Neki debil kod suda, parkirao kia-u sportage na sred ulice i upalio sva 4. Ladno policija dosla i mjeri razdaljinu itd kao da rade uvidjaj a nidje vlasnika :-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pola sata cekam:
Koji je broj pauk sluzbe?
TAKUMI
Neki debil kod suda, parkirao kia-u sportage na sred ulice i upalio sva 4. Ladno policija dosla i mjeri razdaljinu itd kao da rade uvidjaj a nidje vlasnika :-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Danas jeo u And1 i dođoše dvije mečke (terenci) sa tablicama 123EE i 123FF. Zauzeše čitavi parking.
Ko za đavola ispraznio se telefon (Lords Mobile ga nagrđuje)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Jedan tupan plavskih tablica ide iz pravca stadiona prema ekonomskom, a ja skrecem lijevo s milenijuma put gimnazije. E sad je njemu kolona skroz do semafora kod ekonomskog, i postoji izmedju njega i kolone mali prostor da prodjemo mi koji skrecemo lijevo. Naravno sivonja ide dva metra naprijed i staje iza poslednjeg auta u koloni po sred raskrsnice. Zao m je samo sto sam se uopste objasnjavao s njim, takve degenericne face treba momentalno zaljastit bez ikakve rasprave.
Inace sam batalio da se nerviram zbog dzukelisanja u voznji, ovih sto lete, grabe, pakiraju dje stignu.. ali kad neko tako bezobrazan jos pecatno krene da se pesti, pa protiv takvih s uzivanjem treba koristiti sredstva prinude.
Stanje u saobracaju nikad grdje, jos su pjesaci postali potpuno autisticni a biciklisti ko da voze tenkove. Uzas..
Najgore što taj tip ne konta šta je napravio, jer vjerovatno gužvu gleda samo u pg kad dođe...![]()
#fakenews
isto tako danas idem ulicom Marka Miljanova (pored kina kulture pokojne) i ocu lijevo da skrenem u hercegovacku pa desno balsicevu da bih izbjegao kolonu..... i curka neka isto to napravi, kolona do semafora skoro a ona stade da ne mogu da skrenem..... spustih staklo i objasnih joj 2,3 i produzih pravo (onda sam ka bizbi iz trake za desno, skrenuo lijevo) zurio jbg
a onda ispod volija idem iza auta kad ono iz cista skrenu da se parkira, naravno bez zmigavca pa i tu zastadoh da objasnim doticnoj da treba zmigavac da se da..... sprdnja od ZENA!!!!!!!!
mislim ovo nije nesto PRESTRASNO i desava se svakodnevno, al u 90% slucajeva su zene izbuljene krive![]()
Ljudi, slikajte. Da ih blamiramo.
TAKUMI
Imaju neke full hd kamere po 13€ na aliexpress valja li to čemu jel neko poručivao? Valjala bi mi jedna.
To je svakodnevnica.
Vi se izgleda prvi put susrecete sa tim.
Od kružnog u DG prema NK, onaj bulevar dje se završava, ima traka za lijevo, pravo i desno.
Lik lagano ide u traku desno a daje lijevu žmigu..ja usporih jer idem pravo, on u medjuvremenu daje desnu žmigu i kad sam ja prošao, skreće skroz lijevo sa upaljenom desnom žmigom.
A u NK, na semafore, stoji batica na zeleno i ja iza njega..ne sviram mu jer ne žurim nidje, pali se crveno i on kreće. Ovo mi se desilo makar 20 puta.
I mene zanima koliko se najeftinije mogu nac kamere za auto a da icemu valjaju?
Forever young, i want to be forever young
Oko 20 kod Alja.
TAKUMI
Da icemu valjaju za 20e ne mozes naci, moja preporuka je ovo http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_113549.html?wid=21
Ima GPS, pokazuje na snimku koordinate i brzinu kretanja, slika odlicna i uvece....
Danas na Stari oko 7h lik se ukljucuje iz spoljne pa sredinom pa u unutrasnju pa opet isključivanje na spoljnu. Svirnem mu i počnem da kočim jer me imade ostrugat, lik kulira kao da je u pravu. Vozim pored njega, svirnem i reko stani tu. Lik stade i pita u čemu je problem i što se svađam . Onda sam mu na auto kljucem na gepek nacrtao kruzni tok i objasnio da ako krene lijevom trakom vozi lijevom na prvo ili drugo isključenje NE MIJENJA SE TRAKA. A unutrasnjom pravo i svako sledeće isključenje. Na sve to lik veli pa dobro paziću drugi put, sjede u auto i ode.
Idući put mu na čelo istetoviraj...
#fakenews
Aooo, nekaa....uh..
vis ti mangupa i sj ce kod tebe na poliranje gepeka, good job
P9lite
Ma laže...on, gosn biznismen, i još jedan švrćo iz Nikšića...kao da je forum napravljen ko će bolje slagati.
Koji ***** traze ovi biciklisti kroz grad? Policija, rotacije, guzva, kolone..
![]()
TAKUMI
Frende ne daš majci sa kolicima da prođe na pješački... :mrgreen:
#fakenews
Critical mass! Zadnji petak/subota u mjesec se organizuje. Isto kao skup na Plavnicu ili mercedes skup.
U Dubai
Poyyy
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks