Evo Adžić izgleda ide za selektora Srbije. Srbija ako im se vrate igračice možda ima i bolji tim od nas trenutno. Ne bi me čudilo da napravi uspjeh sa njima a da dežurni kritičari Adžića počnu sa e a nama nije valjao...
I ja sam se nada Savickoj posto je vodila mlade, ali kad vidjeh da se Bojana vratila za OI i jos ostavka Adzica, ima sam osjecaj da ce ona preuzet.
Evo Adžić izgleda ide za selektora Srbije. Srbija ako im se vrate igračice možda ima i bolji tim od nas trenutno. Ne bi me čudilo da napravi uspjeh sa njima a da dežurni kritičari Adžića počnu sa e a nama nije valjao...
ja bih voljela da uspije...imaju one dobru ekipu i mnogo veću bazu nego mi![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Sad gledam na Vijesti - cini se da je to zavrsena stvar. A realno imaju dobar sastav i mogu mnogo uz pristojnog trenera. A Adzic je sigurnio kadar da napravi dobru atmosferu, sto im je prijeko potrebno.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
+ se one kvalifikovale na EP i to bez 5 glavnih igracica sto su bile u svadju sa proslim trenerom.
smatram da je Adzić u našim uslovima sa igračicama koje je imao i koje ima uopšte i koje će se još iskaliti (i kako će se iskaliti kad imamo jedva koji klub) postigao najbolji mogući uspjeh...čak vjerujem da je njegov uspjeh mnogo bio iznad očekivanja...ne znam šta je posrijedi, motivacija, srce tih cura, želja da nam donesu malo radosti a jesu, meni su puno donijele, ja čak i ne pamtim razočarenja pri onim radostima koje su nam priredile na Evropskom prvenstvu i OI tako da je on po meni vrhunski stručnjak i on će sigurno postići mnogo sa jednim dobrim timom tj selekcijom...ima on okle da bira i imaveč sedam vrhunskih igračica tamo....možda i više od sedam vrhunskih![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Adzić je pokazao da je vrhunski strucnjak a i cojek. Jedan neuspjeh i sam dao ostavku dok neke ni motkom nije moglo da oćera i da im se ostavljalo na obraz bili selektori do smrti
Brnović and Luka: Join the dark side, Adžo!
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
To su neke inside informacije ili nagađaš...?
#fakenews
Nemam nikakve inside informacije cista logika, evo ti mi reci koji bi trener koji drzi do sebe pozvao u reprezentaciju i to jos za OI zenu koja cetiri godine nije igrala rukomet.Ja vjerujem da je Adzic dobar trener u struci ali sam ubijedjen da mu licno nikad na um ne bi palo da bez necije sugestije ili pritiska pozove u reprezentaciju nekoga ko nije odigrao nijedan takmicarski mec od 2012 i uz to mu dao slobodu da igra u prosjeku po 40 minuta i odbranu i napad.Slican slucaj je bio kad je selektor SRj Zivkovic pozvao igracku legendu Veselina Vujovica koji je bio na zalasku karijere ali taj Veselin Vujovic je igrao samo odbranu iako je bio poznat kao sjajan bek suter u napadu bi se samo zadesio ako ne bi bilo vremena za izmjene.
Mozhda su on i Bojana najbolji drugovi, pa on nju nagovorio da se vrati... Podjednako realno kao i tvoja pricha...
P.S. Chak je jedna od boljih bila...
sent using tapatalk
#fakenews
Adžić je uticao na odluku Bojane da se vrati, zbog tanke bekovske linije. Ne kapiram zašto se samo ona spominje a niko ne blati Knežević koja je trebala da bude prva violina reprezentacije na OI, a ona ubjedljivo najgora. Od 6 bekova samo Katarina je nešto igrala, ostale tragedija.
Tebi je ovo JEDAN neuspjeh, a to što je reprezentacija od 2012. osvojila 0 medalja i to u razdoblju kad su igračice u zenitu karijere i nikad jače??? Sraman F4 ove godine, 2 utakmice izgubljene... 5 poraza u Riju... Sve samo NE jedan neuspjeh.
Ne bi on davao ostavku da nije skapirao da je pročitan kao bukvar, njegova glupa taktika u napadu i "gruba" odbrana.
Eto ostade Adzo jos cetiri godine ovi nasi treneri kao politicari dadnu fore radi ostavku posle nekog blamiranja kao tobos moralan cin a znaju da nece biti usvojena.
E vala mu nista ovo trebalo nije, posebno ne posle onog govora njegovog dje je prica kao je davno htio dat ostavku...
Sent from my Samsung S7
hahaha koja komedija... navodno došlo do zasićenja a i zbog zdravlja nije mogao više, pa od odlaska za trenera Srbije do ugovora na 4 godine! nismo ni mi glupi...![]()
Ili je tvrdio pazar za bolju platu ili mu je naredjeno da ne mrda jer im niko drugi nece da uzme vruc krompir u ruke narocito sad kad je pola reprezentacije objavilo kraj reprezentativne karijere.U svakom slucaju kao sto sam prije konstatovao pored sveg znanja covjek nema svojeg ja kad je u pitanju donosenje odluka u svom poslu izgleda kao klasicni drzavni sluzbenik.
Hahahhaha, Bole ne zna je l mu teze palo sto je trebala Bojana da bude il Adzo sto je ostao![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Toliko o tome kako se sve "crtalo" za Bojanu. E pa kako napadoše ikonu ovog sporta, da je željna publiciteta i slične gluposti, ja nisam moga da vjerujem što pričaju ljudi...
Sent from my Samsung S7
Hahahaha a kakav pakao u savez ovo je smijesno postalo.
Eto im ga i onako sve ljude koje sretnem ne mogu smisliti zene kolko su ispolitizovali i ne znam ni ja sto uradili sa reprezentacijom.
Ne znam,oprostila se andjela bulatovic,takodje vidjelo se na kraj OI da je atmosfera u svlacionici losa postala ,svako svojim putem.
Adzo sam rekao da nece da vodi reprezentaciju,imam osjecaj da je uslovljen,no aj
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks