069811821
069811821
TAKUMI
Pricaj cijenu i tako to
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Upalio mi ne na kontrolnu tablu "Engine fault workshop" na dva sekunda bukvalno. Na pasata 1.9 tdi, 2008 godina. Što to može biti?
Sent from my MX5 using Tapatalk
Nisu sociva izgorela, niti su zaprljana. Idemo dalje sa dijagnostikom.
ima li ko iskustva sa BMW servisom u Voli?
trebam raditi mali servia i filtere, pa ono rade li korekto ili mijenjaju 1/2 uljakao u neke "provjerene" ovlascene
ps. pitam da izbjegnem ako nisu sigurni jer ulje umijem i sam promijeniti, samo jos kad bih imao vremena i sigurnog original ulja za kupiti u CG
Pozdrav ljudi, uzeh prije par mjeseci golfa 5, 2007 1.9 Tdi, automatik dsg, uvežen. Odradio sam mu veliki servis (zupčasti, natezači, vodena pumpa) i servis mjenjača (ulje i filter u Rokšped), nakon toga reparacija alansera, tj četkice i ležajevi jer je znao nekako da zakrči kad se upali. Sve je radilo kako treba do prošle nedelje, ujutro kad se upali vergla po 5 minuta, posle toga može milion puta da se upali kad je topao... na dijagnostiku, sve ok, provjerim snagu akumulatora, loš, kupim novi bosh 72a i opet radi sve kako treba. Prekjuče, opet isti problem, povedem ga u Podgoricu kod svih mogućih majstora koje ja znam a da rade wv, kako mehaničara tako i električara, jedan kaže pumpa od goriva, drugi senzor od bregaste, treći tam pumpa itd, itd... Uglavnom niko ne može da utvrdi šta je konkretno dok auto ne stane odnosno počne da pravi probleme, a to se desi jednom u hiljadu paljenja :/. Neko imao sličan problem ili da preporučite majstora ?
Prezupcio,ili taj sto ti je radio veliki servis nije dobro uzupcio
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Treba ga vozit spojenog na dijagnostiku.
Javi se injekciji.
P.S. vazda si kante imao. Jednom kanta zauvijek kanta. Poyyyy
TAKUMI
vrace ti gorivo u rezervoar. e sad s obizrom da je mehanicki kvar nazalost ces ici sisteom eliminacije. ili pumpa nesto steka pozadi u rez ili ti je na pumpu visokog pritiska pozadi oslabila gumica jedna i onda malo uvuce vazduha i vrati gorivo. ima jos par stvari. ili ugradit nepovratni ventilkod dobrog majstora pa neka mijenja i proba.
f6
On ima pumpu u rezervar tako da nije nepovratni. Poyyyy
TAKUMI
ma to je revina ka i svaka shto je on vozio...
Fazu moze provjeriti dijagnostikom, adresa 01 (motor), izabere measuring block 004 (koliko se sjecam), 3 ili 4 kolona pokazuje otklon izmedju bregaste i radilice, perfektno je da je na 0, tolerise se do +3 ili -3 stepeni. Moze biti tandem pumpa, i zna se kako se ina provjerava, pravi majstor sa dobrom opremom ce je provjeriti (mora davati odredjen pritisak na odredjene djire u leru). Takodje i el. pumpu goriva u rezervoar, na njus se mjeri kolicina goriva u odredjenom vremenu dok je aktivirana preko dijagnostike. Drugim rijecima, trebas naci majstora koji zna sta treba raditi a ne reci moze ono, moze ovo, pa ajmo da mjenjamo po sistemu eliminacije....
Sent from my LG-D802 using Cafe Del Montenegro mobile app
da nam ovo bizbi nije pao u depresiju kako mu uzese auto??? nesto ga nema... prolazi izlgeda kroz najtezi period u zivotu...
Ovo ti je za njega klimax.
TAKUMI
Na dijagnostiku jutros pokazuje grešku u pumpi za gorivo, i ako se upalio normalno. Izbrisao grešku i provjeriću ujutro opet na dijagnostiku kakva je situacija.
Pumpa u rezervar te zajebava.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks