Imam ipad tablet,ima neka igrica dje treba da kupim djeci nesto za 10 dolara.probam sa dvije kartice i visa i master,kaze vasa kartica je odbijena.ima li neka fora ili nesto.objasnite mi ko zna
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Zna li neko ko radi ove zidne panele staklo/plastika?
![]()
Moze li link koji je neko okacio za onaj neki aparat koji je kao nutribulet samo 70e jeftiniji i dje rekose da se moze nac
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Zavrsih.morao sam prvo da dodam karticu na cloud. acc
poslato sa 7 edge
Last edited by aleksa111111; 21-09-16 at 12:37.
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Dje mogu naci vjestacki i/ili prirodni dekorativni kamen i kako se krecu cijene?
![]()
@Vidara. Meni je u kuhinji radilo MG staklo. 10mm staklo sa ukrasnim detaljima preko. Nemam im broj na zalost
Za kamen imas Izmedju Volvoksa i K9 pet shopa firmu koja prodaje. Ko su i posto ne znam, ali su uz put u Vojislavljevica na Zabjelu(kad skrenes sa NK semafora poslije mosta nekih 300 m)
Last edited by Hell Raiser; 21-09-16 at 16:41.
Dje ima dobar izbor kolica za bebe u PG?
Najbolje ti je na st. Aerodrom, pored castellane, ne znam kako se zove. U ulicu titova 8-8.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ako ko zna naziv da ih kontaktiram prije nego dodjem.
Evo gledam po internetu bebeca oprema josipa broya i ne mogu nac naziv. Ali vidim hvale ivaj beba kids, sto znam. uzmi peg perego kako godj![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Hvala obojici.![]()
Ima li dje igraonica kao ona u centar sto je (dje je kidsland) da je ulaz 1e a da mogu kafu popit?
nisam guzica ali svaki dan vodim po igraonica i posle pola sata im dosadi malo mi je crno davat po 2.5-3e
nego nedje da srknem kafu izmerace se pa da idemo po parkova?
Mall of Montenegro, zadnji sprat, jesi tamo išao?
Sent from my G920FD
2e ulaz, a moze se popiti kafa...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks