Pod uslovom da nije obilazio zaustavljeno auto...
Njemu bih skinuo sve kategorije osim B i kaznio bih ga par hiljada a firmi bih oduzeo licencu.
TAKUMI
Pod uslovom da nije obilazio zaustavljeno auto...
#fakenews
Bice prije da se srb malo usro i reko na ti jebo te otac
P9lite
Hop hop hop
this time next year...
Bijah u nedjelju do primorja. Iskoristio bih ovu priliku da pozdravim kretena na motor koji me je pretekao desnom trakom prije piramide na Brajice jer je iz suprotnog pravca bila kolona. Blago majci dje te rodi, 100 godina dabogda napunio...
Vozim prilicno dugo, i najvise sredinom trake od pocetka samog. Njegova sreca je sto me niko iz suportne trake nije cimnuo ili presao na moju stranu da virne jer od njega ne bi ostalo nista.
Mislim kakav idiot treba da budes da se na motor provlacis desnom stranom izmedju bankine i auta?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Stižem u PG i kod diona pustam pjesake a motorista oce da prodje nekako izmedju mene ^ trotoara i pjesake nekako da preskoci e kad su se ovi makli kako sam ga osmudio neki prdavac od 250cc
Drugi slucaj ^ posle pokojnog Kina oću da idem lijevo prema skolijeri pali mi se zeleno sa lijeve strane momak kroz crveno tu kocenje ovo ono.
Treci slucaj / kod skolijere pustam pjesake kocim polako da bi dosao pjesaku nekako sto blize jer vidim neka dalabu iza ga zalecela i tu skripa ja sam mislio da ce me udarit ali pored toga sam imao kontrolu.osjetio sam ga.
Cetvri slucaj / stari aerodrom pored voljija idem ka rokspedu ispred mene astra poljis idu 60km ja pored njih 65km ^ ispred njih raspala golf2 nzm kako moze da ide zakoci naglo policija na kocnicu i svi ovi iza nje ja se skrajnuh do trotoara jer su poljis pokusali da izbjegnu udes ali ukocise nekako.
Dobro je proslo kako je moglo da bude.
Džip PG FN309 ajde što je ušao u jednosmjernu no svira ovoj ženi u forda kao da je on u pravu.
Golf 4 PG FT424, žena vozač ne treba dalje komentarisat.
![]()
Hahahaha samo sam cekao.
Ps.
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Ne znam zasto ali tek sad mi je sjela ova Mazda.
Last edited by Fabia_Elegance!; 02-09-16 at 02:35.
TAKUMI
Sad prije podvoznjaka u tuze iz pravca grada albanac sa kantom od fieste karavan krece u preticanje malog auta i kamiJona a iz pravca tuzi izlazi golf4 (albanac od 30 do 40km) trebalo 3sata a dimi kao parna lokomotiva da se golf4 iz suprotnog smjera nije sklonio tu bi mrtvih bilo jer ih kamiJon dokrajcio.
Daj skicu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Albanac od 30 do 40km??? Sto je ovo, sine?
Oni su inace bas niski...
TAKUMI
Veliki, za veliku 🙈🙉🙊
Sent from my Motorola 8400
Pogresnoj osobi si zakazao.
TAKUMI
Jes, ovo ti je bizbi
But if you never try, you'll never know..
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Inace, zovite me sovinistom, dza bu, stagod, al da se ja ista pitam uveo bih za zene posebno i ekstremno tesko polaganje za vozacki, uz obavezu da jednom mjesecno idu kod psihologa dje ce im se pun sat izgovarat jedna, ali samo jedna recenica : "ne razgovarati telefonom u toku voznje". Poyy.
Forever young, i want to be forever young
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks