Ja mislim da nema toga majcinog sina koji je sobnom antenom nasao kanal.
Kako je to samo lose i nekvalitetno bilo...
Štelovanje antena na balkonu, a kasnije i ovih malih sobnih, kako bi se dobila bolja slika.
![]()
Ja mislim da nema toga majcinog sina koji je sobnom antenom nasao kanal.
Kako je to samo lose i nekvalitetno bilo...
Dobar dio djetinjstva mimo okolišanja...
![]()
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Malo mi je bezveze kad se neko detinjstva priseca uglavnom kroz serije i filmove koje je tada gledao, ili kroz neke igre i stvari, dogadjaji su najupecatljiviji. Kad sam bio mislim drugi osnovne, mozda treci zada nam uciteljica nicim izazvana da kazemo razne uvrede i ona to ispisuje po tabli. I krene ceo razred svi se utrkuju ko ce reci vise uvreda a ova sve to zapisuje. Naravno nisu bile psovke, secam se jedna devojcica rekla "rogata svinja" a ja sam rekao "debil" i "degen". Na kraju ispise ona tako 30-ak uvreda pa sad kao ajde da ispise i neke pristojne stvari pa tek tu nastade problem moras klestima vaditi reci iz usta. Rezultat je na kraju bio otprilike 32 prema 8 u korist uvreda.
Sent from my Samsung S7
Samo što to nisam bio ja
Tada jos nemah PC samo u net cafe pa sam citao malo. A pamtim Lobotomiju. Sto se tamo pisalo. Ao. Frngoje je drzao ordinaciju cini mi se
Baci pogled. http://web.archive.org/web/200112220...assCookie=true
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jaooooo, dje nadje ovo
Pazi ti te nickove, te nazive tema...
Ako me dobro pamcenje sluzi, poslije ovoga foruma sto si izbacio i ovoga sto sad koristimo je bio jos jedan, koji se cini mi se nesto kratko trajao.
edit, pazi reklamu ispod, ne vjerujem
![]()
Last edited by DJuzla; 02-10-16 at 21:43.
Sati i sati provedeni uz "Jelu Krsic", hmmm
![]()
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Jeste li i vi preturali po dzepovima kaputa gostiju, na civiluku u predsoblju, ili sam samo ja bio kleptomancina?
Ja ne tako ekstremno, ali kad uđem u nečije kupatilo, nema me po pola sata...
Posebno ako je domaćica bila ljubitelj kozmetike kao ja..pa sam sve otvarala, mirisala, gledala, prskala...
To mi je i dan danas fetiš...i ja ga priznajem domu koji osveštam svojim prisustvom...
Sell the Vatican, Feed the World!
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Pada li što na CT![]()
Pomalo
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Nije lako, ali je jako rođaci.
Iskra ETA 80 je telefon koji je svojim dizajnom šarmirao ne samo Jugoslovene, već celu planetu.
Aparat koji je bio sastavni deo mnogih domaćinstava i kancelarija dizajnirao je slovenački dizajner i arhitekta Davorin Savnik 1978. godine.
Za originalni dizajn je dobio nagrade i priznanja širom sveta, a o ugledu ETA 80 najbolje svedoči činjenica da je deo stalne postavke Muzeja moderne umetnosti u Njujorku (MoMA), kao i Muzeja moderne umetnosti u Minhenu.
Proizveden je u 5 miliona primeraka, a prestižna priznanja i činjenica da nije bio zaštićen patentom učinile su da ovaj originalni dizajn bude kopiran od strane mnogih kompanija u svetu, tako da se procenjuje da je ukupno proizvedeno čak 300 miliona "klonova" ovog telefona.
Last edited by ASC; 25-10-16 at 18:40.
Вене кидам и дан дањи у сну или о неким књигама се ипак да судити на основу њихових корица.
Moje Veneove zbirke su završavale školske godine potpuno očuvane. Držao sam ih u nekom paketu još petnaestak godina poslije škole, pojma nemam zašto. U stvari, družio sam se sa jednom kad mi je ostala jedinica na kraju godine. Sam spremao zadatke i ipak ne padoh godinu.
Last edited by NHM; 25-10-16 at 19:03.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kockasti satovi na bulevaru Sv. Petra
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks