Koje? Ovaj ce dok je ziv da je slusa![]()
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Dok mu ne pukne film... a onda će da neđe neku skubnu na koju će da izdušuje (seksualno)...
Neka ga ne mari....
Nece, nece, otanjace mu ona zivce![]()
oce, ako ona njega ostavi
Trile jesi li nam vidio tamo Mila i Lidiju sad kad su vam doodili?
Vidim da su se sastajali sa dijasporom.
Neka ga ne mari....
On njoj prvi momak, ona njemu djevojka. Jos nisu spavali, ne da mu prije braka. Da mi je da neko snimi prvu bracnu noc, ne bih zalio 500$!!! Dzabe sam ga ucio kako da joj pristupi, ova se zarekla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Eto vidis kako se lako nadoknadi to vrijeme kad se ne gledas s nekim
Kladili smo se dadony i ja koliko ce trajat pa nam javi ako ti nije muka 😆
Koliko ce trajat brak ili p. b. noc?Za noc nije problem!
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Brak, brak 😄
Nece je ovaj brzo ostavljat, mala mu je avion, ljepsu i posteniju nece nalazitA ni ona njega, to je tako vaspitano. Ozbiljno...
A javicu ako do toga dodje.
Last edited by Tripleta; 22-09-16 at 00:31.
Strasno me nervira kad se prvi put rukujem s nekim pa mi pruzi mlitavu ruku. Sad se rukovah s novim komsijom i ne mogu da shvatim da neko sa oko 35 godina nije jos naucio kako se normalno rukuje. Ovdje se zove dead fish handshake. Taman ka da sam se s jeguljum rukovao. Pih.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A mičite ovaj tekst, ne viđeli se kakvi ste! Zastiđe od portala.
http://www.cdm.me/kultura/video-kad-...asicnoj-muzici
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ispravili su tekst sad. Naslov je bio "Kad Podgoričani aplaudiraju klasičnoj muzici" i podsmijavali se ljudima koji su tapšali. Sad kažu "Svaka čast i orkestru i publici!" Ipak ima poneko normalan u toj redakciji.![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Iscasio se autor teksta.
Imam osjecaj da je htio da pokaze kakvi "seljaci" zive u PG, ali on ocigledno ne zna da se ovaj Radecki mars prati bas ovakvim aplauzom.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kad se probudim gladna ko da 3 dana jela nisam pa letim po kuci, ne znam dje udaram... jer nervoza praznog stomaka.
Ovi vozači pusti, poslednja 3 dana sam jedno 15x izbjegao da završim na poslednjim stranicama Dana. Daj malo skalajte majkumu.. Danas u raskrsnici me ima ubit žena, još sam imao prvenstvo prolaza i otišao 2m više desno da je ne bi zakačio a ona u zadnji momenat ukoči na 15cm od auta. Još sam vozio klinca... Pakao.
Juče zaglavih na magistrali zbog udesa mercedesa i golfa. Kakvih (malo je reći) retarda po putevima majko mila.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks