View Poll Results: Sve velike podjele među Crnogorcima napravili su SPC (Amfilohije) i SANU (Bećković)

Voters
14. You may not vote on this poll
  • DA, NARAVNO, KO DRUGI!

10 71.43%
  • NE

4 28.57%
Results 1 to 25 of 28

Thread: Podjele u Crnoj Gori ?!! Ko ih je napravio?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milicaaaaaaa View Post
    Bez uvrede, ova anketa je skroz glupa i odbijam da ucestvujem u njoj.
    "Sve velike podjele" prave oni koji ih vide, ja ne vidim nikakvu podjelu medju ljudima i svi su mi vala isti po tim pitanjima. Sumanuto je optuzivati "za sve velike podjele" SANU I SPC! Jeste li i normalni? Kakva vam je ovo anketa i jos odgovor "da, naravno, ko bi drugi" :shock: ko drugi? e pa isti ti ljudovi sto su se sami medju sobom podijelili. Ako su pobrojani faktori i imali uticaja to je bilo neznatno u odnosu na plodno tle na koje su naisli.
    Milice ljepotice, grdno se varas ako mislis da ljudi sami oblikuju svoju svijest.
    Milice, i tvoja svijest je formirana pod necijim i nekakavim uticajima.

Daj meni dovoljnu kolicinu novca, daj mi medije i daj mi da preuzmem srpsku crkvu u Srbiji i razbucacu za 10 godina Srbe u Srbiji na par miliona etnickih Roma, na milion Crnogoraca i Hercegovaca, na par miliona Bugara i Makedonaca, a sto preostane bice Srbi.
    Samo neka mi neko da sredstva i institucije, kao sto su SANU i SPC imali u Crnoj Gori, pa ces vidjeti kako cu razbucati srpsklo nacionalno bice, koje je ionako vjestacki, politicki napravljeno.

Quote Originally Posted by milicaaaaaaa View Post

A pogotovo je nenormlano optuzivati Amfilohija i Beckovica za SVE velike podjele. Ja razumijem da ih neko ne voli i da ih smatra krivim za nesto ali ovom anketom im pripisujete bozanske moci.
    Mora da se salis, mora da nijesi ozbiljna.
    Vjerujes li ti u to sto si napisala? Amfi i Beckovic ne rade na podjelama u CG, ne zavadjaju?

Da li mislis ako za nesto nikada nijesi cula (jer DPS ne smije protiv Amfija i Beckovica), da li mislis ako za nesto, Ti, nikada nijesi cula, to ne postoji?
    Da li mislis da ako sam ja iznio jednu ordinarnu cinjenicu, za koju ti nijesi cula do sada, da li iskreno mislis da ta cinjenica nije istinita?

Zapamtite, DPS ne smije da kaze ovo sto sam iznio, zbog par procenata Srba koji glasaju za DPS.
    Last edited by G R A D; 05-09-06 at 14:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)