Koja je to raskrsnica u PG dje ima uslovno zeleno za desno a mozes i da ides pravo? Ne kazem da nema no se stvarno sad ne mogu sjetit, mislim da je dozvoljeno.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Koja je to raskrsnica u PG dje ima uslovno zeleno za desno a mozes i da ides pravo? Ne kazem da nema no se stvarno sad ne mogu sjetit, mislim da je dozvoljeno.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Tako je. Ali ima tu jedan problem.
Last edited by Fabia_Elegance!; 29-08-16 at 17:38.
TAKUMI
Imas od autobuske put tuske dzade dvije takve
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Krivi su oni koji nisu stavili jednu posebnu traku za desno.
TAKUMI
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Zato sto je desna traka za desno i pravo, a lijeva samo za lijevo.
TAKUMI
Nije njemu dobro, života mi.
Poslato sa telefona :-)
e ja redovno iz lijeve skrenem desno ako car iz desne oće pravo a uslovno je za desno...kad je lijeva prazna naravno...
i onda se meni tako par puta palilo zeleno, ja krecem pravo, i odma na kocnicu jer me neko obilazi...
jbg, okolnosti![]()
Po svim pravilima uslovna treba da se pali nakon gašenja zelenog i radi par min tako da nema sviranja ako si stiga da zaobidješ ok je,a ne naopako prije paljenja pa onda ko je imao zelju-obavezu da skrene svira ovome sto oće pravo da ide.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Lijepo je kad se neko ponosi time shto je degenerik...
sent using tapatalk
#fakenews
Evo dodje lik kod Ziraat banke, stao na crveno, izasao iz Tuarega i posao. I sad evo guzva tamo.
TAKUMI
Ma jebes komunalnu, pitanje je koliko moze lik da bude bahat da ladno ostavi ono seljacko auto na semafore, da izadje iz njega i podje da zavrsi nesto...i da blokira desnu traku?
TAKUMI
juce je covjek ispred mene stao i izasao iz auta, sva cetiri i izasao -
na moju opasku da je stao na ulaz u garazu (u koju sam ja krenuo) sav u cudu je reko "eto me za minut" i svoj posa'
ispadoh gori ja sto ga opemenuh no on sto je kreten
Izlazak iz Budve, zadnja raskrsnica, semafori, lijevo - stari grad, desno - top hill, pravo za jaz, kotor, tivat.. Cijelo ljeto, svi koji su se prestroili za desno grabe posle semafora da idu pravo i guraju se među ove što su se regularno prestroili. Da mi je Fap 13-ca..
Inace na toj raskrsnici je dugo vremena (7-8 godina, poslije onog jednosmjernog rezima) bio raspored upravo takav: lijeva traka-lijevo, srednja traka-pravo, desna traka-pravo i desno. Mozda nekome ostalo u sjecanju?
Sent from my Motorola 8400
Jeste, srednja i desna traka pravo, a posle semafora ima samo jedna traka. Pa to nema nidje.
TAKUMI
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks