Nema veze.Stići će i meni pa ču zaboraviti na CDM i ima da se zabavim sortiranjem novih kanala,podešavanjem rutera i risivera.Rekli su mi iz Mkabla samo da se strpim još malo,do SLJEDEĆEG MJESECA jer smo mi iz Pg valjda tada na red.
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Budi strpljiv,bar tako meni reče Straus.On valjda zna.
A jednom,sjećam se imao sam 20g,reče mi jedna moja ljepotica da se malo strpim.Biće i toga,veli.E,čeka sam je još 2 dana i hop.No, ostara se pa valjda i strpljenje s' tim dolazi.Evo da mi sad neka od 20 g.reče da je sačekam do Nove godine ja bi reka:"I do 2018,ako treba!"![]()
Ta moja ljepotica je imala onu rabotu a ja uspaljen( ka Kombovci na nove Telemach pakete) pa je zbog toga meni bila ljepotica.Iz ove perspektive mi više liči na prenos utakmice na TVCG 2. Mada i ja počeo da sijedim ,ne budi me "onaj"ujutro no budilnik... Ko zna što sad ona piše o meni po temama :"muškarci i šta je njima bitno","šta reći dečku na first date","koliko muškaraca nije puno pre braka"...
Ne znam,možda treba probat lupit tvrdim budilnikom o pult u poslovnicu m kabla možda se razlete one po poslovnici pa dobijemo te kanale,net i opremu prije ovih iz PV,HN,BR...
Mada,iskreno rečeno,i treba mi u PG da budemo zadnji na red.Ko nam je kriv što imamo samo jedan klan(i to Zagorički!?!!?)Ko je vrijedno radio na stvaranju klanova proslih godina sad neka i ubira plodove a mi ima da čekamo.No me strah,za ove NK.Oni su totalno podbačili.Njima ce i kombo pakete smanjit na 5 kanala i 128Kb,pa se ne bili malo bolje organizovat
U utorak u pg ce se pojaviti nova programska šema, do tada ce svima biti podijeljeno uputstvo a i krenuce se za zamijenom opreme, inace uputstvo imate na fb stranici mkabla.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Moze li se odje okaciti za nas koji ne koristimo fb?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.n...0b&oe=5874E878
nova sema....
Kada ce ici nova sema i oprema za Tivat?
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
Dobro je, konacno neki normalna raspored kanala dje je domace smece tek na kraju liste. Svidja mi se. Jedino su mogli arene ubaciti negdje kod SK....Ali odlicno u svakom slucaju.
Evo zvanicno i Telemach ponuda za optiku
http://www.telemach.me/upload/docume...ovnik_20_9.pdf
Who let the dogs out
Arene u ponudi mkabl korisnika za sada.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Pa normalno kad imaju ugovor sa Arenama jos uvijek. Cim istekne lete iz ponude. Bilo bi pravo cudo kad bi SBB sad zelio Arene uopste, SK je njihov kanal, kupuju i kupovace im vrhunske sadrzaje, drze monopol u Srbiji, Bosni, Sloveniji i Crnoj Gori, pa iako bi na papiru bili jaci sa Arenama u ponudi opet im je bolje ovako, jer sve se njima sliva u dzep, sto bi i cent davali Telekomu odnosno Arenama?
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ovo kako je krenulo(telemach dobili Arene,mkabl imali Arene ali ih gube,telemach optika nije dobila Arene,ovi imaju najniži net 20/2oni na Zabjelo 8/1,u TV ovako,u PG,onako,u BR isto ka u PG samo drugačije...) biće u skladu sa razvojem malih i srednjih preduzeća:
Svaki korisnik će plaćati istu cijenu usluge ali će dobiti potpuno različitu vrstu usluge od drugog korisnika ili ti "jedan korisnik-firma za sebe"
Pretpostavljam da ce "stari" telemach paketi biti za ex mkabl korisnike a novi za one kod koje vec postoji optika..
Otprilike kao razlika ADSL vs optika kod tcoma u zavisnosti od tehnickih mogucnosti dvije razlicite ponude za iste pare
TT
Ne daj Boze da ovi iz mkabla putem info kanala precizno obavijeste korisnike, nego ide neka najava sva neodredjena...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zato sam i postavio pitanje jer kao korisnik mkabla imam i sk i arene, i iako imam uslova za Telemach optiku necu da prelazim na nju jer gubim arene sto mi je bitnije nego koji Mb/s vise. Zvao sam 20 ljudi koji imaju Telemach i niko mi nije potvrdio pricu da je dobio/da su mu se vratile arene. Pa me interesuje - ovi sto dolaze da mijenjaju opremu, kad je zamijene na koju ja onda platformu prelazim i sta tacno dobijam/gubim?
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks