eeeeeeeeeee sto je ovo nema zemljotresa? Što velite za ove prognoze 29.jula o smaku svijeta? Veli Kurir da je baba Vanga to rekla??? Ja sam na pola života od straha
još dva dana pa da se rastajemo....neka mi oproste svi kojima sam dala infrakšn i oni koje sam banovala posebno...neću više
@Dadony gorećeš sa mnom u paklu![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Treba se danas opjanit i izdrogirat, da ne mrem trjazan daleko bilo.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
A kakvi smo, nas bi i smak svijeta zaobisa.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ahaha jes, mi nismo svijet ka ostali narod, taman dako nas zaobidjne.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
zato što je 2 + 9 jednako (ne znam dje mi je na tastaturi) 11 a 11 je djavolji broj jer je 6666 minus 5555 jednako 1111 pa kad od 1 oduzmeš 1 ostane 11....mi smo svi stradali u smaku svEta i ja sam razočarana jer ova moja matematika je bila ozbiljna i sad sam u depresiji!
Zemljotres srednje jačine, registovan je u 15:56 minuta sa epicentrom 6 kilometara jugozapadno od Budve, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.
Oni navode da je jačina zemljotresa u žarištu iznosila 3,4 jedinice Rihterove skale, što je ekvivalentno epicentralnom intezitetu od V-VI stepeni Merkalijeve skale.
Epicentar zemljotresa lociran je na dubini od devet kilometara.
Uhuuuu
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
kako ste se razmazili....ispod 6 rihtera ne reagujete?! Juče zemljotres, iz Makedonije, ništa.... kad nas smjesti nećete moć pisat pa vi kako oćete![]()
Ima i poginulih, al niko ne reaguje... Samo cekam da se ponovi 1979
Nasa 1979. a sta kazes za njihovu 1969. i razorni zemljotres od preko 9 stepeni merkalijeve skale koji je sravnio Skopje i koji se poprilicno osjetio sirom bivse Juge...ja vjerujem da oni o tome misle...nijesam sigurna da sam bila maximalno precizna oko godine i oko stepenovanja zemljotresa.
Sent from my SM-T210 using Cafe Del Montenegro mobile app
Makedonsku prestonicu je 26. jula 1963. godine pogodio katastrofalni zemljotres koji je razorio 75-80% grada i više od 200.000 ljudi ostavilo bez krova nad glavom.
U potresu, jačine devet stepeni po Merkalijevoj skali(valjda 6,1 po Richteru) poginulo je 1.070 ljudi, a više od 4.000 je povrijeđeno...
Last edited by METZ; 12-09-16 at 23:06.
Ovaj nocas oko 8 sati nije strasan bio ali svaki dan zemljotres, bruka...
Kakva neka budala od voditeljke..
eto nijesam imala kad da proguglam kad sam pisala nego samo znam da je bio sezeset i neke....i znam da je neko bio beba, da li ja da li brat...znači ipak moj brat ja nijesam bila rodjena....takodje znam da sam bila u šoku kad je nas zvičio onaj naš zemljotres, pošto su tada pominjali ovaj makedonski kao 9 stepeni...aooooo kataklizma brate! Hvala na ispravki![]()
Eo ga... Nije lose
Dobro se osjetilo u PG a na prvi sam sprat.
Mogu mislit kako je ovima bilo na neke veće visine.
Uh ...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
U jbt
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Brat bratu 4.5 rihtera
Sent from my Samsung S7
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks