Ne zelim ja nikom povredu ali Sead je igrao tog nekog backup pleja jer nije bilo nikog drugog da to radi.Plus povreda se desila kad je pri doskoku od suta nagazio ga neko od igraca MZT-a.Lezao jedno vrijeme dolje i kasnije sam ustao i otisao do klupe pa ne mislim da je nesta ozbiljno, makar mi nije izgledalo tako.
Rekose i na kosarka.me da ce vidjeti da nakon Sarajeva potraze nekog da nakratko zamjeni Gordica.Mada bi bolje bilo da traze nekog visokog igraca, nemoze se igrati i ocekivati dobar rezultat sa 2 ipo ozbiljna igraca pod kosem.
Jesmo li igrali protiv cedevite?
Bolje da ne znas kako smo igrali, kad nijesi gledao
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
A igrali su rekreativno, zamjena su djeca, **** ga pola tima nema. Mislim da su u prvom dijelj pustili 20 poena iz tranzicije bez faula. Cedevita je jaca od nas, djeluju kvalitetno...
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
Evo Buducnosti u grupi smrtiNije da sam ocekivao da prodju al eto makar ce nam doc neki interesantni igraci u Podgoricu.
20 timova samo u EC ove sezone, kontam da ce po 3 prvoplasirana iz svake grupe ici dalje.
Sumnjam da ce tri ici dalje. Logicnije mi je 4 ekipe da idu dalje ima li dje info kako ce ic to? Mada opet Buducnost tesko da ce proc al eto gledacemo neke proslogodosnje evroligase..
Piše vam na ovoj slici što si okačio - Best four teams...![]()
U goste 0:4 I svaka izgubljena po 20 poena, a ovdje mozemo nekog zakinut, ko zna ako nas uhvati neki hajp kao czv makar ovaj zenit da se proba proc, a ni Mursija nije neko cudo
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Dobijena trepča hehe, barem nekog da dobijemo.
Popović debitovao sa 14 poena
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
sto je sa simonsom? nije prosa preglede jel? mada sam pretpostavio cim je dzejms potpisan.
1993-2020
Nema Gordona na slici![]()
Fora je da su i Reynolds i Suad povrijedjeni i da (vjerovatno) nece igrati vs Cedevite.
Kako je prelosa ova Buducnost, jednostavno za 6 minuta ne znam jednu pozitivnu da kazem za ovu igru vs Zadra, 20p od Zadra za 5 minuta primis...
Odbrana nula, Savović ?!?! James i Williams solidni a ostali tuga.![]()
Kako ovog Savovica treba pocerati da se ne pita sto kosta pa makar se sa juniorima igralo samo da ga ne gledam sa onim njegovim kurcobolja stavom.Jos se Ilic nesto povrijedi povrh svih ovih drugih povreda.James i Williams nesta cine i Vranjes pogodi 2 trojke ovo ostalo samo da su zdravi (al im ni to ne ide od ruke).Jeste bilo nekog domacinskog sudjenja al ovakav stav jednostavno je nedopustiv.Ni u igri se ne vidi nikakav pomak ni ideja kako ce se igrat ove godine jer je Vlado trener pocetnik, ali da se prvih 5 minuta poeni postizu samo iz nekih trojki preko ruke na kraju napada je stvrano bilo prelose da se gleda od jedne ekipe za koju se ocekuje da bude u top 4 ekipe.Sa ovakvom igrom ako se samo izbori Final Four bice odlicno a kamoli nesta vise.
dajte link
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
ovo sto gledam mali Nikolic bolji od ovog crnje, a i zadar ne moze falit spolja
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Fala, lepetanac na linku.
Tugica. Mislim da će Vlado Šćepanović biti novi Petar Božić, na žalost
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks