Imas dobar prsut u planu preko morace..
Cuh da ima neka strasna pljeskavica na CT. Rekli mi ljudi I kako se zove mjesto al zaboravih.
Inace kao odem na CT ne preskacem da svratim do Vulasa I uzmem njihove prsute. No. 1 po meni od ovih sto se moze kupit po prodavnicama. Ima li dje po PG da se kupi da ko zna?
Kad smo kod CT krempita u gradsku.
Uh dodje mi sad da upalim auto.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by kimmi; 13-09-16 at 17:29.
Imas dobar prsut u planu preko morace..
I ja sam cuo za tu pljeskavicu od nekoga.
što je gradska? Ono kod Dvorca ili kafana hotela Grand? Il nešto treće?
pa to je EVENTUALNI problem, nije sigurno da postoji, samo pomalo spamuješOim ako znaš da ima kanalizacija, onda reci
Inače, juče sam bila na tortilju u Anove....pošto sam dobila preporuku da je "strašna"....meni se nije ugodila jer ja baš volim ukus grilovanoga povrća i piletine....ovdje je jedino ukus sira dominirao a unutar tortilje ima nekoliko komadića piletine, ima dva ili tri reznja paradajza, jedan list zečene salate i to je to....znam da je ovo OK tortilja se može puniti kako se kome svidja ali ja ipak volim povrće a ne goli sir. Zbog punjenja je prilično kalorična, porcije su poprilično velike, onako dvije povelike i podebele tortilje koje su presječene na pola davale četiri prilično velika komada, sa pomfritom to je porcija koju ladno dvoje iziješnih može pojesti...da ponovim, nije neukusno, ali se meni tortilja dopada sa mnoooooogo povrća, blago ljuta ili malko ljuća sa salsom i silnim povrćem paprikama svih boja, patlidžan, paradajz, tikvice, kukuruz i pasulj crveni, sve to u salsi i može gore pavlaka i sir
Ono što me je ostavilo bez teksta jeste što smo konobaru tražili čorbu i tortilje i piće...ja tražim čašu vode i krećem ka toaletu a on za to vrijeme donosi flaširanu vodu i otvara je....uz tortilju tražim porciju pomfrita jer ne znam da uz torptilju ide pomfrit, a on mi to ne saopštava...
Kreće....donosi po urnebes salatu (koju niko nije tražio) i topli hleb (oji niko nije tražio) uz riječi "evo da se zanimate dok dodje čorba"...mi se zagledamo, simpatično, da goste ispoštuješ iako ja na jedem urnebes salatu, ali nije bitno....stiže nam čorba, o ukusna vrlo, nakon nje tortilja sa masu pomfrita na svakom tanjiru i plus pomfrit koji smo posebno naručili?! Baš mi je bilo krivo, jer nije suština izgubiti gosta, nego ga pridobiti valjda!
Baš sam se naljutila jer sam raču platila 5 eura više nego sam trebala jer mi je naplaćen HLEB koji nijesam tražila, voda koju nijesam tražila i pomfrit koji nam nije trebao plus porija tortilje koja košta četiri eura je naplaćena 5!!!! Ada kilo krtole nam je bilo na stolu! PIH ja više NIKAD u ANOVE!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Manje vise svuda su poceli da sluze samo flasiranu vodu, osima ako im bas ne naglasis obicnu, ali to nije kriv konobar nego vlasnici/menadzment...
I stvar komunikacije možda, ne kažem da si ti kriva ali za pomfrit npr ako ne piše u meni pitat jer skoro svudje dodje, opet je konobar tu da primi narudžbinu, jes da bolji trebaju malo više komunicirat a jbg, za čašu vode ako je donio bocu slobodno vratit treba jer to nije naruceno, nikad mi nijesu flasiranu kad sam času tražio. Generalno u CG je glupost pit flasiranu bez ako je period kad je zagadjena voda ko sto bi u Ulcinj i sl
Što se tiče urnebesa, to dosta restorana da ili sl kao apetajzer ili predjelo kako god pa ti ga kasnije svakako uracunaju u kuver. Zajebao sam se i ja tako par puta, u neke restorane ne zalazim zbog bezocnosti ali usput malo prakse oko naručivanja i ok je
A ako je više naplatio isto se zalit treba, zapravo nikad ništa precutat jer u suprotnom ce nastavit tako. Ja sam uvijek fino sa konobarima ali kad vidim da su neki muljatori ili prevaranti priča se mijenja (a i nije teško preko osobe dvije doc do gazde pa ga se otarasit ako je specifična osoba a ne cijelo osoblje i menadžer)
Sent from my D6503 using Tapatalk
Last edited by N_L; 14-09-16 at 03:08.
rm -rf /
u Anove' sam bila dva put i oba puta me grlo boljelo od presuve i skvrčene hrane...
Isto tako, imam običaj da kažem da mi daju burek OD KOJEG ME NE BOLI GRLO, naravno uz sažaljive poglede u mom pravcu, za koje 5 para ne dajem, misleći kako je puno puta burek suv, iako na oko izgleda 'sočno', skubem se dok ga odvojim zalogajem i redovno mi drla grlo dok progutam...
Sell the Vatican, Feed the World!
Hehehe, ne moze mi se desit da mi konobar donese flasiranu vodu greskom, nema sanse.
Vazda narucujem sa "jednu cesmovacu" ili "jednu marezu"![]()
sto ces ako kazes flasiranu a u astoriju ti donese aqva panna od 3eura
f6
Odbicu i tražiću Fiji vodu
Sent from my D6503 using Tapatalk
rm -rf /
Gradska kafana, jeste blizu je dvora (muzeja) Kralja Nikole.
Cesto mi se desavalo da nema krempite tamo nedje iza 20h jer prodje brzo.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
vidji, jesam kriva za pomfrit tj ne krivim ga naručila sam ga ko mi je kriv, ali mislim da je fer bilo da kaže konobar da osim u slučaju da baš hoću mnogo pomfrita, ne moram da naručujem jer ga dosta da ne kažem previše dodje uz jelo...ali pomfrit je moja greška....a voda ne, jer ja sam poša u toalet i usput naručila vodu, kao ČAŠU vode, a to sigurno ne znači flaširanu....e sad on je iskoristio, donio je otvorio, ovi što su sa mnom bili niejsu mogli reć ništa jer sam ja naručila....mislili su da sam to tražila....1.20 eura 200ml vode, kako da ne, što neko reče u Podgorici dje svako pije česmovaču...to je pogano!
A ostalo sam vidjela kad sam izašla pošto sam uzela račun jer mi se učinio prevelik...tortilja je 4 eura, naplaćena 5, voa 1.20, kuver 1.20, pomfrit 1.80 bezočno ali nijesam se bunila i ko mi je kriv
pa to je to no sam platila danak neiskustvu![]()
Zanima me najbolja tortilja po vama u pg ?
Nekad je bila u atrio kuvar je sad u garden al nije mi to to kao tamo
Sent from My Asus Zenfone 2 Max
Satelitski resiveri/oprema
Dobiše u Burger Factory točenu koka kolu, sad je ponuda za nas koji se povremeno nezdravo hranimo kompletna. Burger + pomfrit + točena koka kola - 3e
sinoc je probah, nije mi neka :S
Mijesano mesoo u podgorici dobar kvalitet da ga ima i da je pristupacna cijena gdje i kod koga , i napisite cijenuu akO znate
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
koliko se sjećam a jednom sam naručila za ručak za nas četvoro bukvalno, u Pečenjaru u Zetu imaš miješano 1100 gr....koliko se sjećam nas je cetvoro ručalo i ostalo nam uz salatu, supu i dodatni pomfrit...to jedan čovjek izjes ne može...doduše, to je davno bilo i mislim da je koštalo oko 10 eura...
Daj neku preporuku pa ako je cijena i malo visa od stndardnw nema veze ,neka daju svi preporuke pa cemo vidjet sto cemo. Mene je mijesano kod jankovica solidno ,ima li jos ko predlogeee
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Moja preporuka je "Galerija" i "Pod Volat".
Ala Galerija mi nije nesto ukusno bilo sad prije par dana. Ono za dvoje sva popeka dva pileca i jos njeguski stek i ne znam jos sta, jes to ima ga ali nema ukusa
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
kaesliSe zbog ovoga sto si napisa?
Meni Galerija nikad greske, i profi su mi. Mirno i mjesto sa ukusom, da se ne posramis gosta da izvedes.
Pod Volat mi je u odnosu na Galeriju ka javna trpezarija, pola grada dolazi da jede, ali da se razumijemo, hrana im je bombonica, greske nema!
Kristal popek propo
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks