Achtung!
Motoren problem.
Anhalten!
TAKUMI
Ako neko gleda RTL zna o cemu pricam:
![]()
TAKUMI
Za kompletan ugodjaj hvali samo da rikne motor ovom smaracu iz Holandije.
za kompletni ugodjaj treba puficavi da skine kolegu nasmijanog...mislim da se slupaju a ne da ga obidje
Ipak bi to bilo previse.
Ferrari je komican do bola, btw...
Zalosni su. Nadam se da ce Niko izgurat ovo +10 do kraja.
Nemere to. Dupla pobjeda i poyyyy
TAKUMI
ferrari je vise nego smijesan...sto god da se desava na stazi oni su van svih desavanja...a seb ove sezone bas i nije pouzdan...cak sto vise, kimi koji prespava pola trke je ispred njega
Seb je imao 3 ili 4 DNF-a.
TAKUMI
Pa, iste gume, isti broj krugova, Britni sec brzi po krugu.
Sve OK, ali nije mi jasno odakle Lojzek na 7. mjesto?
Last edited by Fabia_Elegance!; 02-10-16 at 09:40.
TAKUMI
Svaka čast Ricchiju kako je odbio klinju, da je bilo suprotno mali bi ga krivudao i vjerovatno izgurao. Malo mu se vratilo za Monako i Španiju. BTW, klinja je za Seba rekao da je lud i idiot, iako pregrubo, nije to prva Sebova greška ove sezone. Pod hitno na neki antistress management da ide ili neku meditaciju, ako misli dogodine nešto da napravi.
Mislio sam da Niko nikad neće postati WC ali izgleda da mu je ovaj Luisov fail poklonio titulu. Još 5 trka, ali bez nekog odustajanja/incidenta, Merc 1-2 do kraja.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Luis je opet u zoni teorije zavjere.
![]()
ni meni nije jasno da su samo sebu menjaci stradali...a niko ga nije imao razloga sabotirat....e sad...svasta je moguce
Jedino sabotiranjem moze izgubiti titulu.
TAKUMI
Stoji da je bolid loš ali da li zbog lošeg bolida srlja u greške ili zbog pritiska da treba da napravi dobar rezultat? Po meni je ovo već treći put ove sezone da je uprskao stvar posle starta (ne računam mjenjače/puknute gume, greške u strategiji bilo da su iz pita ili da je on odbio da uđe u pit, Kvijata...)
Pripravnika guraju a Red Bull za ovu sezonu nije imao nikakva očekivanja (kad pogledaš kakva je bila prošla i kakav su do skoro imali motor), samim tim se može rasterećenije voziti. Ferari, ma koliko bio loš, ima imperativ pobjede, druga je stvar što Kimi ne haje mnogo zbog toga a što Seb po meni pod tim pritiskom puca. Ako RB završi kao drugi u generalnom, jednako je po meni Sebova krivica koliko i Ferarija. Kimi je (potpuno subjektivno rečeno :-) ) tu najmanje kriv!
Last edited by ToJeMojBrat; 02-10-16 at 14:27.
Hamilton: Netko u Mercedesu ne želi da pobijedim ove godine
http://www.f1puls.com/12696/hamilton...im-ove-godine/
Realan da budem, Kmica je mnogo agresivniji za motor menadzment od Britnice.
TAKUMI
A i tim mu je rekao preko radija da nagazi i napravi razliku u odnosu na Ricchija. Možda su znali da će motor tako riknuti pa su mu dali tu instrukciju :-)
Mercedesi kao da su na limitu (ili su to samo na stazama sa ekstremnim temperaturama) pa im stalno treba motor management. Zato i Rozberg nije zapinjao na kraju, već samo da prebaci 10sec u odnosu na Kimija.
a zamisli onda dje su ako nisu zapinjali a napravili razliku od 10+ sek. u odnosu na tim koji im je bio izazivac za titulu u istim uslovima....
i oce li mi ko objasniti na koju foru jedino ferrari uvijek izvuce deblji kraj kad je VSC???
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks