Page 206 of 621 FirstFirst ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... LastLast
Results 5,126 to 5,150 of 15509

Thread: Jeftine avio karte

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemas brige, dobices boarding pass u Podgorici, u Rimu samo ganjaj terminal I gate. Mada, sta god ti kazu u Podgorici, provjeri sa kog ti gate ide avion kada sletis u Rim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by p3opah View Post
    Nemas brige, dobices boarding pass u Podgorici, u Rimu samo ganjaj terminal I gate. Mada, sta god ti kazu u Podgorici, provjeri sa kog ti gate ide avion kada sletis u Rim.
    Hoću, to ću obavezno provjerit. Znači što se tiče čekiranja ili nekih procesa ništa tamo, miran sam?
    Victoria concordia crescit.

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Je li ko bio na Azorska ostrva? Savjeti - sto vidjeti za 4 dana?
    Nadjoh neke jeftine karte za decembar i kupih ih bez puno razmisljanja
    ovo sam planirao ali za ljeto i to kad sam vidio karte po 15tak eura iz Lisabona...mislim da je i u Decembru fino vrijeme. Ima dosta ostrva i vjerujem da treba malo vise od 4 dana. Tesko da je neko odavde bio tamo. Pokusaj na putovanja.info, klubputnika ili na b92. Kad se vratis obavezno daj neki detalj za nas koji planiramo tamo

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Quote Originally Posted by Isaac View Post
    Hoću, to ću obavezno provjerit. Znači što se tiče čekiranja ili nekih procesa ništa tamo, miran sam?
    Čekiranja nećeš imati ako dobiješ boarding u PG, odnosno ako su vezani letovi... Jedino ćeš imati pasošku kontrolu... Uglavnom, 55 min (u slučaju da avion ne kasni duže od 20ak min) je sasvim dovoljno, pa i na većim aerodromima... Samo odmah tražih broj gate-a po strelicama i znakovima na aerodromu, i ne gubi vrijeme okolo
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    2,048
    Thanks Thanks Received 
    1,403
    Thanked in
    842 Posts

Tako je ako ti u pg daju dvije bording karte a hoce 99 posto onda samo pasoska

Sent from My Asus Zenfone 2 Max
    Satelitski resiveri/oprema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala vam!

Thanks Thanks Given 
    4,224
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Quote Originally Posted by Isaac View Post
    Da mi ne može ko otklonit dileme, kupih povratnu kartu avionsku preko FlyFly travela i ide Podgorica-Rim-Beč i obratno. Nikad nisam išao avionom ali kad pričam sa ovima s aeorodroma i Adria Airwaysa ka da mi se sprdaju pa mi kažu čisto da me skinu s dnevnog reda. U Rimu (Fiumicino aer.) imam 55 minuta čekanja do idućeg leta, je li mi to dovoljno da stignem? Avion mi slijeće na terminal 1 a treba da dodjem do terminala 3. Treba li ja tamo išta da se čekiram, da uzimam bilo što? Drug mi reče da mi je dovoljno da uzmem boarding pass na naš aeordrom i da u Rim ništa ne radim.
    I još jedno pitanje, za prtljag, oni mi prebace sami ili?
    Ne zamjerite na neiskustvu, reko ako mi se već ovi "sprdaju" preko telefona makar vas da pitam kad imate iskustva
    I ja da dodam pitanje, je li ti sve ista avio kompanija i koja?
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

inace imate extra ponudu Ryanaira 13-17e za Brisel i Berlin od Nov do Feb...ja uzeh do Copenhagena iz Brisela za 13e...bilo je do Barse za 4.99

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    363 Posts

Ima li sto za bec oko 10-13 okt od prilike?

Thanks Thanks Given 
    1,749
    Thanks Thanks Received 
    2,430
    Thanked in
    1,130 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Je li ko bio na Azorska ostrva? Savjeti - sto vidjeti za 4 dana?
    Nadjoh neke jeftine karte za decembar i kupih ih bez puno razmisljanja
    Bio sam ja na Azorima u Aprilu 2013. St. Miguel, Ponta Delgada.
    Grad je predivan, sav je u starom fazonu. Imas nevjerovatno dobar muzej iz II svjetskog rata, sa svim mogucim i nemogucim oruzjem, vozilima, katakombama i sta sve ne... Trg sa crkvom, studentski park... imaju i dosta vulkanskih jezera raznih boja koja terba obavezno obici, tvrdjava u sklopu muzeja...

Kafici i restorani su malo skuplji nego u Budvu, ali se zato carski jede. Jedna od stvari koje ne smijes da zaobices su male ulicne pekare. Portugalci imaju strasnu tradiciju u pekarstvu i valja sve probati, a posebno one kolacice od lisnatog tijesta i vaila krema uhhh

I sjecam se jednog grafita, koji kaze "Azori na ***** vas nabijem dje ste"

Sve u svemu jedan od najsarmantnijih i najljepsih gradova koje sam posjetio do sada.
    Last edited by guvarana; 19-09-16 at 17:09.
    Stay salty.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Jeli ko narucivao karte preko portala "cheapflights.com" ?
    Prilikom upisivanja podataka i placanja, nidge mi ne trazi unos dokumenta (pasosa ili licne), samo godina rodjenja za putnike? Jeli to ok ?
    nakon odabira ponude preusmjerava me na "https://www.paravion.uk.com" ?
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

guvarana, koja ti je konekcija bila, koliko si placao hotele, cijene hrane/pica/ulaznice...da li si isao na neko drugo ostrvo i ako jesi kako...od mene toliko

Thanks Thanks Given 
    1,286
    Thanks Thanks Received 
    717
    Thanked in
    565 Posts

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    Jeli ko narucivao karte preko portala "cheapflights.com" ?
    Prilikom upisivanja podataka i placanja, nidge mi ne trazi unos dokumenta (pasosa ili licne), samo godina rodjenja za putnike? Jeli to ok ?
    nakon odabira ponude preusmjerava me na "https://www.paravion.uk.com" ?
    Ok je to. Ni u agenciji ti ne traze dokumenta zasto bi na sajtu. Dokumenta su potrebna prilikom cekiranja da bi se znalo ko je usao u avion.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sto jeftiniji rent a car u beogradu? iskustva? da se uzme ujutro na aerodrom i vrati uvece na isti
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by kb8 View Post
    ovo sam planirao ali za ljeto i to kad sam vidio karte po 15tak eura iz Lisabona...mislim da je i u Decembru fino vrijeme. Ima dosta ostrva i vjerujem da treba malo vise od 4 dana. Tesko da je neko odavde bio tamo. Pokusaj na putovanja.info, klubputnika ili na b92. Kad se vratis obavezno daj neki detalj za nas koji planiramo tamo
    Evo malo cackam po netu, ali bi mi sjajno bilo ako bi nasao neka first-person iskustva.
    Idem Brisel-Porto-Ponta Delgada-Lisabon-Brisel, trebalo bi da bude dobra akcija.

Quote Originally Posted by guvarana View Post
    Bio sam ja na Azorima u Aprilu 2013. St. Miguel, Ponta Delgada.
    Grad je predivan, sav je u starom fazonu. Imas nevjerovatno dobar muzej iz II svjetskog rata, sa svim mogucim i nemogucim oruzjem, vozilima, katakombama i sta sve ne... Trg sa crkvom, studentski park... imaju i dosta vulkanskih jezera raznih boja koja terba obavezno obici, tvrdjava u sklopu muzeja...

Kafici i restorani su malo skuplji nego u Budvu, ali se zato carski jede. Jedna od stvari koje ne smijes da zaobices su male ulicne pekare. Portugalci imaju strasnu tradiciju u pekarstvu i valja sve probati, a posebno one kolacice od lisnatog tijesta i vaila krema uhhh

I sjecam se jednog grafita, koji kaze "Azori na ***** vas nabijem dje ste"

Sve u svemu jedan od najsarmantnijih i najljepsih gradova koje sam posjetio do sada.
    hahah vrhunski grafit
    Bio sam vec u Portugalu i odusevila me hrana, klima i mentalitet ljudi - tako da vjerujem da se ni u ova vulkanska ostrva necu razocarati.
    Moja ideja je bila da uzmem rent-a-car i da se vozam po ovom najvecem ostrvu, jer mislim da za 4-5 dana koliko sam tamo ne mogu sve obici.
    Ako imas jos kakav savjet bilo bi sjajno ako bi ga podijelio
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    I ja da dodam pitanje, je li ti sve ista avio kompanija i koja?
    Alitalia do Rima, Niki Luftfahrt od Rima do Beča i tako nazad

Thanks Thanks Given 
    4,224
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

E onda nijesam siguran da li ce na aerodromu u Podgorici moci da ti daju boarding za oba leta... 90% ces morati da izadjes u Rimu i odradis check-in. Svakako provjeri to prije polaska da bi znao. Sto se tice prtljaga, iskreno se nadam da ce ti ga u Pg moci chekirati do konacne destinacije tj Becha...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Prtljag ce sigurno biti cekiran do Beca. A on ce sigurno morati da ode da se cekira i prodje kontrole na tranzitu. To nije vezani let, pa mora kroz tranzit da prodje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Ben Dover i @Hell Raiser

Ja zovem aeordrom PG oni mi daju neke brojeve da zovem Adria Airways i tako nešto.
    Je li mi dosta 55 min da se čekiram? Jer to gledam ako mi ne bude kasnio da imam 25 min ako se vode onim da pola sata prije leta nema više čekiranja..

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    363 Posts

Ma dosta ti je sigurno,ja sam cak i manje imao pa se snadjoh...
    Samo nemoj okolo da se zadrzavas i picis odmah na gate koji tj je na kartu,a sto se tice dolaska najmamje pola sata prij to je Bog prtljaga,ako si ga predao ranije i podizes na zadnjoj destinaciji onda mozes i 10 min prije da dodjes...
    Last edited by Majx; 20-09-16 at 08:44.

Thanks Thanks Given 
    4,224
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Prtljag ce sigurno biti cekiran do Beca. A on ce sigurno morati da ode da se cekira i prodje kontrole na tranzitu. To nije vezani let, pa mora kroz tranzit da prodje
    Zavisi i od aerodroma, meni se redovno desavalo u Bechu (letio sam komercijalnim ne low cost kompanijama sluzbeno) kada mi nijesu bili vezani letovi, da sam morao da izadjem skroz napolje, pa da se chekiram. Nije bilo mogucnosti da se chekiram u tranzit zoni.

@isaak Obavesno bih kontktirao i ovu kompaniju kojom letis Rim-Bech i pitao da li i na koji nacin u Rimu mozes uraditi check-in. Mozda imaju neku online varijantu sto bi tebi znano olaksalo jer je sustina samo da imas boarding pass. Ako bi npr moglo to da se odradi online, odspampas je jos u Pg i miran si.
    Ako bi morao da izadjes skroz napolje pa radis check-in, realno postoji mogucnost da neces stici...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Zavisi i od aerodroma, meni se redovno desavalo u Bechu (letio sam komercijalnim ne low cost kompanijama sluzbeno) kada mi nijesu bili vezani letovi, da sam morao da izadjem skroz napolje, pa da se chekiram. Nije bilo mogucnosti da se chekiram u tranzit zoni.

@isaak Obavesno bih kontktirao i ovu kompaniju kojom letis Rim-Bech i pitao da li i na koji nacin u Rimu mozes uraditi check-in. Mozda imaju neku online varijantu sto bi tebi znano olaksalo jer je sustina samo da imas boarding pass. Ako bi npr moglo to da se odradi online, odspampas je jos u Pg i miran si.
    Ako bi morao da izadjes skroz napolje pa radis check-in, realno postoji mogucnost da neces stici...
    Zvali su me iz kompanije danas, konačno da mi je neko javio precizne informacije, povezani su mi letovi tako da prtljag kupim u Beču a u Rimu samo se ukrcavam na drugi aerodrom Što je izuzetno olakšavajuća okolnost

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

ja mislim da ovakve zemlje na svijetu nema...zovem ambasadu Katara u Zagrebu i cura me ispostova 15min ljubaznost level 100...zovem ove nase nesretnike iz ministarstva samo smo me nije izbio preko telefona
    sto zoves nas, nije to nase...zovi Katar cus da zovem Katar...sve na moje pitanje kako mogu dobiti vizu, da li ima ambasada u CG i ako nema kome da se javim...STRAAASNO!!!

je li isao neko vec pa da podijeli detalje dje kako sta i koliko....

Thanks Thanks Given 
    4,224
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Quote Originally Posted by kb8 View Post
    ja mislim da ovakve zemlje na svijetu nema...zovem ambasadu Katara u Zagrebu i cura me ispostova 15min ljubaznost level 100...zovem ove nase nesretnike iz ministarstva samo smo me nije izbio preko telefona
    sto zoves nas, nije to nase...zovi Katar cus da zovem Katar...sve na moje pitanje kako mogu dobiti vizu, da li ima ambasada u CG i ako nema kome da se javim...STRAAASNO!!!

je li isao neko vec pa da podijeli detalje dje kako sta i koliko....
    U MVPEI si zvao?
    Pokusaj ovdje doci do info, njihova ambasada u Sarajevu je nadlezna za CG...

A Katar pokriva nasa ambasada u UAE

Mozda nijesam mnogo pomogao ali...
    Last edited by Ben Dover; 21-09-16 at 11:38.
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    1,753
    Thanks Thanks Received 
    2,843
    Thanked in
    1,304 Posts

Nista nasima ne vjeruj i sta ti kazu to dooobroooo provjeri 5 puta tako su mene zajebali za Bjelorusiju.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Page 206 of 621 FirstFirst ... 106156196202203204205206207208209210216256306 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)