Je li joj muž na brod?
Je li joj muž na brod?
Novak, poyyy
TAKUMI
Hvala na pomoci i misljenjima, i ja sam najvise za Mecku...
a sto se tice kilometraye ya mercedesa je prava jer ga je sadasnji vlasnik kupio prije skoro 10 godina i yadnje 2 ga nije vozio ni 5 puta jer ima drugo, tako da znam skoro sve o autu...bitno mi je bilo jos necije misljenje zbog razlike u godinama da ne zacorim na mercedesa a on fosil![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
E ovako prijatelju ako uzmeš mercedesa uzeo si auto,drugu opciju necu ni da komentarisem km kao km sto je mania to ie bolja samo je bitno da je auto redovno servisirano da nije udarano i da nije truo nidje. I od svega najbitnije je da je auto i ako nije vozeno paljeno vozeno par km da provrti vodu sto bi rekli jer ako mista od toga nije radjeno imaceš poteskoca i ulaganja u auto.
Za kilometrazu ti mogu reći samo da ja i pored sluzbenog auta za 3mjeseca sam prosao 7000km pg-lokal i okolina do 30-40km od Podgorice tako i da je zivio u Staru Varoš a iša 2x nedeljno u Voli na Stari.A. proša bi zavidnu kilometražu.
Sve u svemu moj izbor bi bio mercedes a tebi srećna kupovina za koji god se odlučiš.
Sent from my C6903 using Cafe Del Montenegro mobile app
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Za 10 godina ja sam prešao 220.000 km. Možda od toga 5.000 nije bilo u CG. Ovo je privatnim autom, sa službenim sam ko zna koliko za 10 godina.
Tako sa je moguće i u CG, recimo 2 godine sam išao BR - NK tri puta nedeljno na posao. Izvedi koliko je to...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 7 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ja sam do danas, presao 65.000, ovim tempom do kraja godine jos 25.000, minimum.
Moj stari je kupio novo auto u salon, evo mu sedma godina, a sada treba da odradi servis na 100.000, a penzioner, ne vozi puno.
Sent from my Motorola 8400
na nashe puteve ko predje 100000 je ravno 1000000 u sretnu neku drzavu dje su normalni putevi,gorivo,ulje,djelovi,majstori itd
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/687956#
Da trgujem ovo ili ne ?
One Ring to Rule them all...
Ako oces da se ugrijes zimus ela. Ako neces nemoj.
Ima tendenciju da se zapali sam od sebe. U NK 2 komada tako prosla.
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Hahahahahahahaha zaebavas li me to... ne daje mi se preko 5k za auto a bih uzeo nekog terenca.
Off topic Amfi, imas li jos onaj cistac snijega?
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Zasto ljudi imaju osjecaj da je bolje voziti auto nego ostaviti godinama u garazu?
TAKUMI
Možda nije bilo u garažu nego na neki parking ili ispod smokve...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 7 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
juce znaci bez ikakve guzve sa primorja kolona kroz cijelu dg... sto ce bit ljeti to samo bog zna
f6
Pozdrav svima (u nadi da nisam omasila topik)!
Prije dva dana sam malo ogrebala kola prilikom izlaska iz garaze (zensko sam, sve vam je jasno), u dijelu iznad tocka (slika ispod), i zelim to da saniram jer je to u mojim ocima kilometarska ogrebotina.
https://postimg.cc/image/xeiq6hhyl/
Mozete li mi reci kod kog majstora da podjem (Podgorica)? Koliko bi ovo moglo da kosta? I sad jedno glupo pitanje, da li se ovo sto meni treba zove poliranje? :hopelessness: Stidim se sad![]()
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Javi se biznismenu, on će te uputiti.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks