1%+19%
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Ima li medju vama carinika ili speditere, treba mi jedna informacija? Ili mozda neko zna, koliko iznosi carina i PDV na sportsku opremu? Uvoz iz EU, proizvedeno u EU.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
1%+19%
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Radim nesto u kucu pa me zanima da li ima stovarista/prod gradj materijala koji danas radi... bilo kakva...
Jedino KIPS na Cijevnu
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kad se nešto šalje preko naše pošte u inostranstvo, da li pošta ima informacije o pošiljci tokom svakog koraka do krajnjeg odredišta, ili samo do trenutka kada izađe iz pošte i stigne na sledeću stanicu? Mislim na tracking number.
Tu sam provjerio, vidi se samo da je stigla do Beograda. Na njihovom sajtu sam vidio da je otrpemljena dalje, ali poslije toga nemam nikakvu informaciju.
Mexico i Noir, hvala.
Pitanje za vas koji se razumijete u telekomunikacije - U zadnjih par mjeseci primjecujem da se pozivi koje primim iz inostranstva pokazuju pod brojem +382 68 ... ..., dakle kao da me neko zove sa crnogorske mreze, a ustvari poziv je iz inostranstva. Svakog puta kada mi se prikaze takav broj, veza je ocajna i redovno moram da prekinem, kako bi ponovili poziv. Drugi poziv pokaze normalan broj sa kog pozivaju. Zasto se to desava? Neko pogresno preusmjeravanje?
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Ima li koji hotel akciju kod nas a da ima bazen? Bih poveo djecu malo sad kad sam konacno na odmorili da idem za srbiju
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
AltaMarea, prisluškuju ti telefon...pazi šta pričaš, jer..zle uši.
Izbor kvalitetnih tepiha po PG ko nudi, znate li?
Drugari, ima li neko od vas da koristi Huaewi P9? Interesuje me kako je zadovoljan sa ovim telefonom... ?
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Postoji li naseljeno (ili ne) mjesto u CG gdje snijeg nikad ne pada?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Hotel Delfin Bijela, isto super ko ide sa djecom...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
PRobaj da provjeris kod operatera kod kojega imas broj. Ako ne budu znali, da probamo nesto drugo![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Cuh za neku firmu koja pravi montazne bazene, izadje dosta pristupacno... Je li cuo ko nesto o njima? Neki info?
Koliko vrijedi Sony M2?
Može li se u bratsku Srbiju sa ličnom kartom, avionom?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks