Treba da je formatriras u Fat32 format. Prije upotrebe.
Sent from my D2303 using Tapatalk
Ovu sam kupio kod forumasa aresMD, original, trebala mi je prvenstveno radi update mapa ali je dobra svakako i za druge stvari![]()
Treba da je formatriras u Fat32 format. Prije upotrebe.
Sent from my D2303 using Tapatalk
James Tiberius Kirk
I to stoji sto kaze Zrnojed
E vidis to nisam znao :/ kad probam javljam...
Probao, format u fat32, snimim na njoj muzuku (na kompu sve vidim regularno) ali kad je stavim u kola pise da je kartica prazna... ocigledno nesto ne radim kako treba :/
Na 17 strani pise koje kartice do koliko i koje formate podrzava:
https://www.scribd.com/doc/225571510...-Programme-435
Kakav je RS7 u Petrovac.
-Mat (miš boja) crni tockovi-spojleri-retrovizori dako ga sretnem opet jer me zagradi jedan pa nisam mogao da ga pictures.
Dobro, shvatili smo da si u Petrovac, shvatili smo da izdajem stan nečiji tamo, i da si biznismen do ja*a! Aj sad pali!
poslato s Jadrana
Skinuo tablice
![]()
Može li neko ko se razumije u felne da mi kaže koji je promjer ovih felni i na koja auta odgovaraju.
17" je točak sa Audija (i koliko vrijede 4 komada sa gumama)
![]()
Mislim da je 5x112, moze na audi i vw 2003+. Ne znam ko jos koristi taj promjer, ne znam ni koliko vrijede.
ja da znam gledao sam ih na a3 (koji dodju fabricki ) i na golf 5. svaki a3 troje vrata ih ima nista specijalna felma mada za ono auto najbolja. ne vrijede puno, vise vrijede te gume na njih.
f6
Ova felma je grozna.
TAKUMI
Obicno ne komentarisem ali moram, grdje felme moje oci gledale nisu.
Dzi mu spojler
Imam problem sa diznama na Audija.
Tražio sam nekoga u CG da mi uradi reparaciju ali ovi što rade su mi rekli da to kod nas niko ne radi i da pogledam u Srbiji.
Ima li neko iskustva sa majstorima u SRB, ima li neki baš poznati majstor ili servis koji to radi da budem 100% siguran da će sve biti kako treba?
U pitanju su Bosh dizne part No. 038130079QX Audi A4 2007 Dizel BMW oznaka motora.
This time next year we'll be millionaires
Kako to da nema nikog kod nas? Ja znam za onog Joksimovica u Pg, a isao sam jedne prilike kod momka u Bijelu, odma posle trajekta, i bas je bio korektan, mada nije ništa odradio na moj auto tom prilikom, pa rad ne mogu komentarisati.
Znam da dosta servisa iz Bara saradjuje sa njim.
poslato s Jadrana
Joksimović ne radi ove dizne, bio je moj drug kod njega sa diznama u ruke :-) . REkao mu je da nema djelova za njih i da ne radi remont istih.
Još dva ili tri majstora smo zvali u CG dobili smo isti odgovor.
This time next year we'll be millionaires
Idi u Roksped, imaju nove, mislim da je 600 eura komad.
TAKUMI
Imas u blizini Uzica ovlascen servis za Bosch
http://www.gogic.rs/servis/pumpa-dizna/
za tog audija nista uzice i bakraci...
iz mog iskustva 15god+ imas u sabac-burin i novi becej zeravica...
to je tehnika PD i pritisak cca2000bar i samo oni to rade svi drugi skidaju kajmak sa tebe i salju ovoj dvojici...
a sta je sa diznama,jesi merio primarni i skendarni pritisak i sl. ??
S obzirom da rikavaju svima a niko ih ne moze reparirat, red je od katolicke...
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks