Bio je blokiran put, pa kad su pustili saobracaj babe su krenule kao koze iz stale.
Da sam bio Bemveom bilo bi drugacije.
Bio je blokiran put, pa kad su pustili saobracaj babe su krenule kao koze iz stale.
Da sam bio Bemveom bilo bi drugacije.
TAKUMI
jutro na 3 trake na obzovicu, neka zena stala odma posle krivine, upalila 4zmigavca...ispruzila ruke kroz prozor i trese neku majicu ili neki dio garderobe... nije bila u kvaru jer je posle 2min bila odmah iza mene, a onda je preko pune pretekla 10tak vozila medju njima i mene jer smo pratili neki mercedes atego koji je nizbrdo isao citavih 20km/h i prosao je tri prosirenja da bi se konacno na jedno sklonio posto je napravio kilometarsku kolonu... a sve daje zmigavac da ga preteknu a nidje isprekidane
Znaci PG KL PG imao sam poginut 2 puta, a ostali vise puta.
Dacia Duster, PG FT 714, mene je pretekao preko pune prije tunela a kamion koji je bio ispred mene u tunelu preko 2 duple pune.
Onda:
Onda crna E klasa PG FJ...
Pa to je strava sto se radi. I onda da ti bude zao kad ginu.
Ne znas ti nista. Ovako se pravilno vozi pasat petica
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
E za ta preticanja u tunel bi trebalo u zatvor odma.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
fabia sto ne slikas kolonu iza sebe sto si napraviopa ljude naceras i na punu da te obilaze
Pa kazem sa sam bio iza kamiona.
A inace tuda vozim sporije od max. brzine.
TAKUMI
gnjavio si ga 50 garant
P9lite
Jok ti si
TAKUMI
Pa to ti je 80 na sat.
TAKUMI
ako imas oca uopste nadam se da ako vidi ovo da ce ti slomit ruke. da si daleko bilo moj sin ja bi ti polomio i ruke i noge pa jedino kolica da vozis...
Ovako voli EKV.
TAKUMI
Tu es mon héro!
Ja jos usporio da se useka ispred mene, on kolonu od dva auta, kamion i bus i umaka je u djelic sekunde, kako mu je seat jedsn izletio, pakao...
Tu es mon héro!
I onda da te bude zao...
TAKUMI
BMW serije 5 (E60) tablica BD... dalje ne uočih jer sam morao naglo kočiti sa sve djetetom u autu. Srećom išao sam punih 50 km/h pa sam mogao ukočiti da ovaj degenerik ima prostora za preticanje. U pitanju je pravac između kotorskog kružnog i ,,jugodrva'', ja sam išao ka Budvi, a ovaj degenerik ka Kotoru, preticanje se zbilo tamo gdje je HDL. Obično iskusiliram ovakve kretene, ali sa djetetom u autu... Poželio sam mu da se slomi, al' da sa sobom ne povuče nekog nedužnog.
Sent from my Motorola 8400
Pošto znate kako je inače Studentska ulica natrpana svaki dan, evo imamo još jednog apsolutnog pobjednika... Čovjek je lagano parkirao auto na sred puta, i otišao do pekare na 5 minuta... Onda najlaganijim hodom dolazi nazad... Bog... BP tablice.
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
A shvati ga moj brate. Znas sto je njemu ova guzva saibracaj narod kola itd. Nikad ovoliku ulicu vidio nije.
f6
A kakve seljacine pa ovo nidje nema :lolblue:
TAKUMI
Ali ni 4 žmigavca da upali... Nego lagano ga ostavi...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks