Arte 2, RAI 3, HRT 6... 😉
Sent from my SM-G935F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Da uozbiljim priču, trenutno sam u drugom gradu i koristim Mtel-ovu kablovsku mrežu. Iako nemaju SK, za ETV su pojam, jer imaju preko 180 kanala u osnovnoj ponudi... Viasat kanali, Fox itd...
Sent from my SM-G935F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Koji je ovo kanal Diva,kad su ga stavili?
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Ima li sto u najavi da ce biti novih kanala,ali ovih ozbiljnijih a ne tipa bn,kcn,glas plava i nebuloze?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Optika, i sinoć pada kiša i pola kanala nema!
Je li moguće to
Koristiš neki servis jer ga smatraš pouzdanim, kad ono.
Zvala 1500, kaže generalni problem. Tada mi je sve lakše bilo![]()
Evo sada prije par minuta, dobih zahtjev na ekranu da instaliram novi software... Odradih i vidim da nema ništa novo... Software se vrlo brzo učitao, maltene je letio!
Ako neko zna šta je novo, neka napiše.
Inače na portalu Extra TV od danas nema aplikacije Vijesti, dok aplikacija Antena M odavno ne radi...
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Ja sam gledala Extra TV do malooprije, prije rabote, nedje do 20 do 9 i nije mi nista stiglo.
I meni je sinoć taj apdejt softwera stigao i ništa novo nisam primjetio.. bolje da su kakvi novi kanal ubačili nego taj apdejt. 😉😉😉😉
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Evo i M kabl najavljuje jos preko 30 novih kanala, oce li ovi naši išta dodavati? Ostasmo za bruku sa ponudom istih![]()
Evo rekoše da hoće čim u nato i u evropsku uniju uđemo. 😂😁😂😁😂😁😂😁😂😁😂😁
Hoce li primijetiti neko da na History je neki Skandinavski prevod i uraditi nesto povodom toga???
Prevod je finski lijepo izgleda.
Omoguce vam besplatno ucenje stranih jezika i vi se zalite. E pa svasta
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
A ja recimo na 5 Cinemania nemam ni jedan prevod...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
@Bugi, aktiviraj prevod preko menija, podesavanja/jezik-titlovi, i klikni na OK, da se cekira cg jezik, sacuvaj promjene
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Hvala, sada radi... Nerealno je da nisam imao prevode na 20 kanala zbog ovoga ☺️
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
A moze li neko da mi objasni zasto u toku dana vise vremena nemam RTS 1 i 2 nego sto ga imam? Nego pise "kanal nije otkupio prava za prikazivanje sadrzaja za teritoriju Crne Gore"??
Ako je tako izbacite ih, a ne da se broji kao da ih imamo, i ubacite neka dva nova kanala, samo da nisu TV Surdulica, i TV Novi Pazar...
A zanimljivo je da su samo RTS 1 i 2 često isključeni... Ostali kanali, jedino ako je u pitanju neka serija ili live utakmica, a koje prenosi neki crnogorski kanal... A to je rijetko.
Jel se zna pravi razlog uklanjanja aplikacije Vijesti sa portala Extra TV-a?
Nekako mi ne ide u glavu, da Antena M koja ne radi,postoji na listi, a Vijesti koje rade, izbačene sa liste...
Kontaktirao sam preko live chata o ovome problemu, i operater mi reče "kako rade na sistemu"...
Ali ne odgovori, zašto je Antena M i dalje na listi.. :? Čika Šuković i kad ne radi - zapravo radi...
Vijesti su uredno radile, a ja ih redovno čitao, ali od promjene softwarea, nema ih više. :lolblue:
Nadam se da nijesam jedini koji će ih zbog ovog propusta "smarati"...
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Neka,neka samo neka nastave kao do sad Avgust sledece godine plafon 25%
Ocete li cinjeti nesto,propadoste.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tri godine, prosjek racuna mi je od 45-50€ ni jedan mjesec se nije desilo da zakasnim da platim racun, da nikad nista ponudili nisu evo konju da vas nesto castimo kao dobrog korisnika koji je do sada platio oko 1800€ bez dana kasnjenja, sem kupovine na "RATE" jos im kazem pa mogu ja na rate da kupim sta hocu i bez vas....
Ugovor mi je davno istekao nego sam na zalost primoran na njih...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks