Da si vozio kakvu tranju, nabodes na kocinicu i cao
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Da si vozio kakvu tranju, nabodes na kocinicu i cao
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Pa zamisli npr. da napravi neku gresku i da mi udari Katedralu...
TAKUMI
Prije neki dan kod Dusana ispod stadiona u sred dana ona desna traka skroz puna, I brat u srednju malo prije semafora staje I parkira da strkne nedje...
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ja sam juce vozio kroz centar grada, odavno nisam. Pa to je show. Trazio sam parking jedno 10 min i to je OK, ali koliko auta kroz jednosmjerne, onda koliko auta parkiranih "na minut"...
Umjesto one useless fontane je trebao da bude neka dvospratna ili cak trospratna parking zgrada, a mogla je i podzemna da bude.
TAKUMI
Zensko, od ovolikog parkinga odje ostavila auto.
Lokacija Bandici
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Ne vjerujem u ovo.
TAKUMI
E objasni. Ovo nema veze sa znanjem, umijecem, godinama koje vozis itd. Niti sa bilo cim.
f6
il si govedo il nisi
P9lite
Tamno plavi Megan patka, PG-DM471, ako neko poznaje ovog degenerika neka ga puno pozdravi... Mnogo je isfrustriran momak, ali dobro, on je samo još jedan od onih zbog koga kažem da smo mi kao narod stoka...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
divljanje mercedesa e klase NK BV i audi a6 karavan CT tablica u petak i u nedelju iz bd. mercedes ima blinkere ne znam kako ko zna sto su cinjeli preticu staju zastavljaju voze kroz donju goricu. show
f6
A tek ovo...
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
problem?
P9lite
Mozda da izadje i udje kroz $iber?![]()
Who let the dogs out
Ili gepek posto nema siber. Ovakvo parkiranje mi stvarno nije jasno...
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Danas u Sutomore divljanje presretaca, bijelog E klase PG FH 313... Ako neko cita ovo iz MUP-a imam potpunu slobodu da kazem da prenesu vozacu koji je jutros bio u smjenu da mi se ***** i ako je moguce pogledat mu snimak oko 9h jutros. Samo sistem ga je spasio u njegovom preticanju u desnoj nepreglednoj krivini da mi ne ode pod kamion i da ne nagrdi nekog mrca u Golfa 1
A to sto ovi dvojica zbog njega ne mogu u auto uc?
Pa upravo njih dvojica su na ivicu njegovog parkinga parkirana. Ovaj lijevo sa opel vektrom je zagazio drugi dio parkinga.
Ne bi me cudilo da se Ford Ka namjerno ovako uparkirao da im oteza ulazak u auto.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
je li ovo sad normalno da niko ne pali (migavce, zmigavce ,pokazivace smjera kako god...) kad skrece? ili se to vazda neki retard takav nadje ispred mene
Tako je oduvijek... Posebno duje, nekad se zapitam jesu li ih uopšte ugrađivali u njih...
#fakenews
kod mene je obratno, obicno ovi sto voze skuplja kola... valjda im crnjak...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks