Kul, to mi je i trebalo. Hvala ti.
To tako u posljednje vrijeme stave ali nikada ne bude toliko. Ja sam proslu subotu trgovao, obradili narudzbinu vrlo brzo u SD skladistu, 3 dana nije DHL preuzeo od njih i onda za dva dana stigla, isooruceno mi u petak popodne...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kul, to mi je i trebalo. Hvala ti.
Živio mi Srđane Aleksiću!
evo mi stize jedan paket sto je putovo 35 dana.
mora se nekat cekat duze, jbg.Razmazi(o/li) sam/smo se.
Ma dobro, nego u najvecem broju slucajeva je ljudima sa ovih par provjerenih prodavnica dolazilo za max dvije nedjelje pa smo odmah zavrli...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Da vas obradujem, mislim da su vam paketi stigli na postu
Tacno mislis... Pristiglo u izmjenicnu postu... WooHoo... Dobre vijesti...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
jeli stigao i meni jeli stigao i meni?
cekam ga sjutra jupiii, hvala puno![]()
Nesam siguran da ce nam bas sjutra donijeti... Nadam se u subotu, a vjerovatnije ce biti ponedjeljak... E sad, neka nas sjutra iznenade efikasnoshcu... Ipak, treba da prodje one njihove interne...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Na SD ti je isporuka uglavnom od 20 do 30€ biras Barlin=DHL (bez ako ne uzimas nesto kabasto) + 5 sto uzme crnogorski DHL...
Sto se tice brojeva obuce ja nosim 45.5/46 od Nike i uzimao sam Lee Cooper, Lonsdale, Hor Tuna i Karrimor obucu bez greske, 46...
Za prsluke, sve zavisi od proizvodjaca i modela. Lee Cooper i P. Cardin su normalne velicine uglavnom...
Izbaci model koji te interesuje pa ako ima ko da je uzimao, javice se sa komentarom...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja baš neki dan trgovah preko SD, isporuka je bila 17ipo + 5eura DHL.
Naručih 10-og sep robu, stiglo mi juče ujtru (15.09.) Ljepota.
Naručih dukseve i dva para patika, sa popustima oko 80i sitno + poštarina, skoro 100eura..
Brojevi su isti ko naši, poručih patike 46 broj, pasuju odlično.
Duksevi isto tako.
Edit: dok sa DX paket putuje evo skoro 40 nesrećnih dana :S
Last edited by Shadow'91; 16-09-16 at 11:18.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jesam li ja sasav ili je ovo neka brza posta i ako nisam trazio a nisam ni platio brzu postu nego free shiping sa obicnom postom...![]()
Po svemu sudeci jeste... Mozda je bila neka akcija, da bez nadoknade salju brzom postom... DHL ima iste ove hub-ove...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Super fala im vazda..ovo znaci da ocekujem tamo u ponedeljak..
Pa, realno, mislim da da... Cak i ako ne ide preko Bg nego direktno amo iz Budimpeste, ne znam hoce li ti danas donijeti. E sad, rade li subotom, to nesam siguran...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Hvala puno za info kolega![]()
Ima li koji sajt koji ce mi pronaci posiljku poslatu preko CN poste. Na 17track pise
2016-09-08 02:26
Beijing airport and left
I vise nidje nikakvih informacija,ni na nasoj ni na srpskoj posti.
Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
Budućnost
Polako, vidis li da je i nama nekolicini bilo preko 15 dana "nedje" pa se pojavilo...
Edit: ja naidjoh na postara expres poste i pitah ga, ako mi je posiljka jutros stigla u expres postu kad da ocekujem isporuku doma, on veli za dva dana...
Last edited by Ben Dover; 16-09-16 at 15:17.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Posto sam kudio ranije, sad moram da pohvalim. Posta je mnogo azurnija postala, rijetko im paket stoji preko dva dana.
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
Imali su se kad uhodati i napraviti ma kakav sistem...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Trebam jednom đaku prvaku da kupim lijepe patike ima li neko neki dobar sajt đe ima dobar izbor patika za đecu a da nije sportdirect jos kad bi bio free shiping pa dvoje da trgujem![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks