View Poll Results: Glasaću za

Voters
291. You may not vote on this poll
  • Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru

41 14.09%
  • Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele

37 12.71%
  • Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović

109 37.46%
  • Mi ili On - DF - da Crna Gora radi

8 2.75%
  • SDP - Država svima

19 6.53%
  • Socijaldemokrate Brajovića

6 2.06%
  • Pozitivnu Pajovića

2 0.69%
  • Bosnjacku stranku

0 0%
  • Neku Albansku partiju

5 1.72%
  • Srpsku listu Dobrila Dedeića

6 2.06%
  • HGI

2 0.69%
  • LP

2 0.69%
  • neku drugu

3 1.03%
  • djaolju jednu

51 17.53%
Page 7 of 217 FirstFirst ... 345678910111757107 ... LastLast
Results 151 to 175 of 5414

Thread: Izbori 2016

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Svako bi volio sposobne, ali ne po cijenu sopstvenog deranžiranja u vidu zamjeranja partijskom kolegi ili partijskim nadređenim. Niko nije rekao da članovi sistema moraju da se vole međusobno.
    Uh.. pa ja kao posmatrac u CG vidim da I najnizi cinovnik "bolje zna" nego nadredjeni, pa imao taj I reference, I uspjesnost I... Svi bjeze of odgovornosti, ali ponizavaju nadredjene, skupstinu-zakone, drzavni system upravljanja I sve.
    Gdje to moze sem na Balkanu?
    Ako neko prihvati nizu funkciju nego sto misli da zasluzuje, taj je duzan da ispostuje autoritete I hijerarhiju u drzavnoj instituciji. Ocigledno mi je da cekaju penzionisanje tih koji su na nizim funkcijama koji precesto blokiraju system politickim metodama, da se ne bi "zamjerali", jer CG jeste mala. Cuvaju DPSovci mnoge neradnike I neadekvatne institucionalne radnike za koje znaju da su protiv DPS-a upravo iz tog razloga, iako I'm stete u svakom smislu. Identicno je I sa nezadovoljnicima u svojim redovima koji mrace I na silu odrzavaju pozicije, bez elana, osmjeha I bilo cega nadahnutog za mladje snage. Jednostavno, sve I'm je na minimum I to se osjeca svuda u pesimizmu.
    Ako se vi ne borite kvalitetom da istisnete to lose, ne znam u cemu cete se boriti sem zamjeranjem ili gundjanjem - bez ikakve koristi licne ili interesa za zajednicu.
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 09-09-16 at 18:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vapi Crna Gora za njima, dps ni najmanje ne vapi. Vapi za raznim Pešićima, Nikolićima i sličnim likovima.
    Ne vapi ni Crna Gora djaolju zeru. Kad bi vapila onda bi se nametnula obaveza da neka partija u kampanji kaze " ako pobijedimo premijer ce biti taj, ministri taj, ta, taj...." i ne bi partije palamudile o ko zna cemu. Kad treba pricati nesto konkretno onda je sve trta mrta "ala Lekić" i nidje nista konkretno.
    Strucnjaci za razliku od politicara ne umiju prodavati maglu zato ih je tako malo u politici, a sto je jos gore o necijoj strucnosti odlucuju politicari

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,914
    Thanked in
    3,973 Posts

Da ebe oca, više vapi Crna Gora nego dps.

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Uh.. pa ja kao posmatrac u CG vidim da I najnizi cinovnik "bolje zna" nego nadredjeni, pa imao taj I reference, I uspjesnost I... Svi bjeze of odgovornosti, ali ponizavaju nadredjene, skupstinu-zakone, drzavni system upravljanja I sve.
    Gdje to moze sem na Balkanu?
    Ako neko prihvati nizu funkciju nego sto misli da zasluzuje, taj je duzan da ispostuje autoritete I hijerarhiju u drzavnoj instituciji. Ocigledno mi je da cekaju penzionisanje tih koji su na nizim funkcijama koji precesto blokiraju system politickim metodama, da se ne bi "zamjerali", jer CG jeste mala. Cuvaju DPSovci mnoge neradnike I neadekvatne institucionalne radnike za koje znaju da su protiv DPS-a upravo iz tog razloga, iako I'm stete u svakom smislu. Identicno je I sa nezadovoljnicima u svojim redovima koji mrace I na silu odrzavaju pozicije, bez elana, osmjeha I bilo cega nadahnutog za mladje snage. Jednostavno, sve I'm je na minimum I to se osjeca svuda u pesimizmu.
    Ako se vi ne borite kvalitetom da istisnete to lose, ne znam u cemu cete se boriti sem zamjeranjem ili gundjanjem - bez ikakve koristi licne ili interesa za zajednicu.
    Nisam htio to da kažem, htio sam da kažem da nije jedini način aktiviranja i pokušaja promjene nabolje tako što će se pristupit dps-u. Nije to jedini modus djelovanja. Uostalom, Milovan je to davno najbolje rekao: Komunisti su od stručnjaka pravili poslušnike, dps od poslušnika pravi stručnjake. Takva situacija se drastično razlikuje od onoga što ste opisali.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

I nešto posmatrajući ove partije kao jedinice (zanemarujući kakvu politiku propagiraju) DF je za sada ubjedljivo najagresivniji.. Ne može se ni kod nas a ni u okruženju otvoriti neki portal ili yt link a da ne iskoče njihovi baneri ili reklame. Do sada nisam nešto ni primijetio bilborde drugih partija sem njihovog ''Milion''.. Kamo sreće da su im karakteri ili pogledi drugačiji, pomeli bi konkurenciju.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,914
    Thanked in
    3,973 Posts

Da su im karakteri ili pogledi drugačiji, ne bi im padala na pamet takva agresivnost.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Da su im karakteri ili pogledi drugačiji, ne bi im padala na pamet takva agresivnost.
    Pozdravljam svaki trzaj iz političke letargije međutim u njihovom slučaju ih jednostavno ne mogu smisliti ni na kakav način..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Kad bi vapila onda bi se nametnula obaveza da neka partija u kampanji kaze " ako pobijedimo premijer ce biti taj, ministri taj, ta, taj...." i ne bi partije palamudile o ko zna cemu.
    Što me podsjeti...

Možda je rano da se sudi jer je bila tek jedna epizoda, ali nije mi jasno bilo vođenje one emisije Debata na Vijesti. Umjesto tegljenja oko toga ko će s' kim, i ko koga mrzi i ko je kome oprostio, i jesu li se smirile strasti (kao da je koga briga), zašto Komnenić ne napravi neku listu problema Crne Gore i onda im fino postavi pitanje kako oni misle to da riješe. Kao što se debate i vrše svugdje u svijetu. Male su plate, odakle ćete dobit' pare za veće? Popravićete sistem obrazovanje, kako? Otvorićete fabrike, opet odakle vam pare, koje fabrike, šta će te fabrike da rade? Itd, its. Nego dozvoljava da odgovori budu "Sve to do detalja piše u našem programu" u kojima definitivno ništa ne piše do detalja, sem obećanja.
    Mislim 'ajde svima im je akcenat na smjenu aktuelne vlasti jer njih gledaju kao glavnog krivca za visoki nivo korupcije, dok je aktuelnoj vlasti akcenat na tome kako su dobri, ali interesuju građane i druga pitanja majka mu stara. A ne da se debate svode na "Je li dobro ođe?", DPS: "Jes!", svi ostali "Nije!", i kraj emisije.
    Last edited by LostInHollywood; 09-09-16 at 19:07.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Jesu ovo ovaj forum botovi napali pa dps ima 50% odje?

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ja i dalje tvrdim da je lijek svih naših problema standard i rezanje nepotrebne socijale. Mislim da je sramno da pojedini bolesni i za rad nesposobni ljudi primaju socijalu od pišljivo 100, 120e, dok na drugoj strani znam par zdravih osoba koji primaju socijalu i čekaju penziju na povrh svega toga.
    Da imamo dobar standard (a sa tim i radna mjesta naravno) oko mnogih stvari se ne bi uopšte ni raspravljali. Vjerujem da bi nekog od 1 ili 2k eura plate malo interesovalo ko je ovdje srbin a ko crnogorac a ko albanac, ko je gej, ko je vrljav, ko vozi na ćelave gume, i slične gluposti. Naravno, neke od ovih stvari nisu ni za šalu ali su glupost kad se porede sa egzistencijom.

Obezbijedite posao na duže staze i dobru platu, pa da vidimo.

Pući će ovaj socijalni balon, na našu štetu (građana) ili njihovu (političku)..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    Što me podsjeti...

Možda je rano da se sudi jer je bila tek jedna epizoda, ali nije mi jasno bilo vođenje one emisije Debata na Vijesti. Umjesto tegljenja oko toga ko će s' kim, i ko koga mrzi i ko je kome oprostio, i jesu li se smirile strasti (kao da je koga briga), zašto Komnenić ne napravi neku listu problema Crne Gore i onda im fino postavi pitanje kako oni misle to da riješe. Kao što se debate i vrše svugdje u svijetu. Male su plate, odakle ćete dobit' pare za veće? Popravićete sistem obrazovanje, kako? Otvorićete fabrike, opet odakle vam pare, koje fabrike, šta će te fabrike da rade? Itd, its. Nego dozvoljava da odgovori budu "Sve to do detalja piše u našem programu" u kojima definitivno ništa ne piše do detalja, sem obećanja.
    Mislim 'ajde svima im je akcenat na smjenu aktuelne vlasti jer njih gledaju kao glavnog krivca za visoki nivo korupcije, dok je aktuelnoj vlasti akcenat na tome kako su dobri, ali interesuju građane i druga pitanja majka mu stara. A ne da se debate svode na "Je li dobro ođe?", DPS: "Jes!", svi ostali "Nije!", i kraj emisije.
    Gledanost emisije se postize kad se oni tamo pocnu pljuvati i kastigati pa narod śutri dan po kafanama" e kako mu ga rece, e kako ga sredi...." Konkretna prica jednostavno ne interesuje narod jer kad poslije silnog palamudjenja na izbore izadje 70% zasto bi oni mijenjali i pricu i stil ili bilo sta. Kad bi ih neko snimio prije emisije pa poslije nepoznati izmijesali sta je ko pricao i citali ne bi se znalo ko koju partiju zastupa jer svuda ista praznina i demagogija za naivne

Thanks Thanks Given 
    9,748
    Thanks Thanks Received 
    6,058
    Thanked in
    2,310 Posts

Ja i dalje tvrdim da je lijek svih naših problema RAD...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,914
    Thanked in
    3,973 Posts

Pa e, 40 hiljada radnih mjesta... Mada reče Marković da dps neće pričat bajke u kampanji... To je bilo dosad, odsad više neće. Ili je i ta izjava bajka... Hm.

Last edited by NHM; 09-09-16 at 19:26.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ako neko nadje slobodnog, nezaposlenog, pa I priucenog "keramicara" u CG, a svi zaradjuju po 7000e minimum mjesecno na solo, I bez ikakvog placanja poreza zajednici.. eto da mijenjamo vlast.
    Ali... sta ovdje prolazi a od dreke se ne moze zivjeti, e zaista...
    da se ne sprdamo vise.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    U drzavi dje je glavna poslovica " ko voli da radi radilo mu se o glavi"

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sto bi vam g. Milovan rekao ekonomski.. berac borovnica za dan ubere 20-60kg istih, a 1kg prodaje minimum 6e. Nit sadio, niti njegova zemlja,, al ne placa porez na prodato. Eto pa racunajte. I vi da mijenjate ovu vlast? hehehehe pa to vam niko ne bi dozvolio da tako zaradjujete pa sve da identicno drecite protiv drzave I vlasti.Sve lopovi, lopov, a ovamo ...he.. ko je sta.
    Kad 'seljak" seta 'elitnu birokratiju", pa sve - drz'te nas - inace odoste. Eto koliko znaju.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 09-09-16 at 19:34.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,914
    Thanked in
    3,973 Posts

Berači borovnica i advokati. Nema trećih. Jes da ovi potonji zgrđu ogromne pare, ali nema veze.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Gledanost emisije se postize kad se oni tamo pocnu pljuvati i kastigati pa narod śutri dan po kafanama" e kako mu ga rece, e kako ga sredi...." Konkretna prica jednostavno ne interesuje narod jer kad poslije silnog palamudjenja na izbore izadje 70% zasto bi oni mijenjali i pricu i stil ili bilo sta. Kad bi ih neko snimio prije emisije pa poslije nepoznati izmijesali sta je ko pricao i citali ne bi se znalo ko koju partiju zastupa jer svuda ista praznina i demagogija za naivne
    Jeste to dobro za rejting, ali i Farma i Veliki brat su dobri za rejting iz istog razloga, ali se nadah da će možda ove debate ličit' na debate, a Komnenića uzimao za koliko-toliko neutralnu stranu sposobnu da iste sprovodi bar na nekom nivou, ne dajući nikom od gostiju da previše vrda i izbjegava.

Nešto se slabo sjećam one predsjedničke debate na RTCG1, ali ovako kao kroz maglu imam osjećaj da se sjećam da se tu više pričalo o konkretnim problemima i načinu rješavanja, nego što su pljuvali jedan drugog? No se dobro sjećam da mi je tad smetala njihova ideja fer pleja, a to je jednaki tajmer za obojicu, pa često ostadoše nedorečeni i prekinuti. Pošto je presjednička debata sprdnjica i nije bitno da kažu sve što imaju, nego je vrlo strašno da traje duplo ili troduplo duže od predviđenog, mora da se pušti film poslije.
    Last edited by LostInHollywood; 09-09-16 at 19:37.

Thanks Thanks Given 
    893
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Zato je Migo i imao 47 i kusur % glasova u glavnom gradu Crne Gore prije dvije godine kukala ti majka-mislim da ovoga puta DPS ljestvicu dize na 50% i jos se neko nada da ce doci do promjena,smijeh.

Thanks Thanks Given 
    6,253
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    3,256 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    S ovim nikad presao cenzus ne bi.

Ali posao svima obezbjedit a da se bas i ne radi....e to vec moze.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by kupus View Post
    Jesu ovo ovaj forum botovi napali pa dps ima 50% odje?
    Mnogi računaju da je pitanje NATO identično kao pitanje jeste li za Hiltera 1941 god. a kako je DPS sebe postavio kao glavnog zagovornika ulaska tog vojnog saveza u CG onda ljudi pokazuju lojalnost toj partiji !!! Da je drugačija situacija to pitanje bi se rješavalo referendumom i ne bi smjelo biti u fokusu izbora ali ako pogledamo kako je u Tursku kao članicu saveza to itekako povezano do te mjere da je izvodjenje tenkova na ulice bez povoda čista formalnost onda i ne čudi što se o tome priča kao o sudbonosnom pitanju ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    vidi ako je neko poslije pola godine odlucio zarad glasova da se ne dici srpstvom, da cestita uspjehu nekih sportista ne znaci da je odmah postao patriota.
    ne mozes pljuvati drzavu 10 godina a onda za par mjeseci se praviti da se to nije desilo.
    pa nismo svi zlatne ribice ako si ti .
    vidi ako je neko poslije pola godine odlucio zarad glasova da se ne dici srpstvom, da cestita uspjehu nekih sportista ne znaci da je odmah postao patriota.
    ne mozes saradjivati sa Milosevicem 10 godina, biti njegov najbolji djak, a onda za par mjeseci se praviti da se to nije desilo.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    ne mozes saradjivati sa Milosevicem 10 godina, biti njegov najbolji djak, a onda za par mjeseci se praviti da se to nije desilo.
    Pa ja upravo to i kazem zlatna ribice, mislis da vjerujem Milu posto na njega aludiras.
    Isto i njemu vjerujem koliko i Becicu, samo sto ste vi srpske zlatne ribice i lako gutate Becicevu pricu. Jos biste nas u to da ubjedite, pa nece moci.
    Ako sam sisao vesla nisam pajule jeo
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Pa ja upravo to i kazem zlatna ribice, mislis da vjerujem Milu posto na njega aludiras.
    Isto i njemu vjerujem koliko i Becicu, samo sto ste vi srpske zlatne ribice i lako gutate Becicevu pricu. Jos biste nas u to da ubjedite, pa nece moci.
    Ako sam sisao vesla nisam pajule jeo
    Morace za pajule u rijecnik gledat...
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

Thanks Thanks Given 
    12,574
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    ....samo Aljasku nikad stići neće :-P
    hoće pogledaj na pdf o jedenju

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Pun mi više ..... ovih dvojki,trojki,predizbornih i postizbornih koalicija...nema se ko glasati i tačka...za dps znamo evo sto godina ko su i kako funkcionišu....kao i za svakoliku opoziciju...slušam sinoć bečića u načisto i on trtlja prtlja...ne znamu su je li ili nije za nato...svi prebačaju na narod da odluči a narod pojma nema osim da li i koliko treba biti ovih ili onih i kakav će mu biti barjak na svadbu...
    Spominje da su mu ciljna grupa baš mi koji ne glasamo a ovamo ništa jasno i konkretno da se ponudi...ovamo ovi ključ koalicija sa demos-om koji u svom kratkom postojanju promijeni 15 koalicija...SNP-om koji se raspada po šavovima i koji bi sa svima ali da ne budu ni sa kim...ura sa mladim snagama iako ih vodi političar prošlog vijeka...

Glasajte Vi dragi moji neka Vam je sa srećom
    bogomi ne zna se njemu kakav će mu barjak bit na svadbi... Ssamo neka je zdravo i neka ostane pošten biće nešto od njega...no zavede ih euro sve redom

Nego @Hari, nijesu ludi naši politički angažovani forumaši koji su na ovim listama na lijepim mjestima da na forumu vode kampanju da se javno pokažu da ih razapinju anonimni forumaši...kako da ne...i pametno brate, neka vode kampanju dje treba
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I to sto kazes Neka idu od vrata do vrata samo neka moja preskoce ako nema priganica

Page 7 of 217 FirstFirst ... 345678910111757107 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)