Prizor.
mozda na snimku ne izgleda sad strasno ali prozujao je 5cm od mene.ne daj boze da sam samo pipnuo volan u lijevo, sto je puna linija to nista nema veze neka. sve mu na svijet
a tek pekara Inpek, 3 kombija znaci lete jedan iza drugoga, pretekli su najmanje 10 auta. bureci se lade
Last edited by *lucifer*; 15-09-16 at 19:06.
Stoka, takvih mi nije zao kad naprave ******, ali ni mrvice samo mimo drugih pa nek ide u provaliju....
I na kraju, nikad ne razumijem tu napetu voznju, rizikovanje da bi stigao 5 minuta prije ili max 20min u slucaju da ide sa jednog kraja cg u drugi.
20 min prosjeka je OGROMNO.
jes vala niz provaliju zbog 20 min? a... isplati se? ajde sto ce on slecet no sto ce neko ni kriv ni duzan. eo odlucih da ubachim i video dje pomenuh prije Inpek pekaru, iako je ogranicenje 60 na pocetku a ja isao barem 80. jos uvjek je sporo izgleda. na nekih minut od snimka 3 Inpek kombija zajedno preticu svi u lijevoj traci. stici ce 2 min ranije.
kamera nije na sredini nego vise sa desne strane auta, pa ti se cini da sam uz liniju. vozim na istoj udaljenosti od linije kao i onaj ispred mene.
imas i snimak ispod ovoga, tj sad vec iznad. isto izgleda da sam cenat od linije :shame:
Last edited by *lucifer*; 16-09-16 at 01:38.
Sinoc degenerik na motoru izlazi iz sporedne ulice i ne gleda ima li koga nego direktno ide na mene,da nijesam prikocio i svirao udari u mene. I sto je najgore kreten taj pita u cemu je problem zasto sviram.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Idem iz pravca Palade i kod Mantre da idem pravo put SC-a, kroz zeleno, ide lik sa bijelom Skodom iz pravca Mase kroz crveno, hoce desno gdje i ja i ide 5 na sat, ja reko taman da ga roknem pa da mi se sredi branik i hauba i kad je vidio da
necu da stanem samo je ubrzao pravo preko trotoara i pobjegao.
TAKUMI
Ma tako i treba ! Da mi je Fap-a da kupim , samo bih vozio po pravilima i ne bih uzmicao. Mislim da bi se samo odbijali od mene
Sent from my Redmi Note 3 using Cafe Del Montenegro mobile app
this time next year...
Koliko mi je smijesno bilo prije nekoliko dana.
Gospodja dobro ocuvana za kljijom prolazi kroz.crveno i jedan sto je šćeo da presjece put ovima iz suprotnog smjera za dlaku naguzi ovu zenu e kad mu je stala ona. - i oca i majku i njega i djecu i kola i tako.sve mu je zivo opsovala kao da je taj covjek kriv.
![]()
ja sam jednom bio svjedok dje zena stoji na raskrsnicu, ceka da se ukljuci...auto na kvacilo i ide unazad, ona to uopste ne primjecuje...dok nije udarila auto koje je bilo iza...e kad mu je onda izasla, pa sve po spisku...
Da vidite sad dzukele moram ih tako nazvati u reno megana PV tablica kroz prozor smece bacaju. Ne mogu u kesu staviti pa baciti u smece kad dodju. Pi.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Šta je problem npr. okačiti kesu za mjenjač i tu bacati smeće... Ah, da, kultura, to je problem.
Sent from my Motorola 8400
ja ih znam dosta koji to rade...i kad sam suvozac u njihovom autu, kupim smece i bacam u kantu kad sttignemo... ali sto je najbolje, ljudi koji to rade su razni... i kad ih pitam sto to rade, njima je to najnormalnija stvar e tek to ne kapiram...
meni nije normalno ni cikove od cigara bacat bilo dje...nekad mi se gadi sa djetetom izac u park, jer kad sjednemo na klupu dijete se ne igra u pijesak no u gomilu cikova...zasto smo tolika *****?
meni je pregrada u moja vrata smecara...doduse samo papirici racuni celofan od kroasana,flase 0,5 i tako to...nekad me sramota jer zna da se nakupi al bolje no kroz prozor
P9lite
kako mislis nasih? oni ozgo su ciji?
P9lite
Oni su Wildlings![]()
rm -rf /
Tu si u pravu, samo preka djepa ovaj narod bi se dozvao pameti. Iskren da budem, mnogo stvari sam promjenio u svom nacinu voznje iz jednog jedinog razloga da ne placam kazne i punim budjet ovima na vlast.
Ovi kojima policija ne smije pisati kazne za te sitnice, se nikad opametit' neće.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks