Originally Posted by
Raquel
....samo Aljasku nikad stići neće :-P
hoće pogledaj na pdf o jedenju

Originally Posted by
Montenegrino-CT
Pun mi više ..... ovih dvojki,trojki,predizbornih i postizbornih koalicija...nema se ko glasati i tačka...za dps znamo evo sto godina ko su i kako funkcionišu....kao i za svakoliku opoziciju...slušam sinoć bečića u načisto i on trtlja prtlja...ne znamu su je li ili nije za nato...svi prebačaju na narod da odluči a narod pojma nema osim da li i koliko treba biti ovih ili onih i kakav će mu biti barjak na svadbu...
Spominje da su mu ciljna grupa baš mi koji ne glasamo a ovamo ništa jasno i konkretno da se ponudi...ovamo ovi ključ koalicija sa demos-om koji u svom kratkom postojanju promijeni 15 koalicija...SNP-om koji se raspada po šavovima i koji bi sa svima ali da ne budu ni sa kim...ura sa mladim snagama iako ih vodi političar prošlog vijeka...
Glasajte Vi dragi moji neka Vam je sa srećom
bogomi ne zna se njemu kakav će mu barjak bit na svadbi...
Ssamo neka je zdravo i neka ostane pošten biće nešto od njega...no zavede ih euro sve redom
Nego @Hari, nijesu ludi naši politički angažovani forumaši koji su na ovim listama na lijepim mjestima da na forumu vode kampanju da se javno pokažu da ih razapinju anonimni forumaši...kako da ne...i pametno brate, neka vode kampanju dje treba
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks