Nego oće li mi ko objasniti, odakle se pojavila moda širokog vatanja krivina...? Nijesam do ovog ljeta primjećivao da ljudi toliko gaze srednju liniju u krivinama na desno...
Krivina nije odrađena kako treba, no nije jedina, pa imaš pojedine krivine kod nas đe unutrašnjom stranom možeš brže nego spoljnom... Neiskustvo, dobro je prošlo
Sent from my Motorola 8400
Nego oće li mi ko objasniti, odakle se pojavila moda širokog vatanja krivina...? Nijesam do ovog ljeta primjećivao da ljudi toliko gaze srednju liniju u krivinama na desno...
#fakenews
Ta krivina uz Crkvine jeste bas ostra, al moze se dosta brzo kroz nju...
to i ja kazem - samo oprezno i polako i 90% ti je glava sigurnija
Nije to moda, mnogi to rade odavno... Ja licno dje god imam prostora (a nemam auto u susret) cu pokratit lijevu krivinu pola trake, a u desnu uci sire da bi mogao da je pokratim... ne zato sto se tripujem na neku sportsku voznju ili slicno, nego eto samo malo da je ispravim cini mi se da je udobnije
narocito npr kad imas malju lijevu krivinu iza koje ide ostrija desna... lijevu ispravljam kad god mogu![]()
dolje bi bas bio uspjeh preko 70cm onoga betona... bilo je ulje, gicnulo mi je zadnji kraj samo (nijesam isao prebrzo srecom) malo kontre, malo kontrole gasom i prosao sam (prazan put srecom)... (i velikim dijelom electronic stability control)
to mi je krivina na koju sam se barem 3 vato s kolima...
jednom soderom podpomognut understeer, jednom zbog ulaj oversteer i zbog leda/snijega jednom oversteer...
sve u svemu, pazljiviji sam sad![]()
Ok, ne mozes preko zida, nebitno. ESC je druga stvar, al na suvo ispravljanje nema boga oca da ce ga na ulje ispravit.
Forever young, i want to be forever young
Imam o$ecaj da kad se odje pomene ulje, svi misle da je bilo posuto po cijeloj krivini...
sent using tapatalk
#fakenews
Neka muka ka Ct.. 3 hitne valjda
Sent from my LG-H815 using Cafe Del Montenegro mobile app
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Zena neka poginula
Sent from my LG G3 using Tapatalk
jeste li primjetili da od kad su rekonstruisali taj dio puta, svako mali neki udes...i to sve tezi udesi
put je pista
P9lite
http://servis.vijesti.me/vijesti/tez...a-osoba-905318
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Toyota vs Opel
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Na tom mjestu je i ranije bila isprekidana i ogranicenje 80. Mogao si i ranije da ga zaletis sa onog pravca pored kartinga i kroz blagu krivinu ondje uletis 150kmh za 90% automobila. Put malo sta ima sa ovim mjestom
81 godinu... e svašta
nothing comes from violence and nothing ever could
Ma nasem narodu koja smo stoka treba put sa rupetinama da se ne moze preko 50kmh ici jer smo toliko bolesni u glavu da nista ne postujemo,uvjek negdje zurimo i nigdje ne stizemo
Sent from my iPhone using Tapatalk
nesto bi mi nelogicno bilo da je ona preticala. da sacekamo istragu.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks