Daj ga ti vamo i ne brini za potrosnju.
Ugradi mu plin.
Daj ga ti vamo i ne brini za potrosnju.
TAKUMI
A kakvog auta uh. Kad se vozis kao da lebdis.
A evo ga mozda najruzniji merc.
Inace mi je prelijep obican. Ali ovaj sa ovim seljana umetcima mi je pi.
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Obicni je stvarno OK.
TAKUMI
Koji je ovo *****?
GLA valjda.
TAKUMI
Yup
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Uklonite ove neadekvatne slike iz druge branse a ostavite mb tabor...![]()
Pa napišite nesto o njemu, dajte biografiju za neta, da pročitam nesto pametno, a ne budalaštine i bizija s akcijama, a ne zna što je berza.
poslato s Jadrana
Vjerovao ili ne, o njemu ne mozes nista na netu naci ostim nekoliko patenata za bolje hladjenje motora na njemackom. Ne eksponira se, ne dolazi licnim autom u cg... Sve prototipe motora sam imao prilike prvi da vidim (na slikama). Takodje radi za daimler, za pagani.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Nema dodje on na forum da vidi sto bizbi radi sa trojkom. Taj veliki inzinjer...
f6
Mene je sramota bilo, jer se bas lose razumijem u ista slicno, ali trudio se tako jednostavno objasni kako sve radi![]()
Za rodjendan castio je sve zene sa kojima saradjuje test voznje sa tada protitipima nez nam kojeg merca![]()
Osobenjak pravi, starinskih manira. I ovo su njegove rijeci, mercedes ima najizdrzljivije motore, konkurenciju odlicno poznaje![]()
Tu es mon héro!
Reci mu, da Mercedes nema najizdrzljivije motore.
TAKUMI
Ahahaha, reci mu da mu ja plaćam prva 3 časa kod Bizbija.
Bilo bi teč-toka 3 minuta, jer bi on shvatio da nema potrebe da sa tobom priča, vjerovatno, jer si ti veći meštar od njega.
Veći katolik od pape, @fabia!
A posle bizija vjerujem da bi smo mogli jedino da procitano kako se objesio, prvo ga Fabija skuva, onda ovaj napravi reš pečeno meso od njega! Taman su mi njih dvojica kao Poaro i Hejstings...
poslato s Jadrana
Reci cu mu u ovo par danaeto toliko sam htio podijeliti sa vama, lik je nevjerovatan. I veliki je patriota.
Tu es mon héro!
Kenjate. Cijela marka je LOL.
Daj vamo dva komada tog batice.
Ja ne mogu da vjerujem sto se pise, pa kad ste toliki strucnjaci sto ciniti ovdje sto ne unovcite to vase znanje. Nego srecom, malo je onih koji vjeruje u ovakve price kao i dosta prica po forumu...
Pisala je zvoncica il montenigrina o njemu... Koliko shvatih da na svaki amg nedje na motoru je potpis njegov il njegovog pokojnog oca? Tako nesto cini mi se....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks