Fotografe, ne prdi
Ako znate o kojem je objektu rijec, ne bih ni ocekivao drugacije, a barem 10 razlicitih ljudi mi je pohvalilo isti... Tako da, barem sto se mene tice, prvom prilikom ima da svratim...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Fotografe, ne prdi
i ja sam cuo da je odlicna riba kod Zorana Petronijevica.
DJuzla kakve su cijene ?
Jeftino je, cini mi se osam eura porcijas.
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
7e bjese kilo juce na racun.
Nas 5 momaka je bilo:
5 ribljih corbi,
oval sira s maslinkama
veliki ovaj s mijesanom salatom
dvije porcije pecenih paprika
po 2 pica svako
4 kg krapa,
Preteklo je vjerovali ili ne, da je moglo jos 2 ljudi komotno da jede.
Sve ukupno nas je ispalo 66 eura.
Jelji, pilji, smijalji se...
Munchen Beerhouse
3 nivoa svih kobaja što imaju u ponudi zajedno sa rebarcima. Malo je reći da smo se utukli.
Sent from my Galaxy S7
Kako mrzim ove kobasice plasticne, kao da su ih u kondome punili.
I ova kutija cigareta mi totalno remeti kadar... But, that's just me... Dobro vam ucinjelo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
probah u nekoliko pivnica tu po pg i nidje mi nijesu bile kao one domace u pub 013. Ovakve plasticne sam jeo nedje davno u budimpesti, za novu godinu na ulici ih spremahi i bas su bile ukusne, a ove su mi nekako plasticne, mada stvarno nijesam bas u minhenu jeo. Koliko im je ovaj pjat?
Oko 25e, 4 nas se baš fino najelo.
Slažem se za Pub013, najjače kobasice u PG su bile tamo, domaće prave. Da li je otvoren ponovo pošto znam da ga je inspekcija bila zatvorila nešto (bila je priča ođe o tome) I sir uz kobaje onaj stari što je iša, uh, isto premoćan!
Sent from my Galaxy S7
Ovo je zdravlje.
Tu es mon héro!
Kod nas su stvarno porcije cudnih dimenzija. Recimo, u konobu Bandici, specijalitet kuce je pjat pun mijesanog mesa i przene krtole koji, po meni bar, komotno mogu 4 osobe podijelit a zvanicno je dedikejted za 2 persone. To dovodi do pomalo awkward situacija, posebno ako su gosti ljudi poput ja, koji nisu bas gurmani sto satima polako zvacu i prezivaju a mogu izhes tri kila mesa za veceru(!). Bas sad repriziraju onu emisiju Paklena kuhinja, i onaj kuvar-voditelj vazda insistira na smanjenju porcija, i to nije preporucljivo samo sa finansijskog aspekta.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
i stari zbore ustani sa astala kad ti je najsladje.
aj ustani kad je najsladje majcin sine...
Znas ili samo vjerujes,onako tek da nam skrenes paznju na eventualni problem?
Sent from my SM-T210 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ako je to poslije restorana Jezero malo dolje, onamo nema kanalizacionog sistema. Najbliži ima na Virpazar sa prečišćavanjem. E sad jedino ako neko pouzdano zna da je on direktno u jezero sam sproveo kanalizaciju, što baš i ne bi smjelo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
pa i kafa je od goVana pa nikome ne smeta.
nothing comes from violence and nothing ever could
Pojedoh sinoc kobaju u burger factory, ok ukus, ali ogromna porcija
Dje ono rekoste na CT da se ije?
Meni se dopada hrana u Restoranu Konak na Cetinju. Nalazi se na izlazu iz grada, na putu ka Budvi. Jedina mana je sto su porcije obilne, pa si nakon rucka sposoban samo za san :dring:
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks