Odlíčan šuter i pametan. Mogao je i više da da golova. Meni se čini da smo tanki na centru, na osnovu noćas viđenog.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Odlíčan šuter i pametan. Mogao je i više da da golova. Meni se čini da smo tanki na centru, na osnovu noćas viđenog.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Goran Grgurevic, koliko ja znam do prosle godine daleko najbolji centar za 98. godiste, nije u ekipi. Cuh da je nedisciplina u pitanju... Za momka koji je sa nepunih 17 godina u domacoj ligi zbog nediscipline dobijao po 5 meceva kazne nije mi iznenadjenje...
Ja ipak vjerujem da ce se promijenit' i tu drskost pokazivati na drugi nacin. Zadnji mu je voz.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
Sa Rusijom sjutra vece... MAdjari ocekivano bolji od Japana... Jos da vidimo Hrvate, vode 9:8 na poluvremenu...
15:10 CRO, nalet u trecoj cetvrtini...
Last edited by Ben Dover; 31-08-16 at 19:26.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Neko je pred pocetak napisao kako su Rusi ogromni... Evo i Veljo kaze da su fizicki jaci. Hmm... Valjda odradimo to kako treba.
P r i m o r a c
Ja ih ne ugrabih pogledati ni jednom ovih dana, a nadam se da cemo sjutra to odigrati kako treba...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
@cattaro. ja gore napisah.
A ovaj im je glavni suter izgleda: http://rwp-league.com/remote/index.p...&id=4716&ln=en
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vušković je najbolji iz svoje generacije (koliko mogu zaključiti iz medija) i uvijek je davao najviše golova, ali i bez njega je skorije osvojen neki turnir.
Izgleda da se Đurđić smirio u međuvremenu. Vlado Gojković ga je hvalio u tom smislu.
Koliko se sjecam Pjesivac je bio udaljen iz prvog tima a ne Djurdjic,jos dok je Capro bio selektor.
U pravu je Izet.
A mi smo pomenuti turnir (Balkansko? ) za 2000. osvojili, ali su recimo Srbi igrali za godinu mladjima.
Vuskovic je znake nediscipline (blaga rijec) pokazivao i sa 13 godina... Inace je decko ogroman talenat, daleko najbolji igrac tog godista u regionu (a vjerovatno i shire). Znaju ljudi koliko sam nedavno insistirao na njegovom prelasku u Primorac. Kako za njega, tako i za ostalu djecu iz Akademije koja su talentovana - mjesto im je u Primorac!
Tvrdim da on moze igrati u ovoj konkurenciji na ovom SP! Ako svoju bezobrastinu samo na bazen usmjeri... Bice veliki igrac. Ali, nisam siguran da je to realno.
Problemi sa kotorskom djecom su ogromni. Moje kolege pomorci se ljute kad njih optuzujem za to.
Znate za situaciju kad smo vodili djecu od 11(!!!) godina na turnir (mislim) u Italiji, a medju njima nijedan nije imao telefon jeftiniji od 500-600e?
O cemu dalje da pricamo...
Ne vidim rjesenje, ali ja sam na strani trenera i kluba, pa ko osta - osta. Pa da je buduci Vujasinovic.
P r i m o r a c
Zatvorite im maksimus I karampanu, I onda ce od muke pocet djeca da treniraju
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Aha. OK, moja greška. Sjećam se da je Maksim Živaljević pominjao jednog mladog igrača, ali nije htio da otkrije o kome se radi. Kad je Gojković u kontekstu ponašanja igrača na priprema govorio da se Đurđić ponašao profesionalno i pored nekih priča od ranije. Ja sam to dvoje povezao i pogriješio.
Tako se i meni nešto čini, kotorska djeca prilično nezainteresovana za vaterpolo. Nekad to nije bilo tako.
Novljani mnogo više, posebno djeca po ovim manjim mjestima uz rivijeru. Još uvijek se igra vaterpolo.
Htjela sam ići da gledam sve tri utakmice od 7 sati ali evo kiša ljušti![]()
Oce li se odlagat danas mecevi, nevrijeme ce neko izgleda?
Meč Madjarska Grčka vidim na netu suspendovan. Dako se proljepša ovo, a ja obaveze sve pomjerila da gledam ovo danas![]()
O kom nevremenu pricate, ođe sunce przi citav dan
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dako do 7 provedri da se makar zadnje dvije utakmice mogu pogledat
Igra se.
Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
A evo vidim na netu, ali kako da se gleda po kiši, stolice mokre...Jesi tamo?
Nijw nista natkriveno, tako da je mokro sve, ali kisa nije prejaka.
U 21:30 nasi, ako srbija ne ode u raspucavanje.
Vidim ovi ga dobro odužiše. Prodje Hrvatska i Madjarska.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks