Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
iiiii da li to opet krece 25godisnja prica kako padaju ovaj put?
f6
e to to .kad se izgubi na izbore onda kao pokradeni pa opet na ulicu itd. mislis li da mandic knezevic i dr imaju bilo koji drugi scenario sem da opet malo lome po pg i pokusavaju da upanu u skupstinu? mada nije bilo tako proslih godina...ne
f6
Ja racunam da mi nece biti teze no kad je Migo pobijedio,posle toga nekako sam da kazem ukrocen.
Pomirio sam se sa zivotom pod ovakvom vlascu i ovakvim vrednosnim sistemom i jbg,zivot ide dalje.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ima li odvratnijih od Brajovicevaca i Krivokapicevaca? Cak su presisali Milovce i Mandicevce za pola koplja...
To je jedna opaka mašina koju je tvrdim po stoti put nemoguće srušiti na izborima.
Za 25 godina prakse oni su popunili svaku rupu sve sve od mjesne zajednice ambulante škole vrtića svi rukovodioci se podignu za izbore.Ovome ucrtaju put,onome sina za stražara na pjacu,onoj babi struju oproste,nakupuju se dokumenata sa kojima glasaju za sebe,dovedu izvan CG gomilu glasača,podijele drva za zimu i kobasica-to je ka i svaki posa kad se radi godinama postaješ majstor svog zanata.
Sjećam se izbora za predsjednika Lekic Vujanovic pa par likova znam koji su u odborima birackim postavljeni od strane opozicije mislim da MUP ima o njima toliko materijala da ako ne saradjuju mogu godinama da trunu .u Spuz i oni ej oni da brane od kradje biracko mjesto??????
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Frustracije iz kojih prolizilazi vokabular slican ovome kojim se sluzis, tipa "nesretnici koji su na ugovorima po drzavnim firmama", su zrele za hospitalizaciju.
Sto se izbora tice, sve politicke grupacije smatram uskostranackim i uskoprivatnim interesdzijama i definitivno nikome necu dati svoj glas.
Last edited by Vidara; 22-09-16 at 12:21.
Evo se ovi iz CDM-a o jadu zabavise sa glupostima dje su frontovci snimali spotove. A bjezite vise, da se oce zavrsit ovo ruglo of izbora da pocinem
Sve je to na psihichkoj bazi ®
a moraju sa njihovim spotovima jer ipak nije u redu da pogledaju spot oca nacije koji pocinje pojavljivanjem njega kod onih vetrenjaca i sa osmijehom koji govori postovani bravi ovo je moje i hvala vam sto cete da placate ovu struju
Evo kojim će redoslijedom biti posložene liste na glasačkom listiću za lokalne izbore u Budvi:
1. Bura budi Budvu - SNP-Demos
2. Budva Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
3. Volimo Budvu - CDU - Dragan Purko Ivančević
4. Uzdignimo Budvu - Radomir Glendža
5. Građanska Akcija - Vujičić Dr. Božidar - Da vam služimo. Ne da vas krademo.
6. Demokrate - Aleksa Bečić - Pobjede a ne podjele
7. Budva mora (URA - SDP - LP)
8. Pozitivna Crna Gora - Jer volimo Crnu Goru
9. Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
10. Socijal Demokrate - Željko Radulović - Dosljedno
Sent from my Motorola 8400
nego gospodo... Kad cemo uciniti anketu javnom![]()
One Ring to Rule them all...
radije bih zaokružio dps nego bilo kakvu koaliciju sa liberalnom partijom
She is only here to annoy herself!
Ti porediš normalne zemlje sa nama.
Crnogorci ( ni Srbi) nikada nisu glasali za stranku već snagu ličnosti ispred te stranke. Čega su naše stranke veoma svjesne
Glasači DFa ne glasaju program već Vojvodu( kakav lik, takvi su mu i glasači) demokrata glasaju Blečića
Misliš li da bi DPS imao više od 20% da nije njegovog visočanstva Mila ?
Opozicione stranke su toga veoma svjesne pa guraju svoje pulene koji u nedostatku programa kao papagaji ponavljaju da ssu protiv Mila.
Jedine stranke/koalicije koje se ne baziraju na kultu ličnosti već na programu su Ključ i SDP.
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
što se tiče tajnog glasanja sad je forum taman kao RL, tajno dps razvaljuje a javno ih niko ne podržava![]()
She is only here to annoy herself!
Ponavljam , LAŽEŠ KAO PAS. Svako ko je pročitao makar 3 moja posta zna da uvjek iznova i iznova ponavljam da je kupovina ličnih jedini način krađe glasa tj. spriječavanje nepoželjnog
Ne nisi rekao da ih tretiraš kao pse, samo da mu ne daješ prava radnika jer ti "sistem dozvoljava " da ga jebeš
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Hari, ne briši još..da vidimo kako će se dogovoriti na kraju..dva velja CGOrca![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Mlade snage prepoznaju svoju sansu... Nema sts drugo.
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks