Ova šina ne pomaže ništa kad je ovako otišla u ofsajd. Ne znam imaju li nova auta to, reno npr.
Sto je sa onim starim autom u pozadini ispred Megana?
Sent from my LG-D802 using Cafe Del Montenegro mobile app
Pricaj mi malo o tome...
TAKUMI
Ful sem koze izraz koji mi treba da uvedemo u recnik.
10.000e opreme, ali ga je platio 20.000 prvo rece nov a sad ipak ispade polovan. Ali zna koliko je opreme. E moze li ovo.
Ka za sakovica bmw 10.000e ulozeno u motor kao ono iz bijesa- a oni prosuli motor posle dva dana rasasavili ih u bmw sa djelovima za generalnu i rukama.
f6
I minija si zaboravio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim ono bas glupo sto uvlacim(o) neke ljude u pricu bzvz ali jednostsvno pustis pustis da prica i odjednom jahanje. Covjek nas zajaha sve. Djiha
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Pa nije lijepo ni ovo sto radi sa slikama auta ciji vlasnici se hvale kroz grad kako imaju skuplju opremu nego bijeli Rolls od Coe a ovamo padaju pušinzi na njihov racun.
TAKUMI
Ambasada SRB. Pazi pozivni za Beograd.
TAKUMI
70 je za SRB ambasadu? Ima li gdje spisak za ostale?
11 Turska, 12 Albanija, 40 Dojčen, 45 Rumunija, 60 USA, 100 EU, 69 Ukrajina, 110 UN, 10 Rusija, 39 Francuska, 24 Hrvatska, 50 Slovenija...
TAKUMI
Tamo lezi od davninatrebao je davno da se radi i na tome je ostalo.
-Kod njih dolaze aventador/ferari/porse/ sve najjaca kola iz CG i sire.
Pa bi oni lagali sto ih kola ne zanimaju i te price.
Sjedi 0
Za vas imam jos par kola sto fabricki nemaju mnogo konja da dovedete neka kola od 400+ hp pa da vidis dje ce da ostanu.
Tako da ne.pricaj kad se ne razumijes.
Mini je mnoge ostavio iza + si zab astru dizela sa fabrickih 150ks
Vidi se da znas o cemu pricas, svaka cast!
Nista prica samo djela rekoh ja jednoj nocas.
Bizbi, ja te moram upoznat.
TAKUMI
Samo zbog najle i skinut pod hitno, jer bi se i Šumi diga i isto uradio samo da zna đe je.
Ja mislim da je on svastojeb
Onda se moramo pazit i ja i ti, i acs...
Zamisli sretnes acs-a na trecem spratu u KBC i pita ga: ej zaboga, pa sta ti se desilo?...a on onako kroz nos: paaaaa oplodio me bizbiii
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks