Page 47 of 48 FirstFirst ... 37434445464748 LastLast
Results 1,151 to 1,175 of 1194

Thread: Jeste li gledali film Zeta Confidentional?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znachi chika Mashan dade 30 000 kvadratnih metara Zetske zemlje za neki mochvarni plac u okolini BG...e zveka, taj ga rodjak bash sa onom brukom usrecio, a tek sto ce sa ovom prodajom... tuga, jadan izmanipulisani covjek...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by LadyDaytona View Post
    znachi chika Mashan dade 30 000 kvadratnih metara Zetske zemlje za neki mochvarni plac u okolini BG...e zveka, taj ga rodjak bash sa onom brukom usrecio, a tek sto ce sa ovom prodajom... tuga, jadan izmanipulisani covjek...

Bice srecan u zemlji Srbiji.
    Ima slavu da slavi dva puta nedjeljno, da pokaze da je pravi Srbin.
    Seku Aleksic, Kebu, Marinka Rokvica ... ce gledati na desetak srpskih televizija svaki dan, toga u CG bas i nema.
    Uglavnom, ide coek da se napoji srpske kulture, coek osjeca da ne pripada crnogorskoj kulturi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozda je trebo ostati da bude vodja navijaca FK ZETE... kad budu igrali u ligi sampiona... e muke moje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cim sam ga vidio da govori u KOlasinu-naslutio sam jednu blistavu balkasku politcku karijeru. Dobro,on sad umara *priJATelja* po predgradjima Beograda da se nadje imanje...no,NEBOJTE SE VI ZA MASANA!!! Tamo ca ga radikali prihvatiti kao simbol mitskog otpora i kosovskog zaveta...VITEZA IZ SRPSKE SPARTE, pa ga vodat po predizbornim skupovima pocetkom sledece godine (valjda su u martu izbori u Srbiji i NISTA NIIJE SLUCAJNO...)
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sretni mu put i vratio se kad mu ja pisao pismo ))

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by G R A D View Post
    Ode nam Mašan, koji je volio goste da snima tajnom kamerom, volio je goste da ćera na robiju!
    Inače, ime Mašan, ne postoji kod Srba.

"Dan"
    ''''''''''''''''''''''

AKTER “ZETA FILMA” RAZOČARAN STANjEM U CRNOJ GORI

Mašan seli u Srbiju

Porodica jednog od aktera filma iz Zete o kupovini glasova za referendum, Mašana Buškovića, dala je na prodaju više od tri hektara zemlje u zetskom selu Matovića kolo i planira da se zbog referendumskog rezultata preseli u Srbiju. Bušković je u izjavi za naš list kazao da već nekoliko dana boravi u Beogradu te da je “pogodio kupovinu placa u okolini glavnog grada Srbije”.
    On je istakao da je za njegovu porodicu postalo nesnošljivo da žive u nezavisnoj Crnoj Gori, te da im je jedino preostalo da napuste đedovinu i bolji život potraže u Srbiji.
    - Nakon što su mi necrnogorci i nesrbi oduzeli državu i onemogućili mi da živim u zajedničkoj državi, Buškovići nemaju više šta da traže u Crnoj Gori. Moja jedina domovina je Srbija - naglasio je Bušković.
    On je dodao da je život njegovoj porodici u Crnoj Gori, zemlji njegovih đedova, postao nesnosan te da je bio primoran da zatraži pomoć od rođaka, suspendovanog funkcionera crnogorske Agencije za nacionalnu bezbjednost Vasilija Mijovića.
    - Prije par dana sam došao kod Vasa Mijovića koji mi je pomogao da nađem zemlju gdje bih mogao da sagradim adekvatnu kuću u kojoj bi sa svojom porodicom nastavio normalan život. Sa Vasom sam obišao nekoliko lokacija u Beogradu i kaparisao plac koji me neodoljivo podsjeća na onaj u Zeti. Žao mi je što moram da napustim vjekovno ognjište, ali tako su drugi htjeli. Za nas pravoslavce očigledno nema mjesta tamo gdje smo rođeni i gdje su naši đedovi krvarili za zajedničku državu - rekao je Bušković.
    Informaciju o Mašanovom boravku u Beogradu i njegovim namjerama da se preseli u Srbiju, našem listu je potvrdio i Vasilije Mijović, za kojim je crnogorska policija neposredno prije referenduma raspisala potjernicu zbog istrage koja se protiv njega vodi zbog navodnog falsifikovanja diplome i pravosnažne presude povodom “Zeta filma” kojom je osuđen na deset mjeseci zatvora.
    - Mašan je došao kod mene prije par dana tražeći da mu pomognem da odabere plac u Beogradu jer namjerava da se preseli u Srbiju. Obišli smo pola Beograda dok Mašan nije našao zemlju po svome meraku - kazao je Mijović.
    Mašan je dodao da Buškovići u Zeti imaju više od tri hektara zemlje te da kada to prodaju skupiće dovoljno sredstava da kupe plac koji su izabrali u okolini Beograda i da sagrade skromnu kuću.
    - Tada ćemo, nadam se, konačno biti svoji na svome. Sada mi je najvažnije da zbrinem trojicu sinova. To su mladi, pošteni i vrijedni momci, a školovao sam ih od zemlje koju obrađujem u Zeti. Jedan od sinova do juče je radio u Vojsci koja je preko noći ukinuta pa je i on ostao bez radnog mjesta. Druga dvojica u Milovoj privatnoj državi nemaju posla - priča Bušković.

Razočaran Predragom Bulatovićem

Bušković kaže da mu mnogo teško pada činjenica da zbog jednog čovjeka mora da napušta ognjište.
    - Međutim, ne smijem da budem sebičan i neću da dozvolim da mi unuci žive u Đukanovićevoj privatnoj državi i da budu njegovi robovi ili ljudima njemu bliskim. Sada kada se ustoličio teško da ga iko može više smijeniti, tako da u Crnu Goru nema sreće. Jedino ko bi ga mogao srušiti su ljudi iz alternativne četvorke, Andrija Jovićević, Miodrag Lekić i Nebojša Medojević. Naravno, bez Peđe Bulatovića. Ranije sam Predragu Bulatoviću vjerovao bezrezervno i bio sam član SNP-a. Više Peđi ništa ne vjerujem. To je čovjek koji gubi 15 godina. Obećao je nakon referenduma da ukoliko izgubi državu podnosi ostavku. Obećanje kao i mnogo puta dosad nije održao, a članstvo te partije je sada primorano da napušta svoja ognjišta - rekao je Bušković

M.V.R.-D.Ž.
    Nazalost, Masan je tipacan Crnogorac. Mozda malo ultras, ali ipak tipican.
    Primjetio sam da poslije referenduma pristalice SCG gube volju za zivotom u Crnoj Gori, i stvaruju osjecaj ugrozenosti u istoj. Oni su gubitak zajednicke drzave sa Srbijom, koja sustinski predstavlja samo gubitak zastave, vojske i reprezentativnog sporta, dozivjeli toliko tragicno da se to moze porediti sa gubljenjem nekog vitalnog ljudskog organa. Isto tako od X pristalica nezavisnosti sam cuo da ce u slucaju opstanka SCG, napustiti CG i poci da zivi negdje u inostranstvo. I jedni i drugi se ponasaju totalno suludo, gdje dozvoljavaju da im nacionalne emocije upravljaju nacinom zivljenja.
    To je veoma lose za nas narod i protiv toga se treba boriti.
    Naravno, najbolji nacin borbe je mukotrpan rad, sto bi rekao filozof Karl Marks.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Nazalost, Masan je tipacan Crnogorac. Mozda malo ultras, ali ipak tipican.
    Primjetio sam da poslije referenduma pristalice SCG gube volju za zivotom u Crnoj Gori, i stvaruju osjecaj ugrozenosti u istoj. Oni su gubitak zajednicke drzave sa Srbijom, koja sustinski predstavlja samo gubitak zastave, vojske i reprezentativnog sporta, dozivjeli toliko tragicno da se to moze porediti sa gubljenjem nekog vitalnog ljudskog organa. Isto tako od X pristalica nezavisnosti sam cuo da ce u slucaju opstanka SCG, napustiti CG i poci da zivi negdje u inostranstvo. I jedni i drugi se ponasaju totalno suludo, gdje dozvoljavaju da im nacionalne emocije upravljaju nacinom zivljenja.
    To je veoma lose za nas narod i protiv toga se treba boriti.
    Naravno, najbolji nacin borbe je mukotrpan rad, sto bi rekao filozof Karl Marks.
    Ja sam takodje primjetio da su mnogi koji su glasali za zajednicu (iskljucivo kao izraz protivljenja Djukanovicu), sada su vrlo zadovoljni zbog nezavisnosti Crne Gore.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... nek ide, srećno mu bilo ... ali pošto plati struju ...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

I posto ona dvojica sto su mu nudili pare za glas odleze malo u zatvoru. Ipak je ovo pravna drzava.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Ja sam takodje primjetio da su mnogi koji su glasali za zajednicu (iskljucivo kao izraz protivljenja Djukanovicu), sada su vrlo zadovoljni zbog nezavisnosti Crne Gore.
    Jeste, i to stoji. Nisu svi NE biraci protiv CG-a, ne daj boze da je tako.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Jeste, i to stoji. Nisu svi NE biraci protiv CG-a, ne daj boze da je tako.
    Nisu ni svi DA biraci protiv CG, ne daj boze da je tako. U stvari, vjerujem da su oni mislili da rade ono sto je najbolje za CG. Bas kao i druga strana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    I posto ona dvojica sto su mu nudili pare za glas odleze malo u zatvoru. Ipak je ovo pravna drzava.
    Greote za Masana, volio je da cera goste na robiju i da ih snima kamerom, sad ce imati priliku u Marinkovu Baru to da radi, divan coek zar ne?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Greote za Masana, volio je da cera goste na robiju i da ih snima kamerom, sad ce imati priliku u Marinkovu Baru to da radi, divan coek zar ne?
    Po meni su daleko bolji ona dva DPS aktivista koji su dosli da podmicuju ljude za glasove. A bas da vidimo hoce li u ovoj pravnoj drzavi zavrsiti u zatvoru

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po meni su daleko bolji ona dva DPS aktivista koji su dosli da podmicuju ljude za glasove. A bas da vidimo hoce li u ovoj pravnoj drzavi zavrsiti u zatvoru
    Jes ona dvojica su simbol zla!
    Da to su pravi ljudi iz pakla, ličili su na Al Caponea.

Jeli ti svijest, da je dobar čoek, onaj koji gosta snima kamerom i ćera ga na robiju, jel ti tu svijest da je to dobar čoek, ugradio Risto Ćirov?

Zašto Mašan nije dobio zatvor za neovlašćeno snimanje ljudi koji su mu došli u kuću?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

potpuno si u pravu Grade...
    masan je dobio pare od BIA i ko zna kakvih sluzbi za to sto je uradio to je sasvim sigurno ....
    meni gaje iskreno zao ....znam kakoje zivjeti u predgradjima beograda....zakukat ce za svojom zetom prije no sto moze pomislit....uzas...prosto ne mogu da vjerujem da su neki zli ljudi do te mjere izmanipulisali jednog onako priprostog covjeka....to je zlocin.....srecno ti bilo masane u zemlji koju ne poznajes, u zemlji dobrih ljudi ali zlih popova i politicara...zbogom ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JUSTICE View Post
    potpuno si u pravu Grade...
    masan je dobio pare od BIA i ko zna kakvih sluzbi za to sto je uradio to je sasvim sigurno ....
    meni gaje iskreno zao ....znam kakoje zivjeti u predgradjima beograda....zakukat ce za svojom zetom prije no sto moze pomislit....uzas...prosto ne mogu da vjerujem da su neki zli ljudi do te mjere izmanipulisali jednog onako priprostog covjeka....to je zlocin.....srecno ti bilo masane u zemlji koju ne poznajes, u zemlji dobrih ljudi ali zlih popova i politicara...zbogom ti
    Sistem vrijednosti u Crnoj Gori je potpuno poremecen zahvaljujuci Ristu Cirovom.
    Srbi iz Crne Gore imaju srpske vrijednosti, ne drza se moralnih opstih vrijednosti.
    Sto je moralno propisuje im Risto od Cira nemrcipuske, tako da je za nase sugradjane koje je Risto naucio da su Srbi, moralno goste cerati na robiju i snimati ih kamerom.
    Ponavljam, za one koji su se 1991. popisali kao Crnogorci a 2003. kao Srbi, ne vazi opsti ljudski sistem moralnih vrijednosti.
    Vazi samo sistem vrijednosti Rista Ćirovog. A Ristove vrijednosti su SRPSKE, ne opste, ljudske.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni miriše neka obustava postupka. Zbog nedostatka dokaza.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Jes ona dvojica su simbol zla!
    Da to su pravi ljudi iz pakla, ličili su na Al Caponea.
    Jesu li kriminacli? Jesu. Kaznjava li se to sto su uradili sa nekoliko godina zatvora? Kaznjava. Jesu li priznali sjutradan da je snimak autentican? Jesu. Hoce li ikad u ovoj pravnoj drzavi odgovarati za svoj kriminal?

Nikad.

Zašto Mašan nije dobio zatvor za neovlašćeno snimanje ljudi koji su mu došli u kuću?
    Zato sto bi za takav "zlocin" morao prvo otjerati u zatvor sve snimatelje CG televizija i novina koji po cio dan snimaju prolaznike po "osuncanim ulicama Podgorice" bez njihove dozvole.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesu li kriminacli?
    Ne, naravno da nijesu.

Kaznjava li se to sto su uradili sa nekoliko godina zatvora? Kaznjava.
    Ne, naravno, kazna je drakonska, tako nesto se kaznjava samo u Crnoj Gori, i to samo ako je srpstvo ugrzeno.
    Po novim srpskim Rista Cirova moralnim vrijednostima, oni su krivi jer su srpstvo ugrozavali, a zato bi ih Ti poklao, naravno.
    Prvi koji treba da ide u zatvor je Masan, jer ih je neovlasceno snimao, izuzetno drsko im je ugrozio privatnost.
    Inace, ime Masan ne postoji kod Srba.

Jesu li priznali sjutradan da je snimak autentican? Jesu. Hoce li ikad u ovoj pravnoj drzavi odgovarati za svoj kriminal?
    Da priznali su naravno, jer je ono bezazlena stvar. Nikakave pare nijesu vadili, samo obećanja pijanih ljudi, koje je naravno Mašan napio.
    Jedina reakcija na onaj snimak u Srbiji, bio je smijeh.

Đetiću, tvoj sistem vrijednosti je ustvari sistem moralnih vrijednosti Rista Cirovog, a svi znamo da su te Ristove moralne "vrijednosti" krajnje neljudske i nehumane. Ti nemaš svoj sistem moralnih vrijednosti.
    A svi znamo da je Risto najgori čoek koji se rodio u Crnoj Gori u zadnjih 70 godina.

Ipak, Bog je veliki, Mašan se srami sam sebe i ide iz Crne Gore posramljen, jer mu niko u kuću više ne ulazi.
    Last edited by G R A D; 05-09-06 at 00:47.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...Prvi koji treba da ide u zatvor je Masan, jer ih je neovlasceno snimao, izuzetno drsko im je ugrozio privatnost....
    Jes', izuzetno drsko im je ugrozio njihovo elementarno pravo da u punoj privatnosti podmicuju glasace po kucama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes', izuzetno drsko im je ugrozio njihovo elementarno pravo da u punoj privatnosti podmicuju glasace po kucama
    SKOJ brate GRAD je potpuno u pravu.
    Imaju svako(legalno) pravo da dodju kod tebe i da ti ponude da za 1500€ glasas za DPS ili bilo koga drugoga, vjerovao ili ne, a tvoja stvar oces li ili neces, jer to nije primoravanje. I to ne samo kod nas nego i u npr. americkom kongresu ljudi otvoreno kazu - mene finansiraju ti i ti i ja zastupam njihove intrese...
    Potpuno je legalno i finansirat'(potplatit), rechimo, poslanika nase supstine da prica to i to, ili glasa za to i to, dok nije npr. predsjednika skupstine, kapiras?
    E sad je li to "uredu" vise je pitanje jeli demokratija i kapitalizam uredu uopste

Druga je prica sto bi qurac Milo i DPS platili taj racun, no bi mu to stanje bachili na nulu(na stetu naroda naravno) i vidimo se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko je koga podmićivao?

ha ha ha

Je li ko vadio pare, novac?
    Obećanje pijanog čoeka je podmićivanje ?!!
    Samo u zemlji đe je glavni duhovnik Risto Ćirov mogu biti onako drakonski kažnjeni oni ljudi.
    Jer narod - poklonici Rista Ćirova nemaju moralne opšteljudske vrijednosti. Ljudi kao što si Ti, imaju SRPSKI sistem vrijednosti, a ne obični sistem ljudskih vrijednosti i moralnih načela. Jer ti i nemaš sistem LjUDSKIH vrijednosti, Risto Ćirov ti je izbrisao iz mozga sistem LjUDSKIH vrijednosti.

Zato je za tebe i ostali Ristov narod moralno snimati ljude kamerom koji ti dođu u posjetu?
    Je li moralno snimati goste kamerom???
    Molim brzo odgovori nemoj se konsultovat sa Ristom.
    Last edited by G R A D; 05-09-06 at 02:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Grade...
    tek kadtebecovjek cita vidi ustvarido koje jemreje ovaj narod zatrovan ....zaista....nevjerovatno .......prosto nevjerovatno...
    jednostavno ovdje u CG nije sukob Srba ili Crnogoraca...ovoje sukob civilizacija....jedne potpuno retrogradne, izolacionisticke, klerofasisticke i jedne koja uduhu tradicije nasih predaka njeguje zapadne vrijednosti....kad kazem u duhutradicije nasih predaka mislim prije svega na Dkljane, je mi smo ustvari DUkljani....napredno slovensko pleme ciju kulturu i gradove popalise divlji rasci sa $evera...i vazda pobijesnim kad vidim da neko svjesno odbacuje svoju kuluturu svojih predaka i svjesno uzima nesto sto se zove BAJKa divljujeh ljudi sa $evera....najgore je sto se istorija ponavlja...kako nam onda popalise gradove...tako 1918 nacinise zlocin,.....sreco....nakon skoro milenijuma...pobjeda je nasa....u civilizacijskom smislu ....tesko ce biti i dugo ce vremena proci dok se izbrisu svi oziljci tudjinskog uticaja...mozda ce neke stvari biti i simpaticne da ostanu kao neki posprdni folklorni simbol...ali bolje da ne....
    sjeca li se iko onijehkapah sa 4c....ima li vise idje i jedna u CG?

to ej klasican primjer dje je Raska struja pokusala da nametne falcifikat...ali cak ni njihovi sljedbenici ga ne postuju jer je evidentno da je brutalna namjestaljka.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sistem vrijednosti u Crnoj Gori je potpuno poremecen zahvaljujuci Ristu Cirovom.
    Srbi iz Crne Gore imaju srpske vrijednosti, ne drza se moralnih opstih vrijednosti.
    Sto je moralno propisuje im Risto od Cira nemrcipuske, tako da je za nase sugradjane koje je Risto naucio da su Srbi, moralno goste cerati na robiju i snimati ih kamerom.
    Ponavljam, za one koji su se 1991. popisali kao Crnogorci a 2003. kao Srbi, ne vazi opsti ljudski sistem moralnih vrijednosti.
    Vazi samo sistem vrijednosti Rista Ćirovog. A Ristove vrijednosti su SRPSKE, ne opste, ljudske.
    A Masana ceka starost u okruzenju koje ce mu bit mnogo daleko, bez obzira na eventualni uspjeh u politickoj karijeri sa radikalima (vjerovatnije je da Mijovic radi za SPS-DSS koaliciju-te ce i Masan tu)...
    U predgradjima Beograda, koja su po mnogo cemu moralne jazbine gdje je zivot blatnjav a sala surove, mogu mislit kako ce se sprdat sa njim:"I bre Crnogororac, pa kako gi ne odbraniste Crnu Goru a tako ste se trudili...ma onaj Mila je vas flit..pa propao si nacisto Crnogorac...steta bre, taki coek...a isterali te kazes mangupi, je li takoo".To je okolina .gdje su ljudi *operisani* od svakog oblika epike i cojstva...pa kad se pojavi Masan, onako ukocen i teatralan..ETO SPRDNJE BEZ KRAJA I KONCA!
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

vidi se da si odrasto u BGDkao i ja...i da poznajes mentalitet okolnih krajeva...posebno a bas posebno je gadan taj Resnicko-Mladonovacko-Lazarevacko itd mentalitet...to su ljudi puni duha, a sto ti kazes operisani od epike...njimajeu glavu cista trgovina i zajebancija ima da ga dignu na sprdnju samo tako hahahahahahahaha
    kako ce se razocara u bracu ....malo strokavo crnogorce :P
    mogo bih da se kladim da MAsan nikad u zivotu nije bio u Srbiji ....on Srbiju ima samo u nekim svojim vizijama u nekim idealima iz epskih mitova....jadan covjek....

Page 47 of 48 FirstFirst ... 37434445464748 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)