Page 335 of 993 FirstFirst ... 235285325331332333334335336337338339345385435835 ... LastLast
Results 8,351 to 8,375 of 24825

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    2,058
    Thanks Thanks Received 
    1,049
    Thanked in
    421 Posts

Kako motor na krov kad motor nema krov?

Lagani su motori no je jebeno kad ide brat iz srbije sa druge strane i malo prikunja i predje na moju stranu i ja bjezim za malo pa u ono kuneto desno al nema veze.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

zato pođeš odmoriš prije avgusta i sranja na putevima, onda u avg kuliraš na rabotu kad su svi ostali na odmor...praktično si kežual mjesec ipo...

Thanks Thanks Given 
    2,058
    Thanks Thanks Received 
    1,049
    Thanked in
    421 Posts

You must spread some Reputation around before giving it to radza-madza again.

to je to

As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Vidjeh kod Palade, neki maxi skuter kao X-City ili tako nešto... Vozač je koliko vidjeh dobro, mislim da je jedino malo nogu ogulio...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by radza-madza View Post
    zato pođeš odmoriš prije avgusta i sranja na putevima, onda u avg kuliraš na rabotu kad su svi ostali na odmor...praktično si kežual mjesec ipo...

To je taj rad.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by radza-madza View Post
    ispred kedija je

Uzas Ovuda vozim skor svaki vikend. Kad se ide od Risna, ovo je ono spuštanje ka Dragalju. Da li ovo dvojica leže na asfaltu?

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Imajući u vidu kakva nekultura u vožnji vlada kod nas, uvijek podržavam motoriste jer im život praktično visi o koncu kad god se popnu na motor... Al bi i oni sami mogli dosta stvari da poprave...

P.S. Posebno nekulturna stvar, iako ne utiče na bezbjednost, je kad prilikom prelaska granice preskoče kolonu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    122
    Thanks Thanks Received 
    116
    Thanked in
    58 Posts

Tesko je bez klime pod punom opremom sjedjet

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Rekao sam sinoc da mora neka muka da bude ovdje.Dodje narkoman sa kolima povuce sve ove znakove i baci na senika.Auto kao iz horor filmova.Psuje ovoga sa senikom on sa djecom malom i zenom oce komsija da bije ovoga narkosa ovaj po gasu. Ceka se policija..Karambol je trenutno jer narod ne zna kuda da se ide.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Iskreno Bizbi ponekad ali ponekad i tvoje skice bolje razumijem i vidim od slika... Pa jbm mu mater slikj kako treba kad već izvještavaš i prognoziraš

Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
    YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
    MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:

Thanks Thanks Given 
    763
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    30 Posts

Prodjoh maloprije tuda,ne znaju ljudi na koju ce stranu, ovaj se covjek iz senika smije, od muke izgleda. Bizbi vidjena je i trojcica sinoc malo prije Auto Cara, bi i 4 5 momcica, mora da ste neke ribe cekali, imate ih i dje
    Inace juce iza hrama, picim moskovskom,propustam pjesaka na pjesacki prelaz, iz onog ukljucenja izbija pasat karavan crni, vozac prica na mobilni,izlijece i koci tacno u noge pjesaku kukavome,skripi pasarela u sve 16, a najvise me iznervira sto onaj ljudski talog ni ne spusti telefon da vidi je li zakacio covjeka no promrmlja nesto kao je li ok i gas. J a d.

Thanks Thanks Given 
    6,211
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Ja sam prvo shvatio da je neki narkos (Hulk, biće se taka malo za vikend) iščupa saobraćajne znakove i bacio ih na Senika.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mislim da sam veoma blizu da izadjem i da pitam "o cemu se radi" likove i likuse koji/koje sviraju kao masivni kreteni kad vozim 1 sat preko lezecih.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    122
    Thanks Thanks Received 
    116
    Thanked in
    58 Posts

E da vidis koja muka nastaje kad motorom prelazis lezeci tom brzinom, ne biraju stranu kojom ce da te zaobidju. Nosim se sa mislju da prije voznje napunim dzepove krsa i da bubuljam po dzukelama.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Quote Originally Posted by Cydia View Post
    Prodjoh maloprije tuda,ne znaju ljudi na koju ce stranu, ovaj se covjek iz senika smije, od muke izgleda. Bizbi vidjena je i trojcica sinoc malo prije Auto Cara, bi i 4 5 momcica, mora da ste neke ribe cekali, imate ih i dje
    Inace juce iza hrama, picim moskovskom,propustam pjesaka na pjesacki prelaz, iz onog ukljucenja izbija pasat karavan crni, vozac prica na mobilni,izlijece i koci tacno u noge pjesaku kukavome,skripi pasarela u sve 16, a najvise me iznervira sto onaj ljudski talog ni ne spusti telefon da vidi je li zakacio covjeka no promrmlja nesto kao je li ok i gas. J a d.
    A znas li sto napravih sve znakove sam ja premjestao i trake i sve naopako stavio to se nije znalo dje treba da se ide.

A policajci likovi smiju se to je skrivena kamera bila.
    Ti momcici je slikaju svidjela im se.

Last edited by Biznismen Podgorica; 30-08-16 at 20:07.

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Imajući u vidu kakva nekultura u vožnji vlada kod nas, uvijek podržavam motoriste jer im život praktično visi o koncu kad god se popnu na motor... Al bi i oni sami mogli dosta stvari da poprave...

P.S. Posebno nekulturna stvar, iako ne utiče na bezbjednost, je kad prilikom prelaska granice preskoče kolonu...
    Vozim lagano kroz grad, nije rijetko da me 50-ice preticu, kolonu preticem ako stoji ili se krece manje od 20-25 km/h jer mi na manjim brzinama motocikl zatrzava.
    Na otvorenom putu gdje su krivine znam i preko ogranicenja, na pravcu nikad (dosadno). Preticem jedno po jedno ili maksimalno dva auta (dosta redje) te tako obidjem kolonu. Nocu ne krecem u preticanje prije nego li dam signal dugim svjetlom.
    Probijam se na semaforima i ostalim mjestima gdje su zastoji, pogotovo ljeti (probaj u jakni i ostaloj opremi stajati na suncu).
    Mislim da sam pazljiv vozac.

Na kakve sitacije gotovo svakodnevno nailazim:
    Prestrojavanje bez zmigavca, kretanje u preticanje bez zmigavca, skretanje (opet, jel' moguce) bez zmigavca... Pa postoji li taj uredjaj? Najekstremnije je kada iz lijeve trake bulevara skrenu desno (bas juce, Audi Q5 BG tablica), naravno, bez zmigavca.
    Zabijanje od nazad ne bi li te kako pretekli, a onda ostanu iza kamiona ili autobusa. Debili koji misle da mogu da budu brzi kada su letnje guzve (prekljuce, Mercedes E klase bez tablica).
    Preticanje kada ides u susret jer si valjda uzak pa se imas gdje skloniti (danas, Audi 100).
    Najdebilniji je (u zadnjih deset dana), ipak, taksista u Reno Meganu koji me je preticao, pazi sad, sa desne strane. Usporio sam jer se na putu okretao autobus, a on, valjda da ugrabi.
    Razna ukljucivanja u saobracaj kojima se svaki put iznova iznenadim (i reagujem kocenjem ili na neki nacin drugim izbjegavanjem).
    Voznja sa trecinom sirine u suprotnoj traci...

Da napomenem, kada vidim ,,kolegu'' da pretice sa desne strane (a nije traka bulevara) zgrozim se i pomislim ,,koji degenerik''.

Najkriticnije mi je kada udjem u CG na Debelom Brijegu. Imam bar deset situacija poginut do catare dok se ne naviknem na (ne)kulturu u saobracaju kod nas.

P.S. godisnje na motociklu, u zavisnosti od situacije, predjem od 7 do 15 hiljada kilometara.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Respect za kulturu, da ti ni po prstu nikad ne bude nista, no imam neku vrstu problema-dileme, kad su ove stvari u pitanju.

-Kakve veze ima ko je u pravu, ko je kulturan a ko ne, ko je postovao pravila a ko ne, ako je ishod bilo chije greske/bezobrazluka/avetluka uvijek isti -motociklista na intezivnoj, a ovom iz auta ni po prstu?!
    ><

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

benificirani staz za motocikliste...

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

-1 Astra

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Respect za kulturu, da ti ni po prstu nikad ne bude nista, no imam neku vrstu problema-dileme, kad su ove stvari u pitanju.

-Kakve veze ima ko je u pravu, ko je kulturan a ko ne, ko je postovao pravila a ko ne, ako je ishod bilo chije greske/bezobrazluka/avetluka uvijek isti -motociklista na intezivnoj, a ovom iz auta ni po prstu?!
    J.b.ga, ne mozes opet zivjet u ,,staklenom zvonu''.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Bronx-PG View Post
    -1 Astra

Daj fotku...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Nisam slikao (žurio da završim nešto). Uglavnom sad će slika

Edit:
    Last edited by Bronx-PG; 31-08-16 at 09:34. Reason: dodata slika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa je li totalka ili...?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Motoristi su nepresušna tema... Kao neko ko je u poslednjih godinu i po prešao nešto preko 25.000km na motoru (od toga polovinu kroz PG i CG, ostatak vani, Bogu hvala bez ikakvih padova ili povreda) reći ću da se slažem potpuno sa Wulfijem... Prvo, ljudi kod nas sve motoriste stavljaju u isti koš... Svaki motorista je drugačiji, počevši od tipa motora koji vozi (skuter, super sport, enduro, itd), za koju svrhu mu motor služi (prevoz do posla, putovanje vani, izlet do grada, trkanje na stazi, itd), zatim od stila vožnje, godina starosti, i slično... Ono što je svima zajedničko je da su svi izloženi riziku dok su na motoru... Svaka vožnja, pa i neka najkraća do prodavnice, može biti fatalna... Ko god misli drugačije u teškoj je zabludi... Naravno, ono što čini razliku između života i smrti je upravo koliko sam smanjuješ taj rizik... Uvijek može auto preći u tvoju traku (kao što je izgleda bilo sa nastradalim na Dragalju) ali šanse za preživljavanje će se povećati ako ideš po ograničenju, ako imaš opremu, ako si oprezan vozač (da možeš reagovati onoliko daleko koliko vidiš ispred sebe)... Ne možeš voziti 150 po gradu u japankama i sa kacigom na laktu očekivajući da će sve biti OK, baš svakog dana...
    Isto kao Wulfy, trudim se da vozim kulturno, što znači da prvi uvijek dam desni žmigavac da propustim sva kola, kombije, motore, kojima se žuri... Kolone koje stoje obilazim ako ima prostora, na granicama isto ukoliko je kolona duža od 10ak auta (npr prije 10ak dana je kolona bila kroz čitavi Neum, nekih 4-5 km, zamisli da samo stojiš bez motora, u moto jakni i gaćama, čizmama, sa kacigom na glavi, na suncu toliko sati - a onda još dodaj težinu motora, suvozača, stvari) - normalno je da to nekim ljudima smeta jer oni čekaju, ali nismo u istoj situaciji... Eto, raspisah se, uglavnom poštujmo se svi i volimo i neće biti problema... Bez nervoze
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    70 Posts

Dobro napisan tekst...

Page 335 of 993 FirstFirst ... 235285325331332333334335336337338339345385435835 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)