View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odlichan rezultat,josh poljska kiksala.Jos kad se vrate Mirko I Basha.Milo mi je sto se vratio Bonja,uvijek dobro brani za reprezentaciju.
    E sad,moramo pazit da ne budemo prvi na tabeli,jer ce predsjednik fscg jednoglasno dat otkaz selektoru Tumbi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@zvoncice totalno si u pravu. I meni smeta prica ova za Mugosu,jer se o njemu prica samo jer je Dejov zet. Da nije,80% ljudi bi ovih sto sad laju na njega,govorili "treba dati momku sansu".
    Sinoc je vise uradio za taj sekund kad je iskusno izborio faul iz kog smo postigli gol,nego beciraj za 90 minuta.

@amnestiac
    Mozes ti meni vaditi te podatke do sjutra ali ja ostajem pri stavu da je mugosa bolji igrac od beciraja. S' tim sto bih i Djordjevica morali da forsiraju i da probaju vec od prve sledece utakmice.

Kad mi kazu " znas kaako je beco jak i koliko trci"... Pa nek ide na boks ili atletiku jbt,momak ne zasluzuje da igra prvog spica nijedne reprezentacije na svijetu.

Thanks Thanks Given 
    1,848
    Thanks Thanks Received 
    2,439
    Thanked in
    1,347 Posts

Kaa nas narod... da je dao 3.gola opet bi neko rekao Dejo mu je to zavrsio... pi pi... sami smo sebi poput najvecih dusmana....

Momak mozda trenutno ne igra ali je klasa za sve te sto ste nabrojali...ne kazem da se i njima ne treba dati sansa u prijateljski...pa ako se pokazu , zvati ih za A

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Simic i Beciraj nidje veze. Prvi totalna rupa, rizican pozadi karastrofa. Imao je par kikseva i to dobrih, no smo imali srece .
    Beciraj je katastrofa bas, mi smo ekipa koja nema kreativca koji ce nam stvirit 5_6 gol prilika da bi se smjelo promasivati toliko.
    Jedna do dvije sanse za gol cemo stvoriti i to se mora realizovati. O to ocigledno ne umije, daj sansu drugom. Raicevicu mozda.
    Inace ako vec uporedjujemo dje ko igra i Beco je u 2 ligu i to Rusku. I tamo se ne proslavlja golovima.
    Mugi 2 liga Njemacka, ni tamo ga ne mrci.
    Raicevic 2 Italijanska, tek su poceli pa cemo vidjet.
    Znaci sve drugoligaski igraci, i to se bas ne isticu golovima.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    9,769
    Thanks Thanks Received 
    6,078
    Thanked in
    2,321 Posts

Svi se ono kao slažu da se treba dati i njima šansa, al se eto ne daje...

Zbog Deja i kumova ne mogu više ni na tv da gledam reprezentaciju, a nekad me i za utakmice sa šnj repkama po neđelju dana držalo ludilo...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

da se ne ukljucujem u raspravu ali da pitam - koliko je utakmica kaznjen Mirko?
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    da se ne ukljucujem u raspravu ali da pitam - koliko je utakmica kaznjen Mirko?
    dvije, tj jos jednu utakmicu kvalifikacionu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Kakvi ludjaci Sta je rekao ovo ovdje uoopste

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

inace kad smo kod Jovetica, bi je pred potpisom sa Fiorentinom. sve dogovoreno , i on prihvatio sve uslove( ona prica nekih odje da se para nij ehtio odreci i sl.)
    ali vlasnik Intera je sve blokirao kao nece da prodaje najboljeg igraca nego da mora da igra.
    vidjecemo oce li igrati sada, malo i ovaj gol da poradi na samopouzdanju.
    i milo mi je da se vidi da sem Mirka jos imamo nekog ko moze da prelama utakmicu.
    inace on i Mirko su dali po 17 golova do sada, sledeci blizu njih je Boske sa 9 cini mi se. to samo govori o nasim alternativima u napadu kad nema njih dvoji, tj nema igraca ni blizu.
    jedino im se ne moze zamjeriti na borbenosti, trcali su ko ludi, i vidi se da ima timski duh bas dobar. vidjelo se to najbolje kod gola , svi zajedno sa klupom su otisli da slave

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cus Jovetic najbolji igrac Intera...glupost teska,čim nije registrovan za Ligu Evrope teško da ce dobijat minute ove sezone.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    i milo mi je da se vidi da sem Mirka jos imamo nekog ko moze da prelama utakmicu.
    inace on i Mirko su dali po 17 golova do sada, sledeci blizu njih je Boske sa 9 cini mi se. to samo govori o nasim alternativima u napadu kad nema njih dvoji, tj nema igraca ni blizu.
    jedino im se ne moze zamjeriti na borbenosti, trcali su ko ludi, i vidi se da ima timski duh bas dobar. vidjelo se to najbolje kod gola , svi zajedno sa klupom su otisli da slave
    17 Vučinić Mirko, Jovetić Stevan
    8 Damjanović Dejan
    7 Đalović Radomir
    6 Delibašić Andrija
    5 Bećiraj Fatos, Zverotić Elsad
    3 Savić Stefan, Drinčić Nikola
    2 Tomašević Žarko, Baša Marko, Vukčević Simon, Burzanović Igor
    1 Đorđević Luka, Kasalica Filip, Jovanović Miroje, Ćetković Marko, Batak Radoslav, Bošković Branko, Džudović Miodrag, Pejović Luka

Da bi se neko priblizio treba nekom i dati sansu, a ne eksperimentisati i eventualne zamjene pustati po 5-6 minuta.Bećiraj dao dva gola vise od Savića???. Vala je vrijeme da se proba ili da se da bar upola vremena nekom mladom. Luka Djordjević i Vlado Boljević dobijaju sanse na kasicicu.Sinoć su stvarno pokazali i srce i timski duh, borili se... ali neshvatljivo kako je Tumbaković cekao sa izmjenama kad bilo ocigledno da će Bakića srce skrojiti od umora. Kojašević jedini sinoś znao koristiti prekid i odma' gol. Nije valjda da selektor znao da nećemo imati djaolji korner

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Da pitamo brata Estebana ima li koji Argentinac napadac a da vuce korijene iz CG posto nam je izgleda mrka kapa za davanje golova bez Mirka i Jovetica
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije registrovan zbog ffp prijatelju. (Finansijski fer plej,koji vazi za evropu,a ne za italijansku ligu)
    Jovetu nek zaobidji povrede(sto je vrlo tesko) i bice standardan u Interu.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Nije registrovan zbog ffp prijatelju. (Finansijski fer plej,koji vazi za evropu,a ne za italijansku ligu)
    Jovetu nek zaobidji povrede(sto je vrlo tesko) i bice standardan u Interu.
    Prvih 11 moze samo da sanja u Inter.
    Ne vidim nacin da on potisne iz prvog tima nekog od Ikardi, Perisic, Kandreva, Barbosa pa i Eder...
    5 ili 6 opcija je tamo.

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Vele da se biralo izmedju njega i Edera ko ce da igra u Le, i da je popizdio kada su ga zvali da mu saopste da nije registrovan

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    17 Vučinić Mirko, Jovetić Stevan
    8 Damjanović Dejan
    7 Đalović Radomir
    6 Delibašić Andrija
    5 Bećiraj Fatos, Zverotić Elsad
    3 Savić Stefan, Drinčić Nikola
    2 Tomašević Žarko, Baša Marko, Vukčević Simon, Burzanović Igor
    1 Đorđević Luka, Kasalica Filip, Jovanović Miroje, Ćetković Marko, Batak Radoslav, Bošković Branko, Džudović Miodrag, Pejović Luka

Da bi se neko priblizio treba nekom i dati sansu, a ne eksperimentisati i eventualne zamjene pustati po 5-6 minuta.Bećiraj dao dva gola vise od Savića???. Vala je vrijeme da se proba ili da se da bar upola vremena nekom mladom. Luka Djordjević i Vlado Boljević dobijaju sanse na kasicicu.Sinoć su stvarno pokazali i srce i timski duh, borili se... ali neshvatljivo kako je Tumbaković cekao sa izmjenama kad bilo ocigledno da će Bakića srce skrojiti od umora. Kojašević jedini sinoś znao koristiti prekid i odma' gol. Nije valjda da selektor znao da nećemo imati djaolji korner
    mislim da bi mi Raicevic prije igrao nego Beciraj, mladji je bolji u skoku i cini mi se da ima bolju tehniku u nogama. ovaj je jedino brzi ne vjerujem da je snazniji.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Nasi napadaci moraju brze da se krecu i oslobadjaju lopte da bi dosli u sansu.. Nije nikakva novost da Jovetic zna da igra fudbal, ali i njemu je crno kad vidi da mu masu zavisi od kanala ka sto su Beciraj i Bakic...

Vucinic kad se vrati bice to lakse gore.. No nece misja igrat bez mozda jos ovaj ciklus, pitanje je sto onda da se radi? Jovetic ne moze sam, a Bequiraj, Bakic i Mugosa ne lice na igrace koji bi mogli da doprinesu ni 50% kao Mirko...

Eo ne nam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    dvije, tj jos jednu utakmicu kvalifikacionu
    Ako je dvije zar jedna nije odrađena protiv Rusije, i sad Rumunija i to je to?
    Ne znam. Generalno posle onog kanala nekako vidim da stvari izgledaju bolje, pa skoro da mogu da maštam, da se nadam i slično, to samo tražim, pa ako dođe neko prvenstvo dođe.
    Ali mi taj osjećaj kvare dvije "aplikacije", Marušić na desnog beka i Bakić na lijevo krilo. Očekivao sam da je samo to Brnina nebuloza, ali eto.
    Ja ne kažem da ne treba da igraju, ili da budu među 30, to je za drugu analizu.
    Prosto, nikakav doprinos nemaju, tj. Bakić nema doprinos, prosto figurira gore a Marušić i škodi svojim "znanjem" u odbrani.
    Inače, upoznao sam nekog Marušića u NK, ja reko okle ste vi, on veli iz podostroškog kraja, Dabovići i tako to, zadnjih 5 vjekova su u CG, tako da možda je Maruša ipak naš porijeklom, ako može Esteban, može i on, samo još kad bi umio da igra.
    Što se tiče Bećiraja, drago mi je što nije na krilu, ali stvarno je katastrofalan realizator, ali da je neko drugi bio mjesto njega sinoć, možda ne bi ni stigao na onu loptu. Ali slažem se da treba neko drugi biti u napadu, možda baš Raičević, tako je dobro izgedao kad je protiv Grčke ušao i mislim da ga treba malo razigrati, a i dobra bi šponda bio kad već milion dugih lopti imamo.
    Neka ova sreća od sinoć bude ona sreća koju smo imali pod Cicom, jer koliko god idealizujemo, meni je na svaku utakmicu pritisak skakao od stresa. Pa bolje stres nego letargija i depresija.
    Stop the world I wanna get off.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Poslije utakmmice sa Rusima mu izrecena kazna od dvije utakmice. Jer je crveni dobio zbog prigovora, a protiv rusije je bila direktna suspenzija zbog crvenog

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Aham, hvala na pojašnjenju. Mada stvarno je to mnogo. Ni da je nogu nekom otkinuo. Šta li je rekao onom maragunu od sudije za toliku kaznu.
    Pa dobro, eto da ga za Dansku, taman da ih ubije u pojam.
    Stop the world I wanna get off.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by gravesen90 View Post
    Inače, upoznao sam nekog Marušića u NK, ja reko okle ste vi, on veli iz podostroškog kraja, Dabovići i tako to, zadnjih 5 vjekova su u CG, tako da možda je Maruša ipak naš porijeklom, ako može Esteban, može i on, samo još kad bi umio da igra.
    Marušić, Ožegovice (Čevo), Cetinje, ogranak Miloševića. Od njih su u Dabojevićima (Dabovićima) i Ostrogu (Bjelopavlići) 1853. god.; Grabovcu (Valjevo); Seleuši u Banatu; Negotinu (Srbija), poslije 1878. god. u Ubu i Šarbanovcima (Šumadija); Neštinu (Ilok)
    Marušići, selo Dabovići (ispod Manastira Ostroga) Opstina Danilovgrad, tu žive vjekovima u jedno selo zajedno sa familijom Milatović.

Thanks Thanks Given 
    6,293
    Thanks Thanks Received 
    6,818
    Thanked in
    3,264 Posts

Quote Originally Posted by gravesen90 View Post
    Što se tiče Bećiraja...ali da je neko drugi bio mjesto njega sinoć, možda ne bi ni stigao na onu loptu...
    Napravi ti Garetha Bale-a od njega. Ajde jadan. Mozda je nekad davno bio natprosjecno brz. Ni to nije vise. Ja mu se zafaljujem na dugogodisnji trud i zalaganje, ali jednostavno mora postojati bolje rjesenje u napadu.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Prvih 11 moze samo da sanja u Inter.
    Ne vidim nacin da on potisne iz prvog tima nekog od Ikardi, Perisic, Kandreva, Barbosa pa i Eder...
    5 ili 6 opcija je tamo.

A jes coce,evo samo ti pratis fudbal i inter mi ostali veze nemamo. Niti on igra pozicijiu Ikardijevu,niti Perisicevu. Na Kandrevinu poziciju moze da igra,i tu taj Kandreva uopste nije siguran.Njemu ce poziciju uzet jedino Joao Mario ako ga De Bur stavi iza spica,k'o sto oce. Sve zavisi od formacije De bura,i ako to bude 4-2-3-1 vidim Jovetu u jednoj od ovih varijanti iza Ikardija,lagano... Samo da ga zaobidju povrede,bice prostora za njega.

Thanks Thanks Given 
    514
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

^Mislim da ce De Bur igrati 433, barem po njegovom vremenu iz Ajaksa i te holandske skole... sumnjam da ima tu mjesta za Jovetica.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    A jes coce,evo samo ti pratis fudbal i inter mi ostali veze nemamo. Niti on igra pozicijiu Ikardijevu,niti Perisicevu. Na Kandrevinu poziciju moze da igra,i tu taj Kandreva uopste nije siguran.Njemu ce poziciju uzet jedino Joao Mario ako ga De Bur stavi iza spica,k'o sto oce. Sve zavisi od formacije De bura,i ako to bude 4-2-3-1 vidim Jovetu u jednoj od ovih varijanti iza Ikardija,lagano... Samo da ga zaobidju povrede,bice prostora za njega.
    Pa ako mislis da ce Jovetic igrati iza Ikardija u toj 4-2-3-1 formaciji, na ustrb Maria (za kog su istresli 45 miliona ljetos) ili Banege, onda...

Page 1914 of 2255 FirstFirst ... 9141414181418641904191019111912191319141915191619171918192419642014 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)