto u odnosu na auto. Sem ako nije preletio nekako....
Ne vidim da ima gareza na drvetu od udara munje
Last edited by Mr_G_rUzNi; 02-10-16 at 20:52.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Pise vam gore.
Prvo dva pjesaka - pa drvo.
Pise da su prevezeni u klinicki.
moguće da je naletio na ivičnjak u brzini pa ga je diglo
Znate kako, ta stabla su stara par decenija, moguce da je puklo po sredini jer su ga izjele raznorazne bube i/ili oboljelo pa je suplje bilo na toj visini. To uzimajuci u obzir, doboljno je da ga udari metar izvise i pukne. A vidi se sa prve fotke da mu je desna strana razvaljena (nema fara), i vidi se na drvo da je na 70 centi povise zemlje ogrebano. Niskoprofilne gume i cao.
I am so post-rock I shit sad birds.
Zna li se ko je junak sa Poršeom?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ako nije kasko junak ce bit veoma tuzan ujutro...
f6
Bolje da je tuzan jer je ovo dvoje pokosio kako shvatih..
evo vee da je drvo ipa udareno gromom palo na auto....e sad, je li prije no je udaro pješake, ili pošto ih je udario...i meni ovo drvo izgleda kao da je gromom pogodjeno, jer stvarno je previsoko da bi ga auto prelomilo ovako, a i rijetko gledasmo da je auto uspjelo drvo da prelomi...ako je ipak drvo palo na auto, onda vozač poršea ipak nije krivVidjećemo
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
pa je udario grom u isti momenat kad je on udario pješake?! mnogo bi bilo i za bizbija
Pjesake je jedino mogao pokupit na pjesacki koji je prije drveta tako da... grom mu dodje kao neka kosmicka pravda
f6
Evo su javili da je djevojka tesko povrijedjena.
Pu...gavrane crni!
Ovo ti je je sve do mobilnog. Ne pusta se iz ruku po cijenu zivota. Da ce bog da prezivi ova djevojka inace ce da se kaje cijeli zivot.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije bilo groma.
TAKUMI
Au, kako je razvaljen VW Passat (B5) kod restorana Šebelj (Lastva Grbaljska), a još i odbojna greda sa sve stubićima slomljena.
Sent from my Motorola 8400
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks