Poster s' kraja sedamdesetih prošlog vijeka, nije valjda i dalje aktualan...
Sent from my Motorola 8400
isti sam ti - jako dobra navika
po statistici - to ti nazad samo glavu cuva... u protivnom mozes biti projektil koji ce one naprijed da nagrdi u slucaju udesa
na motor kad si imas precija briga od pojasa kod nas
axaxaxaxaxa, amda sumnajm da je toliko stara i senilna![]()
Poster s' kraja sedamdesetih prošlog vijeka, nije valjda i dalje aktualan...
Da ne ulazim u to sta ko vozi, ali zar 95% automobila od 2008 do 2016 nema zvucni alarm nevezanog pojasa i za vozaca i suvozaca. Ja sam stekao naviku prije 4 godine kupovinom vozila koje ima taj dodatak.
Nemojte mi reci da kupujete one "kopce" pojasa, ili su vam vezani iza sjedista
Kopča je valjda ono što staviš da ti ne smeta pojas koji je normalno stavljen...ljepše je ne stavljati ga nego to..a taj lažnjak je samo da ne pišti.
Mada, može se to na dijagnostiku isključiti..superb me ojadu zabavio, pozadi isključeni na dijagnostiku a naprijed su lažnjaci.
uvijek volim da ispratim sta britanci imaju da recu na temu bezbjednosti jer su tu medju boljima u svijetu (a opet su losi)... njihova dstatistika kaze da vazdusni jastuk bez pojasa na 60+ brzine ima 50% manje ucinka, a tesko da ne vozi niko 60 kroz grad...
opet, ja sam licno imao nagnjecenje grudnog kosa i nosio modricu preko pola grudi preko 15 dana jer sam na semafor udaren od pozadi - nevezo coek 4ro u lancani jer nije skontao da stojimo... da nijesam imao pojas vjerovatno bi proletio kroz staklo sto bi sigurno bila veca povreda...
a da ne pricamo o crnim scenarijima dje u takvom udesu zbog udara glavom neko strada ko bi drugacije prosao sa manjom povredom pa vozac zavrsi u zatovor na malo duze...
ja sam vazda za proaktivni pristup problemu - bolje sprijecit nego lijecit![]()
nista licno imenjace, ali ja bi barem duplo kaznajvao ko ima laznu kopcu na pojas da mu ne pisti jer to znaci da svjesno ugrozavas sebe jer nijesi zaboravio no si pogan![]()
...
Neka suvozači stave pojas i kroz grad ako oće. Ja im ne branim a isto tako ih ne ćeram.
Često vozim tu dionicu. Tu završava dupla puna linija, Nikšićanima nema milijega mjesta za preticanje. Užas!
U ovaj tunel se ulazi na nizbrdici, pretpostavljam da je preticao tačno ispred tunela jer je kamion na samom izlazu.
Ne znam otkud momak u Cliu, jer znam da je vozio Audi A5 ili očev Q7. Možda bi bio živ da ih je vozio, a opet možda bi bilo još gore, možda bi ubio nekoga drugoga još, u drugom autu.
Vozi sporije, da stigneš prije!
Evo opet udes...
Zbog udesa u mjestu Zagorak u kom je povrijeđena jedna osoba čiji identitet nije saopšten, u prekidu je saobraćaj na magistralnom putu Danilovgrad-Nikšić.
Iz policije su kazali da su u udesu čestvovala tri vozila.
Uviđaj je u toku.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Danas dva udesa na putu PG-NK, evo ih slike sa www.vijesti.me
Ako je ovaj iz golfa proshao samo sa lomom noge, kao shto kazhu u novinama, nek slavi danashnji dan kao drugi rodjendan...
sent using tapatalk
#fakenews
Golf 3. Nego kako
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Ovaj ni da je pod presu bio, i sa zadnje strane je rasturen.
evo pise na vijesti da je preticao kolonu...
Sent from my LG-D802 using Cafe Del Montenegro mobile app
...
Njemac je to.
Ovo mi ide u potpis!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ovaj golf
1. Truo bio
2. Isao 125km pri udaru.
E da nije bio truo... Druga prica.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Bookmarks