Imo je i moj stric Previju 2.4, prije 15 godina. Vozila je mnogo dobro.
Ponuda prostora u kabini je mnogo veca (ne skracuje je motor) jer je motor u podu (polozen pod uglom od 75°) a time najvise dolazi do izrazaja i poenta ove klase. Sporedni efekat ove pozicije idealni raspored mase i solidno lezanje. Svi pomocni uredjaji (kompresor klime, servo, alternator,...) su se nalazili ispod prednje haube i pokretani su pomocu posebnog kardana. Na papiru idealno, no gdje je kiksala (pa su odlucili da sledeca generacija ima klasicni raspored)? S' obzirom da nije djelila platformu niti sa jednim drugim modelom bila je skuplja od konkurencije, a ni motori nisu bas bili ,,porodicni'' (2,4 benzinac i 2,2 dizel) jer su trosili dosta.
Sjecam se sluzbene bordo Previe koju je imala RTCG, svemirski brod. Ne znam jel' jos ziva.
Sent from my Motorola 8400
Imo je i moj stric Previju 2.4, prije 15 godina. Vozila je mnogo dobro.
TAKUMI
poyyy iy palm springsa
TAKUMI
kad ne budu vise dobili duplu nagradu za diyajn
poyyyy
TAKUMI
Jasuo Kaino je dizajner. U principu, niko nije kupovao ta auta zbog izgleda, sto sam dizajner kaze, bila su bezlicna. Tajodje, nisu imala nista dizajnerski prepoznatljivo kao sto imaju ostale luksuzne marke (Mercedes, BMW, Alfa Romeo, Audi, Jaguar) te su odradili ,,ovaj fazon'', koji je uostalom zadnjih decenija prisutan kod vecine vozila, ali niko ,,nije imao hrabrosti'' da spoji gornji i donji dio. Ta maska i oblik dnevnih svjetala ce u narednom periodu biti znak raspoznavanja Leksusa.
Sent from my Motorola 8400
Toyota 2016 godište?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
To je reno bre
P9lite
Samo ti vidi boju na autu
Sent from my LG G3 using Tapatalk
to je taj kvalitet :mrgreen:
Nema zastitu unutar blatobrana? Stednja?
Sent from my LG-D802 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ja gledah i sa druge strane...nemato je kvalitet...nece mu ništa biti ahahahahahha
gap na vratima.....vrhh![]()
Koja je ovo Toyota? Ovo nije 2016.
TAKUMI
nema veze placas espreso sa gemishtom...![]()
Imas i ekspreso i gemištu.
TAKUMI
Onda je presao 80-90000.
Sto je tice plastike, ovo je inace Kitroen/Peža tako da...
Last edited by Fabia_Elegance!; 06-09-16 at 23:15.
TAKUMI
Nov kupljen prije mjesec dana..
Guma mi je izgledala kao da je pri kraju, a onaj ark unutra je izgledao kao ivica od diska. Onda sam pojacao svijetlo ekrana i sve OK.
Znaci, auto ima veze sa Toyotom kao ja sa Laurom Bush.
TAKUMI
Drkam!!!
![]()
TAKUMI
Corolla 2.0d godiste 2010 presla 200000km ful redovan servis od prvog dana
Je li 6500e ok cijena
this is pointless
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks