Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Udjes na YT i izadjes. Kako god okrenes pominje se samo DPS, a za negativan publicitet jos nijesam cuo da zavrsava posao... tako da na kraju konca DF podebelo izreklamira DPS.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
ozbiljno poremeceni ljudi, svaku noc prije lijegnja pogledaju ispod kreveta da im nije Milo tamo... hahaha
Manda i družina Srbe smatraju konstitutivnim narodom, dok Momčilo Vuksanović za svoj Srpski Nacionalni Savjet uzima pola para koje su budžetom predviđene za nacionalne manjine. Finansiraju in4s portal i slične gluposti. Zato su se i svađali jedno vrijeme, jer su ovi iz nove htjeli da ulete u savjet, a ne deklarišu se kao nacionalna manjina. Vuksanović je našao stabilan izvor prihoda kao predsjednik Savjeta srpske nacionalne manjine. Pa vi pohvatajte sve, ako vam je volja.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Gledao sam danas blok predizbornih spotova, ljudi, sto se izasmijah onako sa gadjenjem... Posle podjoh da se umijem od gadluka. Je li moguce da je svaki spot namijenjen nekom retardiranom glasacu? Nista nije na nekom nivou prihvatljivosti..sve je nekako..pi..
jedva čekam da počnu debate. Onda neće moći da izađu samo sa rečenicom "Mi smo protiv Mila", nego jasno i glasno "Za šta i protiv čega ste, koji je vaš plan i na koji način mislite da ga ostvarite" Mislim da bi Komnenić bio idealan voditelj jer nikoga ne pušta da se jeftinim floskulama izvuče iz neprijatnog pitanja
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kakva crna debata sa 17 učesnika?
Miting u studio da se održi. Ili da izađu na bulevar i da blokiraju saobraćaj.
Kako namjesti ova kaca od Radunovica, Miska Vukovica... jaooooooo... DPS nema govornika vise znaci prosipanje
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Nisam mogao da vjerujem sta je Vukovic pricao sinoc, Abazovic ga proziva za kriminal a ovaj prica za albanske izbjeglice..
Gotovi su!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dje bila ta emisija?
TV Vijesti, kod Komnenica.
Sve to vrlo malo znaci za DPS glasace.Moze Misko da u sred emisije.skine pantalone i pocne da masturbira nikome nista,jedan glas izgubiti nece.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Muk... Kako mu Dritnan zatvori usta, da komentar nije dao...
Cijela je emisija, prebacite na 41:15 ovo je bilo bas gazenje Vukovica, da je samo zacutao...
Debate imaju smisla kad su predsjednički izbori u pitanju. Ili izbori za gradonačelnika. Tu se konkretne osobe kandiduju. Onda može bit i sučeljavanja i sličnih stvari. Kad je 17 partija i koalicija u pitanju, zar neko stvarno misli da će Milo da sjedne sa ostalima u isti studio? Pa neka bude da je samo sa nekoliko najrelevantnijih? Nema šanse, Milo će kod Šukovića noć prije izborne tišine, ostali će ovako sporadično da dođu, nespremni i nezabrinuti da će im loš nastup pokvarit rejting. I lični i partije im.
Sjeća li se neko prije petnaestak godina kad je bilo 13 lista, pa rtcg napravio emisiju đe je 13 predstavnika bilo. Svako imao uvodno izlaganje po 3-4 minuta, to je samo dovoljno bilo da prođe sat vremena. Došao red na Miroslava Vickovića, on, onako popizdio od čekanja, poče da viče kakva je ovo politička perverzija, 13 predstavnika jednako predstavljate, iako većina od njih nema ni 100 glasova podrške, ja se odazvao samo da ne bi neko kasnije mlatio kako Liberali nešto oće da prave opstrukciju...
Ne bi ni trebalo da bude sučeljavanja, nego predstavljanja programa. A voditelj onda da ih ispituje o tome kako misle da ispune to što su napričali. Samo što to ne donosi gledanost...
To si u pravu.DPS je stranka koja funkcioniše na finansijskim ucjenama,zaposlenim u javnom sektoru,romima sa ničim izazvanim ličnim kartama i Albancima,Bošnjacima i Muslimanima koji još 2016 gutaju priču o četnicima koji će ih klat i koji usled informatičke nepismenosti ne mogu da vide da je premijer Srbije recimo na prijateljskom ćaskanju sa Bilom Klintonom i Ćamilom Durakovićem,da ne smije da podrži ni referendum u RS,da je praktično priznao Kosovo i da će vjerovatno u naredne dvije tri godine čim očisti svoju stranku od nepodobnih,krenuti i sam prema NATO-u.Dakle strah,ucjena,manipulacija,kradja,priča o prošlosti jednako DPS.
I zbog toga ovaj nesrećni Vuković(ili bilo ko iz DPS) svima nama zvuči presmiješno,ljudi su ostali u devedesetim godinama(iako za to optužuju druge) puna su im usta multietničkog sklada i stabilnosti,ka da je ovo '99 pa je ovde Milošević sa 40 hiljada naoružanih ljudi i hiljadu tenkova.Ljudi mi smo zemlja na pragu NATO-a,i to nije nešto što zavisi ni od SDP-a,ni od DPS-a niti od Fronta,to su stvari koje su nam se poklopile na globalnom planu i dobro je što je tako.Sad kad je to skinuto sa stola,mi moramo da pravimo srednjoročne i dugoročne planove razvoja i ekonomije i ekologije,turizma,smanjenja zavisnosti od uvoza,smanjenja nezaposlenosti odnosno sva ona pitanja kojima ćemo pokušati da spriječimo da nam se centar i sjever kompletno isele što je ogromna opasnost po ovu državu.Uzalud nama sve ako izgubimo ljude,ako nam ostanu staračka domaćinstva u polovini zemlje,jer ako nam se to desi,onda možemo svi da se selimo jer ova zemlja više neće postojati suštinski.Sve ovo ne može da se pravi sa pljačkaškom familijom našeg premijera,sa korumpiranim gradonačelnicima koji padaju jedan po jedan(i to je najmanji problem što je on pao,problem je devastacija tog grada i milioni koje ostavi svima nama da vraćamo) sa rodjačkim,kumovskim i ko zna kakvim vezama u svakoj instituciji države.Ono što narod ne vidi je stvaranje jedne neformalne kaste koja polako okupira svaku poziciju u društvu i osim ako nisi dio toga nema tog majčinog sina i šćeri koji može ući na bilo koju poziciju koju kontrolišu.Demontiranje te kaste nije pitanje izbora,nije pitanje jedne stranke,jedne koalicije,već je to pitanje opstanka ove naše države kojoj je ta zaštićena kasta kamen okačen u vratu koji će je ako ga ne otkinemo na kraju i potopiti.
Last edited by Gandalf_White; 22-09-16 at 09:33.
Ne znam cemu drama kad se zna da se niko zivi ne odjavljuje kad ode nedje.
Prvi ja i moja zena smo jos uvijek na tom spisku i ne pada mi na pamet da se ja nesto tu uplicem. Ako hoce da me izbrisu srecno im bilo.
Neka nadju dokaze da je neko u moje ime glasao pa cu pocet vjerovat u ovu pricu
Ada postoje podaci sa granicnih prelaza ko je i kad napustio zemlju i kad se u nju vratio tako da se lako moze utvrditi ko je sa birackog spiska u zadnjih 2 godine odsutan trajni a ko
povremeno - sve se to lako odradi ako ima volje.Kako su upisali 15.000 biraca izmedju dva izborna kruga,za dvije nedelje? Za svakog je bilo potrebna presuda vrhovnog suda svetog sudije Vukotica a on je presudio preko 1.000 predmeta za dan ili skoro jednu po minutu sto je za Ginisa.A ovamo ne.moze se srediti spisak,sprdnja.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
E e 35 000![]()
Pocela agresivna kampanja SD-a i DPS-a. Nema vise 1 posao = 4 glasa vec 1 posao = 20 glasova.
Ovi nesretnici sto su na ugovorima po drzavnim firmama ili 20 glasova da se donese na spisku ili kuci da se ide![]()
Da li vam to govori nesto... 20 glasova eeej za 1 posao
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks