rekao je acs vec....
Sad ce nam bizbi rec, ovo je neka faca njegovog kalibra
rekao je acs vec....
Ovaj tvoj post pokazuje kakav si. Grebes se tuda od komsija da ih zavrnes da bi imao da sipas u auto. Pi.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Znao sam da je sirotilja
Sad ce njegov sledeci post da bude znate li vi koliko ja imam kola u posjedu i mi smo rodjaci sa vlasnikom Ljetopisa.
Klasicni djetinjasti odgovori na nivou vrtica. Ja imam ovolikoooo para da kupim ovo,ja sam najbogatiji u selu i ostala cuda. Sou 😊
Da te zamolim ne mlati. Tinjam za cime? Sta sad treba mi svi sa foruma da pisemo u svakome postu kakvi smo bogatasi i cuda. Odrasti malo nije sve u parama. Kvadrat stana gdje ja stanujem kosta od 3-4000e a to je vrijednost tvoja tri golfa i to registrovana. Nego se i ja prepirem sa svakakvim pametnjakovicima. Pi.
😄😂 ali nikad neću zaboraviti John Cena/me vs JOLE, izbacanje fotografije 'njegove' kuće i maaalo je falilo da izbaci 'posjedovni list' ahahah..
Što bi rekao moj drug - ovo nema ni u filmove Kusturice. Pozz.
Pa nego kolika je cijena kvadrata strucnjak u Starom gradu u Kotoru?
Evo Novak neka kaze ima tamo stan 1700/1800?
koji je od njih biznismen?
Ima za 1500-2000e, inače najgore mjesto za živjeti...dodje ti neko na vrata i pos*re ti se na kućni prag. Još niko iz starog grada ne umije da priča, nego samo čuješ neke zvuke aaaa aaaa aaaaa, ciče ljudi.
'Šta ima batice?' 'A odoh malo tu pjacom prošetat'
Ajde - ajde.
jesi ga vidjeo oce u stare zgrade da dize cijenu na 4000e sprdnja nije realan.
Možda mu je stan od 16.5 kvadrata.
To stanovi koji nijesu renovirani. Full renoviran stan ne mozes da kupis ispod 3000e kvadrat. Iz staroga grada ne umije da prica jedino onaj koji je sjargao pa misli da mu je to suma i da tako moze da se ponasa. Kotorani nikad glasno ne pricaju i ne deru se. A ovo batice nikad niko od kotorana ne koristi ima jedino izraz braaatooo sto koriste niksicani koji su dosli ovamo da zive. Nego tema ode u off necu vise da raspravljam o ovome. Kakva je faca ovome na snimak suvozacu kao da ga je dragan kojic keba pravio.
Sprdajte se vi Kotoranima, mogu vam po Cg kupit. Sticajem okolnostima djevojka mi ima stan u stari grad, ne zelite da znate koje su to cijene koje im nude ljudo da se kupi stan ;d
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Moguce - razocarao me sa pricom mislio sam da je ozbiljniji.
Evo ovome dolje djevojka ima stan na pricu je kvadrat 6000e nema smisla.
A moguće ipak da je to tacno znam zbog golfa drugi su po 1500e a mene su nudili skoro duplo - a kad ga renoviram bice onda 4000e
Evo ga i ovaj sad - koliko joj nude molim te slazi me.. 1700 plafon jer ti samo ime kaze stari je grad - da je novi bilo bi 1900e
Ne mozes ni foru da bacis za klip star 6/7god.
Znas li sta je najgore?
Sto ti je isti mentalni sklop i sada i tada (prije 6-7 godina)
Sent from my LG G3 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks