*Treba kazati da im je promjena pravila, igra u manjem bazenu sa manjom loptom, sigurno pomogla. Čeka ih za kratko vrijeme Evropsko prvenstvo u Holandiji, po starim pravilima, trebaće da se priviknu, ostave ovaj uspjeh iza sebe... Ubijeđen sam da imaju potencijal, mentalni sklop, da uz stručan rad trenera koji brinu o njima, sve prepreke prevaziđu. A meni se posebno svidio odnos nekih igrača, posvećenost i po- žrtvovanost koja ranije nije postojala. To me oduševilo – zaključio je Gojković.
Last edited by lepetanac; 06-09-16 at 13:11.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mi bi sa Prlainovicem i Mandicem glatko i bez vecih poteskoca uzeli olimpijsko zlato.To zlato meni, kao navijacu, niko ne moze vratiti.
Nece biti da su njih dvojica toliko zli, a svi ostali su med i mlijeko.Treba pogledati sire aspekte i vidjeti sta je te momke natjeralo da igraju za Srbiju.Dublje su to stvari od saveza.Nije savez tu kriv.
Nije nego.
Vidis nesto lose. Zelimo svi isto i treba iskljucivo da nas raduje ovo.
Nije sve do nas, vrbuju, ucjenjuju, nude, obecavaju... A uslovi kod nas losi i ne nudimo nasoj djeci nista. Nema vise ni obecanja!
U vezi njegovog prelaska u Srbiju nije bilo samo nagadjanja. Pisao sam o tome, bez imenovanja izvora.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Last edited by cattaro; 06-09-16 at 13:19.
P r i m o r a c
Uh kako mi je mila ova potvrda Ukropine. Bravo momak.
Sasvim dobar intervju Kovacevica!
Onako iskren, cini mi se. Od njega sam to i ocekivao.
Ja bih svakako volio da i on i Elektroprivreda ostanu uz PVSCG, ja Savezu zelim najbolje moguce uslove za rad. Ali do sada tim novcem nisu ,,baratali" kako treba. Naprotiv, bilo je zestokih zloupotreba (po crnogorski). Iz intervjua vidite da se radi o velikim sumama koje ulaze u nas vaterpolo. Realno.
P r i m o r a c
U redu, ajde da se radujemo kao da to nije potpuno normalno.
YEEEEEEEEEAA, jedan vrhunski crnogorski sportista koji je Crnogorac, koji je karijeru u Crnoj Gori proveo, i kojeg je stvorila kakva-takva Crna Gora nije postupio kao zadnje *****. Svaka mu čast što je normalan momak.
Da li ti se čini da je ovaj polusarkazam primjenjiv u još nekoj zemlji ?
Ponavljam, bravo za momka, hvala mu za sve medalje u budućnosti, nadam se da će se država odužiti za njih barem u mjeri u kojoj se Srbija odužila svojim sportistima sa Olimpijade i radujem se isto koliko i svi vi, ali radujući se nečemu što se u svakoj normalnoj zemljji podrazumjeva se osjećam krajnje jadno u pogledu onoga što jesam
Last edited by Rakun; 06-09-16 at 14:01.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Rakune, je li tebi u drzavi Crnoj Gori ista normalno? Ako jeste, molim te da mi napises.
Je li ti problem samo kad igraju za Srbiju, ili ti smeta i slucaj rukomesa, Raonica, Mirotica...?
Meni je svejedno, kad ne igraju za CG *ebe mi se za koga ce! Ne mrzim Srbiju i ne navijam protiv nje!
Neka moderatori ne zamjere...
Dokazivao sam i dokazao kako je Savez stao na put prelascima (Kovacevic to pogresno objasnjava kao stvar ugovora sa VSS, sto je jedini smijesni dio intervjua). Nije pohvalno, ali je donekle ucinkovito. I dalje ne mozete zabranit' nikome da igra za Srbiju, ako on to zeli. Ali mozete mu onemogucit razvoj kroz crnogorske mladje selekcije (pa da u seniorskoj izabere Srbiju, kao sto jesu).
Nakon 2 momka '94, jednog '95, jednog '97, mi nemamo nijednog mladjeg koji je otisao u Srbiju.
I da, Srbija je bila iza nas na ovom SP-u. Zakljucak se sam namece.
P r i m o r a c
Intervju Saveljica za kolektiv.me:
http://www.kolektiv.me/76556/nikolas...cija-moe-mnogo
Upravo i pišem da se pri radovanju osjetim jadno što moja zemlja i narod nisu kakvi treba da su pa se radujem svakoj normalnosti
Imam problem sa svima, ali najviše sa vaterpolistima jer znaju da se bore protiv svoje bivše,a moje bivše, sadašnje i buduće zemlje.
Ne može mi nikako biti sve jedno jer ako igraju za Kanadu oštetiće nas u smislu da su nas lišili dobrih igrača. Dok su nas ako pređu u Srbiju ili Hrvatsku em' lišili svog kvaliteta em' idu direktno protiv Crne Gore
Što se navijanja tiče ako smo mi u konkurenciji navijam protiv svih koji mogu biti opasnost. A dokazano najveće su Srbija, Hrvatska i Mađarska. Sa druge strane ako nismo u konkurenciji navijam prema nekim drugim okolnostima. Na primjer sad sam u meču između Srbije i Hrvatske na Olimpijadi navijao za Srbe zbog toga što se utakmica poklopila sa danom kad se obilježava Jasenovac ali inače uvjek navijam protiv Srbije, ne zbog Srba kojima se divim i svaka im čast, već da se naša ***** ne kite zlatom
Last edited by Rakun; 06-09-16 at 14:55.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Neki mali mi rodjak igra za juniore kanade u wp, ko zna kakav je juce mi to rece njegov stari i proguglah, istina casti mi
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Sin moj koji ima 5 god. i rodjen u USA, veli da ce igrati vaterpolo i fudbal za CG, ali da ce igrati kosarku za Duke. Za Duke veli da mora zato sto su bas najbolji a navijaci najludji. :lolblue:
A inace ima jake predispozicije za sport jer je visok, jak i kompetativan (protivnika zeli da unakazi).
Cerka od 8 god veli da ce ona rukomet i tenis igrat za CG. Tako da imamo 4 sporta pokrivena.
Kroz kucu poludjesmo od najbolje su najbolje i zlatnih lavica i hrabrih sokola itd.
Nastavicemo da se nepreduje u sportu. Ima nade. I da se zaigra za Crnu Goru...iako im je i otac rodjeni Amer.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Volim sto to cujem, prije svega kako ih vaspitavas. Sa srecom pa da uspiju i ostvare snove!
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Fala ti. Poenta je da ce uvijek biti "preletaca". Bice ih koji odlaze, a bice ih koji budu dolazili. Mozda ce to biti moje dijete, mozda djecak/djevojcica koje je rodjeno i odraslo u Lovcencu ima iskrenu zelju da predstavlja Crnu Goru umjesto Srbiju itd.
Ko od srca zeli da ide, neka ide. Ko od srca zeli da zaigra za Crnu Goru, neka dodje i gine za grb i dres, ostalo me ne interesuje.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
hahaahahhahhahaha Rakune, majstore trolovanja![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Od kad se pisanje činjenica krsti kao trolovanje ?
4 godine je živio u CG, a možda misli da duže živi u inostranstvo od koliko Raonic ima godina, 25-6)
Sent from my D6503 using Tapatalk
rm -rf /
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks