Pod volat bio prije dvije ,tri godone bas na ovu pricu oko mijesanog pokajao se kao nikad i razocaraooo ,tako da sve da su se poboljsali tamo vise ne idem na mijesanooo pored ovoliko restorana nek su zdravo
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Baš čaršija mi je uvijek top .Deset eura miješano meso za dvije osobe
il fenomeno
Preko puta lazara jell? Ovaj mi se predlog svidja .
E prije ekonomskog kad ides iz pravca hrama put milenijuna ,jell
Je ste...
sent using tapatalk
#fakenews
Meni je pod Volat u mijesano meso doslo cini mi se 5 cevapa,bubreg,srce,dzigerica i jos nesto sitno.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Najprije cu tu ako jos neko ne predlozi nesto drugo,to mijesano od 10eura za dvoje mogu li se najesti gurmani
Imas u internacionalu mijesano i sest popeka 12 eura. Popeci su ok, mijesano ne uspjeh da probam
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Jos jedan glas za Bascarsiju i specijalitet kuce (mijesano meso).. Dvije osobe da bas bas dobro jedu za 10e
Ja vala rijetko narucujem mijesano meso, tako da nijesam bas mjerodavan, ali iz dosadasnjeg iskustva mogu reci da u Pecenjaru u Zetu je bilo ekstra, ako se nije sto promijenilo u zadnje vrijeme, Pod Volat redovno uzim cevape I oni su skroz ok a kad zadnji put narucih mijesano za ponijeti to nije bilo to. Bilo je nepeceno I nista posebno.
Mozda I svratim do bascarsije, tamo je sve ok od hrane mada mijesano nisam jeo.
Jeftino mijesano je u Zagoric Kod Toma I kosta svega 6 eura, I moze se pojesti (nije neki zvek a nije ni lose) al ja trazim da malo bolje ispeku.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ima u konobu Bandici, to zovu specijalitet kuce, veliki pjat pun krtole przene i onda na tu gomilu ka naslagano cevapi, popeka 2 komada, krmanadle, ka snicla nesto, i jos nesto ka pilece, i ono parcad mesa na nekakvu ka cackalicu veliku i debelu. To je za dvije osobe, ako su bas popunjeni, za tri ako su gurmani, sto neko gore i pomenu, a za cetiri vitke persone, sto su pomalo snobovi, hipsteri, burzoazija prosto receno, gospoda.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Parchad mesa na veliku debelu chachkalicu velish...?
sent using tapatalk
#fakenews
Hahahahahahahahaha
Aooo...
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
U nekim zemljama to zovu prosto RAŽNJIĆI ali ga mi moramo zakomplikovat... ja ću parčad mesa na veliku debelu čačkalicu za dvoje, tj na dvije debele čačkalice... aaaahahahahahahahhaah
Neka ga ne mari....
Dajte mi pola one cvackalice... ahahhaa
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nema sanse da ima idje boljih cevapa od "pod plocom"i cijena i ukus ,e sad ambijent je nesto drugo
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks