Ocekujem ih brzo na obilaznicu kroz zetu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sto je sa lezecim u donju goricu oce li mi ko objasnit? Zamislite na ibarsku magistralu lezeci
f6
Ocekujem ih brzo na obilaznicu kroz zetu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nije problem što ima dosta pješačkih, nego što nije bulevar osvijetljen kako treba. Pogotovo onaj dio od Meksa do bolnice...ništa se ne vidi.
Mada ovo kad autom pokupe pješaka, skoro uvijek bude preko dana.
Dvije trake, jedno auto stane a ovo drugo iz trake do, proleti. Proleti ili udari pješaka. Pi.
Zbog toga ne stajem pješacima onamo, ako mi je blizu auto u traci pored... Poslije par scena đe su ljudi jedva živu glavu izvukli i bezbroj naglih kočenja, bolje je i za njih i za mene da ne stajem...
#fakenews
Ne stajem ni ja zbog toga, odavno. Prešlo mi je u naviku.
Ali zato sam par puta imao ubiti ljude kroz Pg, prelaze kao 'muve bez glave', ne gledaju ima li auta nego samo zablese pravo sa slušalicama u uši ili gledanjem u telefon. U Nk ljudi makar gledaju ima li auta, a hiljadu puta mi se desilo da me pješaci propuste, djedovi većinom.stane na sred ulice i maše mi rukom da prodjem dok ja uredno čekam njega. Eeee, ovaj narod je poludio.
precera si za jednom godisnje, ja mogu samo jednog slucaja da se sjetim... sto cemo ako po autoputu budu setali(ka sto neki i oce) ocemo li isto neki lezeci stavit
inace po pravilu ni onamo kod kina kulture dje su lezeci ne bi trebali da stoje jer je to put magistralne kategorije nema veze sto kroz grad prolazi
She is only here to annoy herself!
Oce ne boj se. Tako mi je jedan debeli u Albaniju (a slicne smo pameti) izasa i šetka se, zamislio se... E kako je skocio kad mu zasvirah, smijali smo se po sata u auto. Gledam ga a on jado naslonio se na ogradu i diše ka da je izronio tog momenta + ruku na srce drži. :mrgreen:
Brate, ovo na bulevar do bolnice je sad grad svijetlosti kako je bilo do prije pola god, stavili su bili one stedljive sijalice, pa stede na ljudskim zivotima, sad je za komad bolje. Prije sam bas na slijepo isa oce li mi izlecet koji pjesak.
Upravo ovo sam htio prije da napisem. Rijetko kad ja stajem pjesacima tamo kad sam u lijevu traku, cesto ispracen mrkim pogledima i kritikama od mojih u auto. Samo im goru stvar ucinis kad im stanes. I kad im stanem, gledam u retrovizor i samo ocekujem skripu. Nzm kako ljudi ne shvataju da onaj iz lijeve ne koci bzv, x puta se tako iscimam, ovaj iz lijeve koci da skrene put autobuske, ja za njim kocim pa pogledam ima li koga. I danas na prvu kisu vidheh udes kod bolnice, kel ovi ljudi stvarno misle da se isto moze vozit po kisi i po suvom?
Forever young, i want to be forever young
Najlakshe bi bilo da ljudi poshtuju ogranichenje i ne bleje na tel kroz naseljeno mjesto...
sent using tapatalk
#fakenews
Ma nije problem jos 3 da stave no su ljudi stoka,a ovako se samo guzva pravi...
Svako ko prolazi kod pasarele na Zabjelo sad zna da ce vecina pjesaka i pored pasarele i pored lezecih i pjesackog jos jednog proci nedje okolo i izmedju - idioti
sto se telefona tice, ja bi ruke kido redom ko oce da kuca poruke i vozi nema veze dje je...
no nema policije x2
da jedno od one djece kod pasarele povedu u stanicu i zovnu roditelje, ni jedno iz naselja vise ne bi to radilo
telefoni - ista prica ko i pojas - ko ne razumije, po dzepu dok ga naviknes
Pa kod pasarele se ulica opet prelazi onamo na krivinu, na najgore moguce mjesto, pored svega sto je postavljeno![]()
Previse je automobila u Podgorici u odnosu na broj stanovnika, kao i generalno u svakom nasem gradu.
U jednom velikom Londonu na 1000 stanovnika dodje 210 automobila.
Hamburg-402 na 1000 stanovnika
Bec-390
Berlin-310
Njujork-305
Podgorica sigurno ima veci prosjek od ovoga, iako je dvadesetostruko ili tridesetrostruko manja od tih gradova.Generalno, sto je drzava siromasnija a narod primitivniji, to vise ima automobila po glavi stanovnika.
U Podgorici ljudi idu autom na posao, udaljenost 1-2 km. Smijesno za gledati.
sto da radimo kad nemamo gradski prevoz...
f6
Da protegnemo noge 10min...![]()
#fakenews
Bicikljeta najaca stvar za ravnu Podgoricu tu do 5km.
Bas ne mozes autom prije da stignes.
Ja sam prosle godine jul-avgust-pola septembra funkcionisao po gradu sa biciklom bez problema i bez kasnjenja, a sa velikim zadovoljstvom.
Doduse ukrali su mi ga malo prerano pa se nisam skroz izmeracio![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Koliko stanovnika ima PG? 150.000?
Sent from my Motorola 8400
Lola
P9lite
Briga te zbog kradje, za jednu registraciju mozes kupiti godisnje 4 bicikla.
Ja kombinujem pjeske,biciklo i taxi.
Cak mi je i biciklo nepotrebno, smara me.Otezava mi put ponekad.Koristim ga iskljucivo ljeti.A najvise preferiram pjeske.
Razumijem ljude iz prgradskih naselja, njima je mozda potrebno auto.Ali bas masu ljudi znam koji 2km udaljenosti idu autom na posao.Jos brzo voze, da prije stignu.Ne kapiram te ljude.Takvi bespotrebno stvaraju guzvu u saobracaju, a samim time i nervozu.
To je onda nešto manje od 350 automobila na 1.000 stanovnika
Sent from my Motorola 8400
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks